Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 04.01.2023, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky! Jak je známo, hokejové NHL nikdy nespí, proto dnes budeme moci sledovat další slušnou porci zápasů z nejprestižnější hokejové ligy. V jednom z duelů na sebe narazí Ottawa a Columbus. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Ottawa Senators
    Ottawa v létě značně posílila a v polovině sezony se to přece jen začíná projevovat, protože šplhá tabulkou strmě vzhůru. Aktuálně se sice nachází až na dvanácté pozici Východní konference, ale od osmého Pittsburghu jí dělí už jen sedm bodů, které může snadnou získat, pokud udrží aktuální formu. Senators totiž z posledních deseti zápasů vyhráli rovnou šestkrát, jednou brali bod za porážku po prodloužení. Tým z hlavního města Kanady má také jednu z nejlepších přesilových her v lize, proti trápícímu se Columbusu tak bude jasným favoritem.

    Poslední tři utkání
    Ottawa vs. Buffalo – 3:1
    Detroit vs. Ottawa – 4:2
    Washington vs. Ottawa – 3:4pp

    Nejproduktivnější hráči
    Brady Tkachuk – 38 bodů (13+25)
    Alex DeBrincat – 36 bodů (13+23)
    Drake Batherson – 35 bodů (12+23)
     
    Columbus Blue Jackets
    Columbus je třetím nejhorším celkem celé soutěže, za což mohou zejména zranění jeho klíčových hráčů. Kvůli tomu je i forma Modrokabátníků opravdu strašná, protože ještě nedávno měli na kontě šňůru sedmi porážek v řadě. Blue Jackets tuto sérii konečně zlomili v posledním zápase proti Chicagu, které přehráli výsledkem 4:1. Dnes je ale čeká mnohem nebezpečnější oponent, takže mohou jen překvapit. Kdo ví, třeba se jim to povede.

    Poslední tři utkání
    Columbus vs. Chicago – 4:1
    Islanders vs. Columbus – 2:1
    Chicago vs. Columbus – 5:2

    Nejproduktivnější hráči
    Johnny Gaudreau – 37 bodů (10+27)
    Boone Jenner – 22 bodů (11+11)
    Jack Roslovic – 19 bodů (3+16)
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního utkání nezasáhne žádný český a ani slovenský hokejista.
     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Chabot (A), Zub, Sanderson, Hamonic, Holden, Brännström – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Pinto, Batherson – Kelly, Gambrell, Lucchini – Brassard, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – M. Bjork, Gavrikov, Berni, Gudbranson, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau (A), K. Johnson, Laine – Nyquist (A), Roslovic, Bemström – E. Robinson, Sillinger, Marčenko – L. Foudy, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: Pollock, Sandlak – Murchison, Daisy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Jako první jde do útoku Columbus, ten získal puk po svém nahození a dokonce vystřelil, Anton Forsberg tak musel poprvé zasahovat.
     
    00:52
    Na druhé straně Senátoři své nahození nestihli, následně ale dobře zastavili útok soupeře a začínají zpoza své brány.
     
    01:23
    Tim Stützle v rohu kluziště skončil na ledě čistým způsobem, i přesto stihl dostat kotouč na spoluhráče, takže domácí ofenziva může pokračovat.
     
    01:51
    Jake Lucchini od mantinelu pořádně vystrašil Joonase Korpisala, který jeho střelu musel krýt nadvakrát. Nakonec si poradil a přerušil hru.
     
    02:18
    Erik Brännström hned na začátku svého návratu do sestavy střílel od modré čáry, bránu ale těsně netrefil.
     
    02:42
    Derick Brassard si našel odražený puk u pravé tyče a hned ho předával před bránu Austina Watsonovi, ten ale přes bránící hráče nezakončil.
     
    03:03
    Ottawa pokračuje ve velké aktivitě, dalším střelcem byl Travis Hamonic. Joonas Korpisalo ale zasáhl a Blue Jackets se následně osvobodili.
     
