Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Calgary Flames
Středa 04.01.2023, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:20 Sam GAGNER - 3:2
     
    54:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets zase vedou! Jeden z útočníků přelil hru z rohu na modrou čáru kde se kotouče ujal Samberg, ten okamžitě nabil Ville Heinolovi, jenž vyslal neskutečnou ránu, do které se navíc na pravé tyči fantasticky postavil SAM GAGNER, který puk umně lízl a dopravil jej do sítě – 3:2. Tohle je skutečně fantastický závěr zápasu! Asistence: Ville Heinola a Dylan Samberg.
    51:58 Mikael BACKLUND - 2:2
     
    51:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tady to vypadá na drama! Domácí mírně propadli v obraně, Andrew Mangiapane přistrčil na rychlejšího MIKAELA BACKLUNDA, jenžž už šel do samostatného úniku, trhl rameny a zamířil mezi betony, kde dnes Connor Hellebuyck není dvakrát jistý... 2:2, Flames jsou zpět! Asistence: Andrew Mangiapane.
    50:29 Josh MORRISSEY - 2:1
     
    50:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásný gól! Domácí se usadili v pásmu, obránce JOSH MORRISSEY nabral rychlost, backhandem nahodil před branku kde viděl Connora, nicméně i nadále pokračoval v pohybu a dostal se až někam do mezikruží. Morrissey okamžitě dostal kotouč zpět a nyní už nikým nehlídán mohl v klidu zakončit nahoru! Canada Life Centre je u vytržení, domácí celek jde do vedení. Asistence: Kyle Connor a Pierre-Luc Dubois.
    39:01 Nikita ZADOROV - 1:1
     
    39:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Flames šli do přečíslení 3 na 2, akci navíc jako čtvrtý ještě podporoval obránce NIKITA ZADOROV, Toffoli o něm věděl, dal mu puk, Zadorov měl před sebou situaci jako na dlani, zamířil mezi betony a přesně trefuje – Calgary je upět ve hře, 1:1. Asistence: Tyler Toffoli a Elias Lindholm.
    34:56 Brenden DILLON - 1:0
     
    34:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kouzlo brankářů je zlomeno a Jets jdou do vedení! Před Dylanem DeMelo se otevřela na modré čáře troška prostoru, potáhl si puk a nahodil do brankoviště, kde byla dobrá clona. Kotouč ještě lízl BRENDEN DILLON, pravděpodobně ani ne holí, ale kalhotami a Jacob Markström byl bez šance. Dillon dává vůbec první gól v sezoně – 1:0! Asistence: Dylan DeMelo a Mark Scheifele.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 35. Dillon (DeMelo, Scheifele), 51. Morrissey (Connor, Dubois), 55. Gagner (Heinola, Samberg) – 40. Zadorov (Toffoli, E. Lindholm), 52. Backlund (Mangiapane)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey (A), DeMelo, Samberg, Pionk, Dillon, Capobianco, Heinola – Connor, Dubois, Gagner – Lowry (A), Scheifele (A), Kuhlman – M. Barron, Stenlund, Jonsson Fjällby – Eyssimont, D. Gustafsson, K. Reichel.
    Trenér: Rick Bowness

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Zadorov, Mi. Stone – Dubé, E. Lindholm (A), Toffoli – Lucic, Kadri, Huberdeau – Mangiapane, Backlund (A), Coleman – Zohorna, Ružička, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter
    bahis siteleri