Seattle – Tampa 1:4 (kon.) | San Jose – New Jersey 3:4 (0:1 po s.n.) | Vegas – Dallas 0:4 (kon.)
Pittsburgh – Anaheim 4:3 (po pr.) | Columbus – NY Rangers 1:3 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:4 (po pr.)
Nashville – Calgary 2:1 (kon.) | St. Louis – Ottawa 2:1 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
Dallas Stars
Úterý 17.01.2023, 00:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Tyler SEGUIN - 0:4
     
    59:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    Až nyní se Stars daří dostat puk do opuštěné klece Vegas, když Pavelski na modré čáře sebral rozehrávku domácích a poté předložil touš TYLERU SEGUINOVI, jenž už neměl problém trefit prázdnou bránu. Asistence: Joe Pavelski.
    47:52 Ryan SUTER - 0:3
     
    47:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vybojovali puk v rohu útočného pásma a Dellandrea poslal kotouč na modrou k Lundkvistovi, jenž ihned přihrál svému kolegovi RYANU SUTEROVI, jehož nahození opět ztečoval do vlastní sítě Pietrangelo jenž tak vsítil už dvě branky Dallasu. Pro Sutera je to naopak jeho první trefa v sezóně. Asistence: Nils Lundkvist, Ty Dellandrea.
    32:28 Joel KIVIRANTA - 0:2
     
    32:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars odskakují na rozdíl dvou branek, když se hosté udrželi ve svém útočném pásmu, kde nakonec Olofsson nahrál na modrou JOELU KIVIRANTOVI, jehož následné nahození zřejmě ztečoval do vlastní sítě Pietrangelo a Thompson už na změnu směru ani reagovat nemohl. Asistence: Frederik Olofsson, Miro Heiskanen.
    05:46 Jamie BENN - 0:1
     
    05:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nyní už se aktivní Dallas dočkává první branky v utkání! Domácím hokejistům se nepodařilo dostat kotouč ze svého obranného pásma, čehož využil kapitán Stars JAMIE BENN, jenž si ho sebral na levé straně, nabruslil si na střed a poté poslal touš pod břevno domácí klece. Asistence: Ty Dellandrea.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Ja. Benn (Dellandrea), 33. Kiviranta (F. Olofsson, Heiskanen), 48. R. Suter (Lundkvist, Dellandrea), 60. Seguin (Pavelski)


    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Hague, Pietrangelo, McNabb, Korczak, Martinez, Hutton – Cotter, Eichel, N. Roy – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Amadio, Stephenson, Kessel – Röndbjerg, Froese, Kolesar.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Dallas Stars: Oettinger (Wedgewood) – Heiskanen, C. Miller, Lindell, Hakanpää, Lundkvist, R. Suter – J. Robertson, Seguin, Pavelski – Ja. Benn, W. Johnston, Dellandrea – Marchment, Glendening, Gurjanov – F. Olofsson, Faksa, Kiviranta.
    Trenér: Peter DeBoer

    Rozhodčí: Skilliter, Schlenker – Kovachik, Murray

    Diváci: 17 895
    bahis siteleri