Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 04.01.2023, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:41 Austin WATSON - 4:0
     
    56:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Odvolání brankáře se ale hostům nevyplatilo, protože Ottawa definitivně potvrzuje svou výhru! Po obětavém bloku Travise Hamonica se puku chopil AUSTIN WATSON, který přes všechny čáry poslal kotouč až do sítě. Asistence: Travis Hamonic.
    31:31 Drake BATHERSON - 3:0
     
    31:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators už odskakují na rozdíl dvou branek a tady to pro Columbus začíná vypadat bledě! Ottawa sehrála jednoduchou akci, Brady Tkachuk posunul do středu na Tima Stützleho, ten ještě našel lépe postaveného DRAKEA BATHERSONA, který neuvěřitelně přesným laserem napálil puk do tyče, od které zamířil přímo do sítě. Asistence: Tim Stützle, Brady Tkachuk.
    27:00 Tim STÜTZLE - 2:0
     
    27:00
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se do toho dostali a během čtyř minut si budují dvoubrankové vedení! TIM STÜTZLE nyní ukázal, jak je to vlastně jednoduché, protože po vítězném buly Clauda Girouxe prostě vystřelil a trefil se přímo nad beton Joonase Korpisala. Asistence: Claude Giroux.
    22:59 Derick BRASSARD - 1:0
     
    22:59
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátorům se v přesilovce příliš nedařilo, nakonec jí ale přece jen využívají! Jake Sanderson neměl na modré čáře komu přihrát, proto kotouč jen nahodil na bránu. A dobře udělal, protože kousek před gólmanem se do něj vložil DERICK BRASSARD, který tak usměrnil puk přesně do pravé šibenice. Asistence: Jake Sanderson, Claude Giroux.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 23. Brassard (Sanderson, Giroux), 27. Stützle (Giroux), 32. Batherson (Stützle, B. Tkachuk), 57. Watson (Hamonic)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Talbot) – Chabot (A), Zub, Sanderson, Hamonic, Holden, Brännström – B. Tkachuk (C), Stützle, Giroux (A) – DeBrincat, Pinto, Batherson – Kelly, Gambrell, Lucchini – Brassard, Kastelic, Watson.
    Trenér: D.J. Smith.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – M. Bjork, Gavrikov, Berni, Gudbranson, Bayreuther, A. Boqvist – J. Gaudreau (A), K. Johnson, Laine – Nyquist (A), Roslovic, Bemström – E. Robinson, Sillinger, Marčenko – L. Foudy, Kuraly, Olivier.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: Pollock, Sandlak – Murchison, Daisy

    Diváci: 14 457
    bahis siteleri