    03:37
    Hosté se na chvíli zdrželi v útočném pásmu, puk tam sice neudrželi, ale Senators vyhodili na zakázané uvolnění, takže z toho bude buly před Antonem Forsbergem.
     
    04:15
    Ottawa velmi aktivně napadá a působí tak soupeři velké problémy při rozehrávce. Ten to ale nakonec zvládl a dostal se až do útoku.
     
    04:48
    Emil Bemström udržel útočné pásmo svou rukavicí, následně už ale domácí získali kotouč a sami rozjeli útočnou akci, při které mohl střílet Tim Stützle, ale v důležité chvíli přišel o puk.
     
    05:52
    Columbus velmi šikovně kombinuje za brankou soupeře a stále drží puk pod kontrolou. Do nebezpečného zakončení se ale nemůže dostat.
     
    06:38
    Eric Robinson se velmi dobře rozjel a dostal i fantastickou přihrávku do jízdy, díky čemuž šel sám na brankáře! Toho ale nepřechytračil a Anton Forsberg nakonec zasáhl rukavicí!
     
    07:18
    Kirill Marčenko si našel prostor v mezikruží a po přihrávce ihned pálil, Anton Forsberg byl ale opět připravený.
     
    07:49
    Parker Kelly získal puk díky ukázkového hitu, jeho spoluhráči to ale následně nezvládli vykombinovat a musí se vracet zpátky.
     
    08:34
    Hosté jsou téměř pokaždé první u nahozených puků, tato disciplína jim opravdu jde. Zatím z toho ale nic nedokážou vytěžit.
     
    09:18
    Naopak Ottawa má nyní problémy s přechodem středního pásma, na soupeře tak začíná výrazně ztrácet.
     
    09:59
    Shane Pinto se zkušeně prodral kolem protihráče a z levé strany mohl pálit, Joonas Korpisalo si ale včas vyjel a předvedl tedy jistý zákrok.
     
    10:10
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Erik Gudbranson – 2 min., krosček.
     
    10:44
    Jako první v přesilovce vypálil Thomas Chabot, brankář Columbusu ale jeho pokus dobře viděl a měl včas na ledě svůj beton.
     
    11:10
    Další šanci měl Tim Stützle, který zůstal úplně nehlídaný před bránou, ale ani z velké blízky gólmana nepřekonal.
     
    11:40
    Jake Sanderson těsně neudržel útočné pásmo, hra se tak přesune do střední třetiny. Mezitím Columbus ubránil skoro celé oslabení.
     
    12:08
    Derick Brassard zahodil obrovskou příležitost! Domácí forvard čekal na hraně brankoviště a tam mu poslal přihrávku Jake Lucchini, z bezprostřední blízkosti ale minul prostor mezi tyčemi!
     
    13:26
    Ottawa je nebezpečná i po konci přesilovky, nyní sám na bránu ujížděl Brady Tkachuk, ale neměl dostatečnou rychlost, takže volil střelu z dálky, ale tu si brankář pohlídal.
     
    14:06
    Mathieu Olivier bojuje o puk v útočném pásmu, tam ale ani s pomocí spoluhráčů kotouč nezískal a domácí se tak vrhli do protiútoku, který zase musel ukončit zákrokem Joonas Korpisalo.
     
    14:55
    Tim Berni musí spěchat dozadu, protože mu na paty šlape protihráč, toho ale přechytračil a nakonec Blue Jackets mohli dopředu.
     
    15:39
    Claude Giroux si sám zkomplikoval přechod středního pásma, protože upadl. Nakonec se zmohl aspoň na nahození, ale to k jeho smůle skončilo až na ochranné síti.
     
    16:08
    Arťom Zub od modré čáry nabízel kotouč k teči, žádný ze spoluhráčů ho ale nevyslyšel.
     
    16:23
    Vzápětí ale přece jen přišla domácí šance, Alex DeBrincat ujel všem obráncům a už skoro překonal i brankáře, nakonec ale v těžké pozici minul zařízení!
     
    17:07
    Domácí si vůbec nepohlídali přechod modré čáry, Brady Tkachuk se tak nacházel v jasném ofsajdu a čárový rozhodčí musel přerušit hru.
     
    17:46
    Travis Hamonic svým nahozením nenašel žádného spoluhráče, kotouč navíc poslal přes všechny čáry, takže se píská zakázané uvolnění.
     
    18:30
    Gustav Nyquist si před bránou našel odražený kotouč a okamžitě zkusil překvapit brankáře, Anton Forsberg byl ale velmi pozorný a měl připravenou svou lapačku.
     
    18:50
    Claude Giroux už byl dobré pozici, jenže se rozhodl pro přihrávku na Bradyho Tkachuka, který už tak dobrou pozici neměl. I přesto střílel, ale brankáře nemohl překonat.
     
    19:23
    Sens ještě budou moci zaútočit, protože hosté se provinili zakázaným uvolnění, což se vůbec nehodí, protože svou pětku mají na ledě opravdu dlouho.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 2:02.
     
    První dějství nakonec bylo dost vyrovnané, branky jsme se však nedočkali. O něco nebezpečnější příležitosti si ale vytvářela domácí Ottawa, v klíčových situacích ale zatím dobře chytá Joonas Korpisalo. Jistý je také Anton Forsberg, takže to nejspíš bude o tom, který s brankářů udělá jako první chybu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Anton Forsberg už musí zasahovat proti střele od pravého mantinelu, byl to ale další z jednoduchých zákroků.
     
    21:05
    Claude Giroux ve velké rychlosti našel před bránou odražený puk, ale už nedokázal zakončit. Puk proto vracel do vřavy, ale následující střelu už zablokoval jeden z obránců.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Marcus Bjork – 2 min., hákování.
     
    22:05
    Gustav Nyquist sám objel protihráče a díky tomu mířil na brankáře, nakonec ho ale vůbec neohrozil, protože pod tlakem zakončoval jen moc vysoko.
     
    22:38
    Ottawa má sice v přesilovkách výborné čísla, v tomto zápase se to ale vůbec nenaplňuje. Columbus i druhé oslabení bez problémů zvládá.
     
    22:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátorům se v přesilovce příliš nedařilo, nakonec jí ale přece jen využívají! Jake Sanderson neměl na modré čáře komu přihrát, proto kotouč jen nahodil na bránu. A dobře udělal, protože kousek před gólmanem se do něj vložil DERICK BRASSARD, který tak usměrnil puk přesně do pravé šibenice. Asistence: Jake Sanderson, Claude Giroux.
    22:59 Derick BRASSARD - 1:0
     
    23:49
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Claude Giroux – 2 min., podrážení.
     
    24:30
    Blue Jackets mají velkou šanci na vyrovnání, tu chtějí samozřejmě chytit za pačesy. Ihned se tedy usadili v útočném pásmu, kde hledají ideální střeleckou pozici.
     
    25:16
    Kotouč je pořád v domácím pásmu, ale nakonec se hosté sami vyhání nepřesnou přihrávku a Ottawa okamžitě střídá svou obrannou čtveřici.
     
    25:56
    Senators už hrají v plném počtu a rovnou se pouštějí do útoku, nakonec se v pásmu usadili díky dobré přihrávce po mantinelu.
     
    26:45
    Domácí měli spoustu prostoru o modré čáry, zbytečně ale příliš dlouho vyčkávali a nakonec ani nevystřelili, protože přihrávka byla sražená mimo hrací plochu.
     
    27:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se do toho dostali a během čtyř minut si budují dvoubrankové vedení! TIM STÜTZLE nyní ukázal, jak je to vlastně jednoduché, protože po vítězném buly Clauda Girouxe prostě vystřelil a trefil se přímo nad beton Joonase Korpisala. Asistence: Claude Giroux.
    27:00 Tim STÜTZLE - 2:0
     
    27:20
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Gustav Nyquist – 2 min., podrážení.
     
    28:13
    Senators stále nemají dost a poměrně aktivně tvoří šance v další přesilovce. Shane Pinto nyní byl nejblíž střele, nakonec mu ale odskočil kotouč.
     
    28:47
    Tim Stützle si nevšiml, že čárový sudí už nějakou chvíli drží ruku nahoře, ofsajd je tedy samozřejmě odpískán a je posouzen jako úmyslný.
     
    29:30
    Tato přesilovka už využita není, domácí to ale nemusí příliš mrzet. Drží totiž dvoubrankové vedení a mohou tak hrát v mnohem větší pohodě.
     
    30:05
    Derick Brassard na modré čáry nevymyslel přesnou přihrávku, Johnny Gaudreau proto ihned odstartoval protiútok, ale ten Ottawa zastavila hned v samotném zárodku.
     
    30:43
    Adam Boqvist u střídačky soupeře schytal dost tvrdý hit, proti pravidlům to ale nebylo, takže se musel rychle zvedat, aby pokračovat ve hře.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Kent Johnson – 2 min., krosček.
     
    31:16
    Columbus už začíná mít problém s nedisciplinovaností, protože jde do čtvrtého oslabení v zápase. To ho může opravdu hodně mrzet.
     
    31:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators už odskakují na rozdíl dvou branek a tady to pro Columbus začíná vypadat bledě! Ottawa sehrála jednoduchou akci, Brady Tkachuk posunul do středu na Tima Stützleho, ten ještě našel lépe postaveného DRAKEA BATHERSONA, který neuvěřitelně přesným laserem napálil puk do tyče, od které zamířil přímo do sítě. Asistence: Tim Stützle, Brady Tkachuk.
    31:31 Drake BATHERSON - 3:0
     
    32:06
    Claude Giroux si po dvou asistencích mohl připsat i přesný zásah, Joonas Korpisalo ho ale vychytal svou vyrážečkou.
     
    32:45
    Ottawa na svého soupeře neuvěřitelně tlačí na na bránu hostů tak létá jedna střela za druhou. Columbus tak vůbec nestíhá a nakonec musel zase faulovat.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Marcus Bjork – 2 min., hákování.
     
    33:48
    Alex DeBrincat si chce také zapsat na střeleckou listinu, do mezikruží si proto vyžádal přihrávku a hned pálil, Joonas Korpisalo ale tentokrát kryje.
     
    34:38
    Domácí přece jen v přesilovce už tolik nespěchají, když už se ale dostanou do střelecké pozice, většinou z toho je dost nebezpečná střela.
     
    35:13
    Anton Forsberg po delší době musel být pozorný, ale zasahovat nakonec nemusel, protože rána od modré čáry byla hodně nepřesná.
     
    36:08
    Thomas Chabot zkusil štěstí z levého kruhu, mířil ale přímo doprostřed, takže to pro Joonase Korpisala byla víceméně lahůdka.
     
    36:53
    Brankář Columbusu opravdu nemá chvíli klidu, nyní musel zasahovat i proti střele, která byla prakticky nemožná. Zvládl to ale velmi jistě.
     
    37:43
    Druhé dějství už se víceméně dohrává, Senators drží hru v co největším klidu a nechtějí vůbec nic riskovat.
     
    38:13
    Vladislav Gavrikov podnikl útočný výlet, který sám zakončil, z velké dálky ale nemohl Antona Forsberga výrazně ohrozit.
     
    38:53
    Brady Tkachuk si ve středním pásmu nezpracoval prudkou přihrávku, kotouče se ale aspoň dotkl, takže se nepískalo zakázané uvolnění.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Thomas Chabot – 2 min., vysoká hůl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně ve 3:00.
     
    Druhé dějství už patřilo pouze jednomu týmu, kterým byla samozřejmě domácí Ottawa. Ta svého soupeře jednoznačně přehrávala, vůbec nic mu nedovolila a pravidelně získávala přesilovky, které dvakrát využila. Poprvé v početní výhodě skóroval Derick Brassard, za vyrovnaného počtu hráčů navýšil vedení Tim Stützle a v další přesilovce přidal ještě jeden zásah Drake Batherson. Senators tak potvrzují svou formu a jdou si za snadným vítězstvím.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:00
    Columbus ještě dohrává početní převahu, ale nemůže se ani dostat do pásma a Ottawa také potvrzuje, že skvěle brání oslabení.
     
    41:32
    Kirill Marčenko si přece jen našel pozici z bezprostřední blízky, Anton Forsberg měl ale o všem dobrý přehled a i dva pokusy zvládl pokrýt.
     
    42:18
    Alex DeBrincat si našel odražený pokus a mohl se pokusit o překvapivou střelu, raději šel ale pro přihrávku, kterou však nečekal jeho spoluhráč.
     
    42:46
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets:
    Tim Berni – 2 min., podrážení.
     
    43:19
    Ottawa chce pro jistotu vstřelit ještě jednu branku, v útoku proto rozvíjela nebezpečnou kombinaci, poslední přihrávka ale nakonec byla zablokovaná.
     
    43:48
    Tim Stützle mohl vsítit svou druhou dnešní branku, z dobré pozice ale nastřelil jen brankovou konstrukci! Thomas Chabot následně dorážel do odkryté branky, Joonas Korpisalo ale senzačně zasáhl!
     
    44:16
    Columbus vyhrál vhazování v útočném pásmu, kde pak koupil spoustu času. Navíc přišla i přihrávka dozadu, což také získalo několik sekund.
     
    44:47
    Přechod do pásma se domácím nepovedl, Claude Giroux moc dlouho váhal s přejezdem modré čáry, nakonec to jako první udělal jeden z jeho spoluhráčů.
     
    45:10
    Kent Johnson před bránou velmi dobře našel přihrávku soupeře a hned pálil, kotouč ale netrefil vůbec ideálně, takže šel přímo doprostřed brány, kde byl připravený Anton Forsberg.
     
    45:38
    Columbus oslabení tedy zvládl, laciným faulem se ale připravil o čas na útočení. Soupeř ho navíc neustále přehrává, takže čas rychle běží.
     
    46:07
    Drake Batherson měl na hokejce nejspíš definitivní rozhodnutí, z velké blízky ale branku netrefil jen o píď.
     
    Dnešní utkání sleduje 14 457 diváků.
     
    47:04
    Anton Forsberg vůbec nereagoval na nahození Tima Berniho, takže nakonec může být rád, že puk byl sražen vysoko nad bránu.
     
    47:10
    Anton Forsberg musel poprvé v zápase vytáhnout pořádný zákrok, a to když špičkou svého pravého betonu vyrazil tečovanou střelu, čímž si udržel čisté konto!
     
    48:09
    Modrokabátníci přece jen trochu ožívají a sbírají střely do statistiky, další pokus ale skončil jen v lapačce domácího gólmana.
     
    48:34
    Derick Brassard si zpracoval kotouč vysokou holí, hra proto musí být přerušena a bude se vhazovat po pravé ruce Antona Forsberga.
     
    49:33
    Brankář Ottawy úspěšně pomohl svým spoluhráčům s rozehrávku, ti se následně dostali dopředu, ale tam se moc dlouho neohřáli.
     
    50:04
    Gustav Nyquist si poměrně zbytečně nechal vypíchnout kotouč a Ottawa hned spěchal do protiútoku, zastavilo jí ale postavení mimo hru.
     
    50:49
    Johnny Gaudreau dostal nadějnou přihrávku na levou tyčku, bylo to ale příliš prudké, takže z první nedokázal zakončit.
     
    51:13
    Na druhé straně zničehonic vystřelil Shane Pinto, Joonas Korpisalo ale potvrdil svou pozornost a udržel puk ve své výstroji.
     
    51:49
    Hostům čas velmi rychle běží a nyní zbytečně přijdou o další vteřiny, protože se zasekli při přechodu středního pásma.
     
    52:28
    Senators se rozhodně nezatahují do obranného krunýře a také své zbývající síly investují do útoku. Tam spíše kupují čas, ale když by se naskytla příležitost, určitě by jí zkusili využít.
     
