Boston – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Columbus 3:4 (kon.)
Carolina – NY Rangers 2:6 (kon.) | St. Louis – Arizona 6:5 (po pr.) | Minnesota – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 6:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 6:2 (kon.)
Philadelphia – Seattle 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 12.02.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:46 Kent JOHNSON - 3:4
     
    45:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže v pokračující akci se Columbus přeci jen prosadil a vrací se do vedení! Pár sekund po návratu Tavarese na led se povedlo Sillingerovi z pravé strany napálit u brankoviště přizvednutou hokejku KENTA JOHNSONA, jenž dostal puk za záda Wolla. Asistence: Cole Sillinger, Jack Roslovic.
    41:20 Morgan RIELLY - 3:3
     
    41:20
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A domácí nakonec početní převahu využívají! Výborný pohyb kotouče, který byl naposouván až do pravého kruhu k MORGANU RIELLYMU, jenž ránou z voleje překonal přesouvajícího se Merzlikinse a využil zčásti odkryté klece. 3:3! Asistence: Mitchell Marner, William Nylander.
    35:58 Sean KURALY - 2:3
     
    35:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nečekaný obrat ve skóre! Woll sice dělal, co jen mohl, držel zkrátka zakončujícího Oliviera, puk se ale za přispění dalšího hráče Columbusu dostal ze strany až ke středu brankoviště, kam bleskově najel SEAN KURALY a doklepl ho za záda domácího gólmana. Asistence: Kent Johnson, Mathieu Olivier.
    35:01 Kirill MARČENKO - 2:2
     
    35:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Jenner si přejel na pravou stranu brankoviště, bekhendem vyslal puk na brankáře Merzlikinse, který svým betonem odrazil střelu pouze na levou stranu ke KIRILLOVI MARČENKOVI. A pro něj nebyl problém dorazit kotouč do odkryté klece. Asistence: Boone Jenner, Johnny Gaudreau.
    24:21 Boone JENNER - 2:1
     
    24:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    A hostům se daří vsítit dokonce i kontaktní gól! Torontu se nepovedlo vyhodit puk ze svého pásma, když kotouč na modré čáře zachránil Gaudreau, jenž následně rozehrál rychlou akci, na jejímž konci BOONE JENNER prostřelil Josepha Wolla. Asistence: Kirill Marčenko.
    10:40 Michael BUNTING - 2:0
     
    10:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hostům se nepovedlo odehrát kotouč ze svého pásma. Dobrým forčekingem se Marner dostal k puku, který odrazil do levého kruhu, odkud se jej zhostil MICHAEL BUNTING, jenž svou střelu poslal pod horní tyč Merzlikinsovy klece. Asistence: Mitchell Marner.
    02:39 William NYLANDER - 1:0
     
    02:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají poměrně rychle skóre utkání! WILLIAM NYLANDER zachytil dlouhý pas z hloubi vlastního pásma, přejel útočnou modrou čáru a zpoza levého kruhu prostřelil brankáře Merzlikinse! Asistence: Alexander Kerfoot, Calle Järnkrok.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 3. Nylander (Kerfoot, Järnkrok), 11. Bunting (Marner), 42. Rielly (Marner, Nylander) – 25. Jenner (Marčenko), 36. Marčenko (Jenner, J. Gaudreau), 36. Kuraly (K. Johnson, Olivier), 46. K. Johnson (Sillinger, Roslovic)


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Holl, Giordano, Liljegren, Sandin – Bunting, Tavares (C), Marner (A) – Kerfoot, Nylander, Järnkrok – Joe. Anderson, Kämpf, Engvall – Steeves, Holmberg, Aston-Reese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Korpisalo) – Peeke, Gavrikov, Gudbranson, Berni, Blankenburg, A. Boqvist – J. Gaudreau (A), Jenner (C), Laine – Sillinger, Marčenko, K. Johnson – L. Foudy, Bemström, Roslovic – E. Robinson, Olivier, Kuraly.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Pollock, Pochmara – Flemington, Cherrey

    Diváci: 18893
    bahis siteleri