Tampa – Columbus 6:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Buffalo – Seattle 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 7:5 (kon.)
NY Islanders – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 4:3 (po pr.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.)
Colorado – Florida 4:5 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:5 (1:1, 2:2, 0:2)
New Jersey Devils
Středa 11.01.2023, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Nico HISCHIER - 3:5
     
    59:04
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. NICO HISCHIER sice z důvodu faulu Jordana Staala netrefil prázdnou domácí bránu, ale nemusel smutnit, protože rozhodčí po krátké poradě s kolegy nařídil technický gól. Asistence: Tomáš Tatar a Erik Haula.
    48:53 Dawson MERCER - 3:4
     
    48:53
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ano, tohle se povedlo! Boqvist nastartoval DAWSONA MERCERA. Kanadský forvard udržel vysokou rychlost, drze se natlačil před Chatfielda a bekhendem si podél levého betonu Kočetkova přehodil puk na forhend, střela do prázdné brány již byla sladkou třešničkou na dortu. Asistence: Jesper Boqvist a Michael McLeod.
    39:26 Jesper BOQVIST - 3:3
     
    39:26
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové přidávají druhý gól v rozmezí osmnácti vteřin a posouvají stav do vyrovnané podoby! Mercer pro změnu v roli asistenta našel na levé straně JESPERA BOQVISTA a i tento Švéd se zvládl natlačit před bránu, gólmana prostřelil ránou z bekhendu k pravé tyčce. Asistence: Dawson Mercer a Michael McLeod.
    39:08 Dawson MERCER - 3:2
     
    39:08
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat! Dlouhou přihrávku Seversona zpracoval DAWSON MERCER až za bránou soupeře, ovšem natlačil se před Kočetkova a bekhendem mu propasíroval kotouč mezi betony. Asistence: Damon Severson a Ryan Graves.
    37:34 Sebastian AHO - 3:1
     
    37:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni střílí druhý gól v oslabení! Pesce vysunul do útoku SEBASTIANA AHA. V situaci dvou proti dvěma si vyměnil puk s krajanem Teräväinenem, načež forhendem uklízel do prázdné brány. Asistence: Teuvo Teräväinen a Brett Pesce.
     
    36:17
    Z úhlu střílel Jesper Bratt. Tento pokus Pjotr Kočetkov vyrazil před sebe, dorážející Tomáš Tatar rozezvonil tyč!
     
    35:59
    Trest pro změnu do domácích řad. Jednalo se o podobný přečin jako v případě Wooda, zásah vysokou holí a v útočném pásmu. Jordan Martinook trefil Siegenthalera.
     
    33:17
    Hodně zbytečné dvě minuty pro Milese Wooda, který se vydal napadat za soupeřovu bránu Dylana Coghlana, domácího beka trefil vysokou holí do obličeje.
     
    31:33
    Vyrovnání viselo ve vzduchu! K dorážce se v předbrankovém prostoru dostal nikým neatakovaný Jesper Bratt, jenže nedokázal si ideálně uchytit hokejku a krkolomným způsobem zakončil bekhendem vedle levé tyče.
    28:50 Max PACIORETTY - 2:1
     
    28:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brind'Amourova družina se z pokračujícího tlaku dočkala zasloužené branky! MAX PACIORETTY vystřelil ze zápěstí nepřesně, avšak situaci nezabalil a puk dojel, aby posléze nahodil bekhendem před bránu a byl to Šarangovič kdo srazil kus černé gumy za záda bezmocného Vaněčka. Asistence: Sebastian Aho a Brady Skjei.
     
    28:23
    Chyběly centimetry! Mezi kruhy dostal nabito Teuvo Teräväinen, proti dělovce Vaněčka už podruhé zachránila branková konstrukce.
     
    21:07
    Početní převaha Hurricanes je minulostí. Na trestnou lavici usedl Seth Jarvis, ten v předbrankovém prostoru smolně zvedl hokejku do obličeje Smitha.
     
    20:38
    Nebylo co řešit. Ryan Graves neoddiskutovatelným podražením zastavil Jespera Fasta a je si vědom, že proti trestu ani nemá cenu protestovat.
    17:06 Jonas SIEGENTHALER - 1:1
     
    17:06
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Všechno je jinak, je to gól! Pracovníci ve videomístnosti v Torontu našli záběr, kdy skórující JONAS SIEGENTHALER vystřelil z ostrého úhlu a brankář Kočetkov si pravým betonem srazil touš celým objemem za brankovou čáru. Je vyrovnáno! Asistence: Dougie Hamilton a Nico Hischier.
     
    17:06
    Už při hře pět na pět vystřelil z levé strany poměrně velkého úhlu Jonas Siegenthaler. Jeho spoluhráč už zvedal ruce na znamení gólu, avšak zdá se, že Pjotr Kočetkov puk udržel před brankovou čárou! Rozhodčí se ještě jedou podívat na opakované záběry.
     
    14:49
    Početní převahu si vyzkouší rovněž Hurikáni. Menší dvouminutový trest vyfasoval slovenský forvard Tomáš Tatar za sekání.
    13:03 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    13:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak dlouho si Ďáblové koledovali, až gól v oslabení skutečně inkasovali! Obrovskou šikovnost ukázal při vhazování Martin Nečas, jenž se s obrovskou lehkostí dostal za svého soupeře a nahrávkou pod sebe vybídl k zakončení JESPERI KOTKANIEMIHO, za jehož střelou z první se překvapený Vaněček jenom ohlédl. Asistence: Martin Nečas.
     
    12:12
    Další prohřešek držení, tentokráte v podání jiného domácího hráče, a sice Jordana Staala, Kanaďan tímto způsobem zastavil Nica Hischiera.
     
    09:11
    Blízko vedoucí trefě byl Jack Hughes! Odrazil se k němu kotouč po zblokované střele Tatara, Kočetkova zachránila pravá část brankové konstrukce.
     
    08:08
    První přesilovou hru zápasu si vyzkouší hokejisté New Jersey. Na lavici hanby usedl ruský forvard Andrej Svečnikov, ten si v útočném pásmu pomohl držením proti Mercerovi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 14. Kotkaniemi (Nečas), 29. Pacioretty (S. Aho II, Skjei), 38. S. Aho II (Teräväinen, Pesce) – 18. Siegenthaler (Hamilton, Hischier), 40. Mercer (Severson, Graves), 40. J. Boqvist (Mercer, M. McLeod), 49. Mercer (J. Boqvist, M. McLeod), 60. Hischier (Tatar, Haula)


    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Burns, Slavin (A), Pesce, Skjei, Coghlan, Chatfield – Jarvis, S. Aho II (A), Pacioretty – Nečas, Stastny, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Martinook – Noesen, Kotkaniemi, Teräväinen.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    New Jersey Devils: Vaněček (Blackwood) – Hamilton, Siegenthaler, Severson, Graves, B. Smith, Ochoťuk – Bratt, Hischier (C), Tatar – Mercer, J. Hughes (A), Šarangovič – J. Boqvist, Haula, Palát (A) – Wood, M. McLeod, Zetterlund.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: G. Hebert, J. Hebert – Shewchyk, Barton

    Diváci: 18 092
    bahis siteleri