Boston – Washington 1:2 (kon.) | Florida – Colorado 3:5 (kon.) | Toronto – Columbus 3:4 (kon.)
Carolina – NY Rangers 2:6 (kon.) | St. Louis – Arizona 6:5 (po pr.) | Minnesota – New Jersey 3:2 (2:0 po s.n.)
Winnipeg – Chicago 4:1 (kon.) | Los Angeles – Pittsburgh 6:0 (kon.) | Montreal – Edmonton 6:2 (kon.)
Philadelphia – Seattle 3:4 (kon.) | Washington – San Jose 1:4 (kon.) | Vegas – Anaheim 7:2 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
6:2 (1:0, 3:2, 2:0)
Edmonton Oilers
Neděle 12.02.2023, 18:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:12 Christian DVORAK - 6:2
     
    49:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    Olejáři jsou zralí na ručník. Kirby Dach v útočném pásmu obral Boucharda a nahrál na střed osamocenému CHRISTIANU DVORAKOVI, centr třetí lajny vstřelil gól v oslabení nechytatelnou ránou do levého víka. Asistence: Kirby Dach.
    42:58 Jordan HARRIS - 5:2
     
    42:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Manko tří branek už Edmonton bude stahovat hodně těžko! Po levém mantinelu projel do útočné třetiny Armia, načež zadovkou našel JORDANA HARRISE. Obránce si sjel na více na střed a v postavení mezi dvěma protihráči propálil Skinnera k levé tyčce. Asistence: Joel Armia a Jonathan Drouin.
    38:41 Rafaël HARVEY-PINARD - 4:2
     
    38:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hokejisté v červených dresech získávají zpět dvoubrankové vedení. Kapitán Suzuki nabil na modrou Mathesonovi a obránce se do puku opřel z první, před bránou ho ještě tečoval mimo dosah brankáře RAFAËL HARVEY-PINARD. Asistence: Michael Matheson a Nick Suzuki.
    34:59 Evander KANE - 3:2
     
    34:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Smazávání náskoku domácích jde Olejářům skvěle! EVANDER KANE si narazil s Darnellem Nursem, vyjel si na střed do lepší palebné pozice a pozdě reagujícího Allena prostřelil mezi betony. Asistence: Darnell Nurse a Evan Bouchard.
    32:22 Leon DRAISAITL - 3:1
     
    32:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama! Allen neudržel Hymanovi střelu a o dorážku se přihlásil LEON DRAISAIT, německý forvard umístil hrací předmět za brankovou čáru.. Asistence: Zach Hyman a Evan Bouchard.
    28:23 Josh ANDERSON - 3:0
     
    28:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Početní převaha využita, domácí dělají další důležitý krok směrem k vítězství. Střelu Dadonova z pravého kruhu Skinner ještě vyrazil, avšak jenom před sebe, JOSH ANDERSON měl při dorážce snadnou práci. Asistence: Jevgenij Dadonov a Jonathan Drouin.
    23:54 Jordan HARRIS - 2:0
     
    23:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče St. Louise odskakují do dvoubrankového náskoku! Zpoza brány Dadonov vymyslel přihrávku na levou stranu k JORDANU HARRISOVI, jenž neváhal a z ostrého úhlu trefil volné místečko u bližší tyčky, Skinner pas na skórujícího hráče vůbec nezaznamenal. Asistence: Jevgenij Dadonov a Johnny Kovacevic.
    08:14 Alex BELZILE - 1:0
     
    08:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens jsou za svou aktivitu odměněni vedoucím gólem! Po zmatcích před hostující svatyní se kotouče chopil ALEX BELZILE a z mezikruží ho pověsil do levého víka, pro jednatřicetiletého Kanaďana se jedná o premiérovou trefu v nejlepší lize světa. Asistence: Michael Pezzetta a Jesse Ylönen.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Belzile (Pezzetta, Ylönen), 24. Harris (Dadonov, Kovacevic), 29. Jos. Anderson (Dadonov, Drouin), 39. Harvey-Pinard (Matheson, Suzuki), 43. Harris (Armia, Drouin), 50. Dvorak (Dach) – 33. Draisaitl (Hyman, Bouchard), 35. E. Kane (Nurse, Bouchard)


    Montreal Canadiens: Allen (Montembeault) – Savard (A), Xhekaj, J. Barron, Matheson, Kovacevic, Harris – Jos. Anderson (A), Suzuki (C), Harvey-Pinard – Hoffman, Dach, Dadonov – Drouin, Dvorak, Ylönen – Belzile, Pezzetta, Armia.
    Trenér: Martin St. Louis

    Edmonton Oilers: S. Skinner (Campbell) – Ceci, Nurse (A), Barrie, Kulak, Bouchard, Broberg, Desharnais – Ryan, McDavid (C), E. Kane – Hyman, Draisaitl (A), R. McLeod – Janmark, Nugent-Hopkins, Puljujärvi – Holloway, Foegele.
    Trenér: Jay Woodcroft

    Rozhodčí: MacDougall, Rehman – Gawryletz, McNamara

    Diváci: 21 105
    bahis siteleri