    52:59
    To teď dokázal Travis Hamonic, který od modré čáry nebezpečně střílel, gólman Columbusu měl ale připravenou svou lapačku.
     
    53:27
    Anton Forsberg tentokrát rozehrávku příliš nezvládl a jeho zaváhání musí při bránění napravovat jeho spoluhráči, to málem zvládli, ale nakonec přišla střela, domácí brankář ale reaguje zákrokem.
     
    54:11
    Domácí mířili do přečíslení tři na jednoho, které po přihrávce zakončoval Claude Giroux. Ten brankáře napůl překonal, protože puk zůstal v brankovišti, tam byl ale první obránce Columbusu, který nebezpečí okamžitě zažehnal!
     
    54:55
    Blue Jackets se odhodlávají k závěrečnému náporu, vepředu ale nemají téměř žádný prostor ke kombinaci, takže se tam velmi složitě usazují.
     
    55:30
    Derick Brassard to se svou rozehrávkou úplně nevychytal, protože se kus gumy doklouzal až na zakázané uvolnění, takže se společně se spoluhráči bude muset zase bránit.
     
    55:56
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators:
    Nick Holden – 2 min., nedovolené bránění.
     
    56:23
    Columbus to rozhodně ještě nevzdává a při početní výhodě pochopitelně odvolává svého brankáře!
     
    56:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Odvolání brankáře se ale hostům nevyplatilo, protože Ottawa definitivně potvrzuje svou výhru! Po obětavém bloku Travise Hamonica se puku chopil AUSTIN WATSON, který přes všechny čáry poslal kotouč až do sítě. Asistence: Travis Hamonic.
    56:41 Austin WATSON - 4:0
     
    57:48
    Senators zbytek oslabení brání v naprostém klidu, protože Columbus už nikam nepospíchá. Oba celky tak už spíše vyčkávají na závěrečnou sirénu.
     
    58:40
    Domácí kombinují v útočném pásmu a ještě hledají střeleckou pozici, zbytečně ale nestřílí, aby jen tak nepřišli o kotouč.
     
    59:20
    Přece jen štěstí zkusil Nick Holden, trefil se ale jen do betonu Joonase Korpisala, který svým zákrokem ještě poslal svůj tým dopředu.
     
    Konec zápasu.
     
    Ottawa potvrzuje svou fazónu a proti Columbusu si připisuje naprosto bezproblémové vítězství. I v poslední části zápasu byli Senators o něco lepší, i když Blue Jackets přece jen zabrali a vytvořili si nějaké příležitosti. Všechny šance ale spolehlivě zlikvidoval Anton Forsberg, který si naprosto zaslouženě připisuje čisté konto. Na konci základní hrací doby pak definitivně rozhodl Austin Watson, takže Ottawa bere dva body a přibližuje se postupovým pozicím.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 34 – 22 | Přesilová hra: 2/6 – 0/3 | Trestné minuty: 6 – 12
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Anton Forsberg (OTT) – 22 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 60:00
    Joonas Korpisalo (CBJ) – 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9%, odchytal 59:37
     
    Tři hvězdy utkání
    1. Tim Stützle (OTT) – 1+1
    2. Anton Forsberg (OTT) – 22 zákroků, čisté konto
    3. Claude Giroux (OTT) – 0+2
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji dobrou noc. (03:42:49)

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 23. Brassard (Sanderson, Giroux), 27. Stützle (Giroux), 32. Batherson (Stützle, B. Tkachuk), 57. Watson (Hamonic)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Chabot (A), Zub, Sanderson, Hamonic, Holden, Brännström – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Pinto, Batherson – Kelly, Gambrell, Lucchini – Brassard, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – M. Bjork, Gavrikov, Berni, Gudbranson, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau (A), K. Johnson, Laine – Nyquist (A), Roslovic, Bemström – E. Robinson, Sillinger, Marčenko – L. Foudy, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: Pollock, Sandlak – Murchison, Daisy

    Diváci: 14 457
    bahis siteleri