Florida – New Jersey 2:4 (kon.) | Detroit – Tampa 7:4 (kon.) | Colorado – Montreal 2:1 (po pr.)
Chicago – Nashville 2:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:6 (kon.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
Anaheim – Minnesota 1:4 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:6 (1:1, 2:2, 0:3)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 22.12.2022, 03:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:49 Mattias JANMARK - 3:6
     
    56:49
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jenže to končí rychlou brankou Edmontonu, který tak potvrzuje své vítězství. Nugent-Hopkins posunul kotouč MATIASU JANMARKOVI, který se tak proti svému bývalému týmu prosazuje po druhé. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Klim Kostin.
     
    56:31
    Dallas ještě zkusí hru bez svého brankáře.
    56:17 Connor MCDAVID - 3:5
     
    56:17
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se dostali do rychlého protiútoku dvou na jednoho, který nakonec CONNOR MCDAVID řešil přímou střelou po ledě, která prošla Oettingerovi mezi jeho betony. Asistence: Cody Ceci, Jesse Puljujärvi.
    51:46 Warren FOEGELE - 3:4
     
    51:46
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Heiskanen svou přihrávkou přímo namazal kotouč Draisaitlovi, který s ním poté najel na střed útočného pásma, odkud přihrál do pravého kruhu WARRENU FOEGELOVI, jenž okamžitou střelou překonal Oettingera. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    44:36
    Zach Hyman (EDM) však oslabuje svůj tým, protože je odpískáno nedovolené bránění, ale nutno dodat, že tohle je hodně přísný trest, protože domácí Hakanpää po lehkém kontaktu spíš upadl sám.
     
    43:47
    Ty Dellandrea (DAL) tedy putuje na dvě minuty na trestnou lavici a uvidíme zda Edmonton využije i svou druhou početní výhodu.
     
    40:42
    Klim Kostin (EDM) to trochu přehnal se svým napadáním, když v rohu obranného pásma trefil Millera holí do obličeje a za své počínání dostává dvě minuty.
    37:56 Tyler SEGUIN - 3:3
     
    37:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí vyhráli následné vhazování a Lundkvist nahrál kotouč na modré Marchmentovi, který chytře poslal touš před bránu přímo na hůl TYLERA SEGUINA, jehož teč byla pro Skinnera nechytatelná. Asistence: Mason Marchment, Nils Lundkvist.
     
    36:36
    Dallas bude hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen Warren Foegele (EDM).
    28:18 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:3
     
    28:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po ztrátě Benna ve středním pásmu se k puku dostali hosté, když nakonec RYAN NUGENT-HOPKINS vystřelil z pravé strany a jeho pokus zaletěl přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Matias Janmark.
     
    23:34
    Přesilovou hru si zahrají i domácí hokejisté, protože na dvě minuty za nedvolené bránění je vyloučen Brandon Kulak (EDM).
    22:36 Zach HYMAN - 2:2
     
    22:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers využívají přesilovou hru! Barrie dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vystřelil a jeho pokus Oettinger nedokázal udržet, takže ZACH HYMAN už následně jen dorazil touš za záda domácího brankáře. Asistence: Tyson Barrie, Ryan Nugent-Hopkins.
     
    22:11
    Nicméně Foegele za bránou Stars vybojoval první přesilovou hru pro Oilers, jelikož na dvě minuty za hákování putuje na trestnou lavici Tyler Seguin (DAL).
    20:27 Wyatt JOHNSTON - 2:1
     
    20:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup do druhé třetiny pro domácí Stars! Marchment až od střídačky Edmontonu našel svým pasem najíždějícího WYATTA JOHNSTONA, který poté vjel do útočného pásma a přesnou střelou z pravého kruhu trefil vzdálenější šibenici hostující klece. Asistence: Mason Marchment, Jamie Benn.
     
    18:08
    Heiskanen zpoza hostující klece nahrál Johnstonovi, který však z bezprostřední blízkosti nechal vyniknout Skinnera, když kotouč napral do jeho betonu.
     
    17:45
    Nyní si oba celky zahrají ve čtyřech, protože na dvě minuty za nedovolené bránění je vyloučen Mason Marchment (DAL) a Matias Janmark (EDM) za nedovolené bránění.
    15:55 Mattias JANMARK - 1:1
     
    15:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers velmi rychle vyrovnávají stav utkání! Kostinovu střelu nejprve Oettinger vyrazil zpět k hostujícímu hráči, který následně objel domácí klec a nahrál před zcela prázdnou bránu MATIASU JANMARKOVI, jenž už měl před sebou hodně jednoduchou úlohu. Asistence: Klim Kostin, Evan Bouchard.
    14:49 Roope HINTZ - 1:0
     
    14:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš tedy platí na druhé straně! Pavelski po levé straně dostal kotouč do útočného pásma, kde ho nechal za sebou Robertsonovi, který ihned přihrával na druhou stranu ROOPEMU HINTZOVI, jenž okamžitou střelou prostřelil Skinnera. Asistence: Jason Robertson, Joe Pavelski.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 15. Hintz (J. Robertson, Pavelski), 21. W. Johnston (Marchment, Ja. Benn), 38. Seguin (Marchment, Lundkvist) – 16. Janmark (Kostin, Bouchard), 23. Hyman (Barrie, Nugent-Hopkins), 29. Nugent-Hopkins (Janmark), 52. Foegele (Draisaitl), 57. McDavid (Ceci, Puljujärvi), 57. Janmark (Nugent-Hopkins, Kostin)


    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, Lundkvist, C. Miller, R. Suter, Hakanpää, Lindell (A) – J. Robertson, Hintz, Pavelski (A) – Kiviranta, Dellandrea, Seguin – Ja. Benn (C), W. Johnston, Marchment – Glendening, Faksa, Tufte.
    Trenér: Peter DeBoer

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Nurse, Ceci, Kulak, Barrie, Niemeläinen, Bouchard – Draisaitl, McDavid, Hyman – Janmark, Nugent-Hopkins, Yamamoto – Foegele, Holloway, Puljujärvi – Kostin, Shore, Ryan.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: St. Laurent, Pochmara – Smith, Berg

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri