Košice – Prešov 0:0 (odl.) | Banská Bystrica – Nitra 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
Trenčín – Nové Zámky 4:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 0:6 (kon.) | Michalovce – HC Slovan 3:2 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
HK Nitra
sk Pátek 06.01.2023, 16:30 • Tipsport Aréna Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:15
    Banská Bystrica dala gól!
    Patrik Watling si pred bránou všimol lepšie postaveného BRANDENA TROOCKA, ktorému poslal puk. Druhý menovaný sa doň oprel z prvej a z bezprostrednej blízkosti prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 4:1! Asistencia: Patrik Watling, Alex Tamáši.
     
    52:43
    Nitra dala gól!
    SEBASTIÁN ČEDERLE si v strednom pásme prevzal puk a namieril si to smerom k bráne. Proti nemu stála hneď štvorica brániacich hráčov, a tak zvolil možnosť okamžitého zakončenia. Jeho strela napokon prešla až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 3:1! Asistencia: Juraj Pekarčík, František Gajdoš.
     
    38:58
    Banská Bystrica dala gól!
    Patrik Watling spoza bránky v páde poslal presnú prihrávku do priestoru medzi kruhmi, kde si nakorčuľoval KRISTOFF KONTOS. Ten zakončil k pravej žrdi a rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 3:0! Asistencia: Patrick Watling, Matúš Holenda.
     
    32:38
    Banská Bystrica dala gól!
    Dominik Jendek poslal presnú prihrávku na opačnú stranu klziska, kde sa nachádzal nikým nekrytý ANDREJ BÍREŠ. Ten mal dostatok času a priestoru k zakončeniu. Jeho svižná strela smerovala k vzdialenejšej žrdi. Stav stretnutia je 2:0! Asistencia: Dominik Jendek.
     
    32:16
    Banská Bystrica dala gól!
    GILBERT GABOR počas hry v oslabení vyviezol puk po pravej strane do útočnej tretiny. Následne rýchlym pohybom prekorčuľoval brániaceho hráča, rýchlou kľučkou oklamal gólmana a zasunul puk do odkrytej bránky. Stav stretnutia je 1:0! Bez asistencie.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 33. Gabor, 33. Bíreš (Jendek), 39. Kontos (Watling, Holenda), 54. Troock (Watling, Tamáši) – 53. Čederle (Pekarčík, Gajdoš)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Sedláček (Belányi) – Luža, Bačik, Björkung, Kojo, Holenda, Ďatelinka, Frídel, Bača – Watling, Tamáši, Troock – Gašpar, Bíreš, Sukeľ – Šoltés, Kontos, Jendek – Gabor, Urbánek, Kabáč
    Trenér: Douglas Shedden

    HK Nitra: Kašík (Šebo) – Bodák, Donaghey, Green, Gajdoš, Vitaloš, Pupák, Lacka – Krivošík, Buncis, Baláž – Elmer, Gill, Knies – Duke, Hrnka, Tvrdoň – Pekarčík, Čederle, Drábek
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Štefik, Novák – Bogdaň, Kacej

    Diváci: 2262
    bahis siteleri