Florida – Arizona 5:3 (kon.) | Washington – Buffalo 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Carolina 5:3 (kon.)
Ottawa – Columbus 4:0 (kon.) | Toronto – St. Louis 5:6 (2:3 po s.n.) | Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.)
Nashville – Montreal 6:3 (kon.) | Chicago – Tampa 1:4 (kon.) | Edmonton – Seattle 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 2:6 (kon.) | Los Angeles – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Calgary Flames
Středa 04.01.2023, 02:00 • Canada Life Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Jonathan Huberdeau a jeho rána z kruhu, zasahuje fantastický Connor Hellebuyck!
     
    59:25
    Flames si berou timeout, je čas na závěrečný tlak.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Tyler Toffoli – 2 min., sekání.
    54:20 Sam GAGNER - 3:2
     
    54:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets zase vedou! Jeden z útočníků přelil hru z rohu na modrou čáru kde se kotouče ujal Samberg, ten okamžitě nabil Ville Heinolovi, jenž vyslal neskutečnou ránu, do které se navíc na pravé tyči fantasticky postavil SAM GAGNER, který puk umně lízl a dopravil jej do sítě – 3:2. Tohle je skutečně fantastický závěr zápasu! Asistence: Ville Heinola a Dylan Samberg.
    51:58 Mikael BACKLUND - 2:2
     
    51:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tady to vypadá na drama! Domácí mírně propadli v obraně, Andrew Mangiapane přistrčil na rychlejšího MIKAELA BACKLUNDA, jenžž už šel do samostatného úniku, trhl rameny a zamířil mezi betony, kde dnes Connor Hellebuyck není dvakrát jistý... 2:2, Flames jsou zpět! Asistence: Andrew Mangiapane.
    50:29 Josh MORRISSEY - 2:1
     
    50:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Krásný gól! Domácí se usadili v pásmu, obránce JOSH MORRISSEY nabral rychlost, backhandem nahodil před branku kde viděl Connora, nicméně i nadále pokračoval v pohybu a dostal se až někam do mezikruží. Morrissey okamžitě dostal kotouč zpět a nyní už nikým nehlídán mohl v klidu zakončit nahoru! Canada Life Centre je u vytržení, domácí celek jde do vedení. Asistence: Kyle Connor a Pierre-Luc Dubois.
     
    47:53
    Pierre-Luc Dubois zadovkou našel Connora, jenž byl před bránou v ideální pozici na střelu, jenomže netrefil dobře a kotouč duní o zadní mantinel.
     
    43:11
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Pierre-Luc Dubois – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    MacKenzie Weegar – 2 min., držení.
     
    43:11
    Další bitka! Pierre-Luc Dubois a MacKenzie Weegar se do sebe zaklesli v souboji za brankou a ještě si tam něco ostře vysvětlovali. Dubois upadl, na oplátku dal soupeři pořádnou ránu a už to šlo...
     
    41:44
    Parádní pas Adama Lowryho na střed Scheiflemu na teč do jízdy, kotouč letí těsně nad.
    39:01 Nikita ZADOROV - 1:1
     
    39:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Flames šli do přečíslení 3 na 2, akci navíc jako čtvrtý ještě podporoval obránce NIKITA ZADOROV, Toffoli o něm věděl, dal mu puk, Zadorov měl před sebou situaci jako na dlani, zamířil mezi betony a přesně trefuje – Calgary je upět ve hře, 1:1. Asistence: Tyler Toffoli a Elias Lindholm.
     
    Pozor, bitka!

    Dylan Samberg se pustil do Andrewa Mangiapaneho, oba kohouti rychle končí v pevném obětí, navzájem si sundají helmy a je po konfliktu. Tady si každopádně nejsem jistý, co rozerpři vyvolalo...
     
    35:52
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Brenden Dillon – 2 min., podrážení.
    34:56 Brenden DILLON - 1:0
     
    34:56
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kouzlo brankářů je zlomeno a Jets jdou do vedení! Před Dylanem DeMelo se otevřela na modré čáře troška prostoru, potáhl si puk a nahodil do brankoviště, kde byla dobrá clona. Kotouč ještě lízl BRENDEN DILLON, pravděpodobně ani ne holí, ale kalhotami a Jacob Markström byl bez šance. Dillon dává vůbec první gól v sezoně – 1:0! Asistence: Dylan DeMelo a Mark Scheifele.
     
    32:51
    Výtečně chytá i Connor Hellebuyck, jenž teď vytáhl parádní zákrok betonem proti jasné situaci ve které se zjevil na levé tyči naprosto osamocený obránce na ofenzivním výletě MacKenzie Weegar!
     
    28:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Michael Stone – 2 min., krosček.
     
    26:42
    Jacob Markström zase králem situace! Axel Jonsson Fjällby se zjevil nikým nehlídán na pravém křídle, dostal krásnou zadovku od Morgana Barrona a třikrát možná čtyřikrát se snažil dorážet, nevzdával se ani v pádu. Domácí forvard si však rovněž vylámal zuby na výtečném brankáři Flames, konkrétně na jeho levém betonu!
     
    25:21
    Fenomenální Jacob Markström! Obránce Neal Pionk vyškrábl puk ze skrumáže na mantinelu a předal skrz pásmo na úplně volného Pierre-Luc Duboise, jenž ještě s chladnou hlavou vrátil na střed odkud pálí Mark Scheifele! Hostující gólman se naprosto parádně přesunul a zasahuje lapačkou!
     
    23:48
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Rasmus Andersson – 2 min., držení.
     
    22:17
    Parádní šance! Nazem Kadri se elegantně projel celým pásmem, zamíchal s pukem a podařilo se mu vyslal štiplavou ránu zápěstím. Kotouč končí na tyči!
     
    19:59
    Tak až v úplném závěru jsme se dočkali pořádných šancí! Nejprve ukázal skvělé zrychlení Milan Lucic, jenž se nacpal před dva soupeře a šel sám, střela se mu ale už tolik nepovedla a letí kolem levé tyče. Nicméně kombinace pokračovala, dobře se snažil do poloodkryté klece zametat Rasmus Andersson a v poslední vteřince šel ostře do brankoviště Trevor Lewis, jehož zastavil až čas a trochu také Hellebuyckův beton.
     
    17:11
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Pierre-Luc Dubois – 2 min., krosček.
     
    02:58
    Vyloučení v týmu Calgary Flames:
    Nazem Kadri – 2 min., vražení na hrazení.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 35. Dillon (DeMelo, Scheifele), 51. Morrissey (Connor, Dubois), 55. Gagner (Heinola, Samberg) – 40. Zadorov (Toffoli, E. Lindholm), 52. Backlund (Mangiapane)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – Morrissey (A), DeMelo, Samberg, Pionk, Dillon, Capobianco, Heinola – Connor, Dubois, Gagner – Lowry (A), Scheifele (A), Kuhlman – M. Barron, Stenlund, Jonsson Fjällby – Eyssimont, D. Gustafsson, K. Reichel.
    Trenér: Rick Bowness

    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Hanifin, R. Andersson, Weegar, C. Tanev (A), Zadorov, Mi. Stone – Dubé, E. Lindholm (A), Toffoli – Lucic, Kadri, Huberdeau – Mangiapane, Backlund (A), Coleman – Zohorna, Ružička, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter
    bahis siteleri