Pelhřimov – Chotěboř 7:2 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
7:2 (2:0, 3:2, 2:0)
HC Chotěboř
Středa 15.02.2023, 18:00 • Pelhřimov, Zimní stadion • Krajská liga: Vysočina
Partner:
     
    51:15
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! MARTIN VYSLOUŽIL zblízka přidává sedmou branku a domácí míří za vítězstvím. Asistence David Šulák.
     
    40:57
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Po sérii přihrávek se střelou do šibenice prosadil MAREK HADRAVA. Asistence Martin Hadrava.
     
    38:19
    Chotěboř právě vstřelila branku! Tato taktika hostům v tuto chvíli vychází. Střelcem z kruhů je Jakub Lacina za asistence Slavomíra Kadlečka a Václava Pecena.
     
    35:00
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Vysloužil našel na brankovišti MARTINA HADRAVU a ten zblízka propálil Peška. Asistence Martin Vysloužil a Vladimír Port. Pešek zároveň dnes končí svou práci, zastoupil jej Richard Rulf.
     
    33:00
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Marek Hadrava posunul do jízdy na PETRA VOTÁPKA ten umístěnou střelou vrací domácím tříbrankový náskok. Asistence Marek Hadrava.
     
    30:50
    Chotěboř právě vstřelila branku! Z kruhů vypálil Martin Kříž a prostřelil hradbu těl před Kaiseršotem. Asistence Dominik Adam.
     
    20:41
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Na brankovišti vznikl závar a nejlépe se zorientoval MARTIN VYSLOUŽIL, který posílá Poutníky do tříbrankového vedení. Asistence Filip Kasalý a Martin Hadrava.
     
    17:00
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Chyba hostující obrany a Poutníci trestají. Puk se dostal k MARTINU HADRAVOVI a do poloprázdné klece už nebyl problém dostat černý nesmysl. Asistence Ladislav Pospíchal a Filip Kasalý.
     
    05:52
    Lední Medvědi právě vstřelili branku! Tak to je rána z čistého nebe! DOMINIK KASALÝ za modrou napálil na branku a Pešek si lapačkou srazil puk do branky. Asistence Marek Hadrava.

    Pavel Blažek

    Branky a nahrávky: 6. Kasalý D. (Martin Hadrava), 17. Hadrava Martin (Pospíchal, Kasalý F.), 21. Vysloužil (Filip Kasalý, Hadrava Martin), 33. Votápek (Hadrava Marek), 35. Hadrava Martin (Vysloužil, Port), 41. Hadrava Marek (Hadrava Martin), 52. Vysloužil (Šulák) – 31. Kříž (Adam), 39. Lacina (Kadleček, Pecen)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Kaiseršot (Jíra) – Port, Kasalý D., Martínek, Vácha, Pospíchal, Bříza – Marek Hadrava, Kochrda, Štěrba, Machovský, Brabec, Buchta, Kasalý F., Šulák, Siřiště, Votápek, Vysloužil, Martin Hadrava
    HC Chotěboř: Pešek (Rulf) – Lacina, Suchý, Pejchal, Ludvík J., Musílek, Pecen, Kříž – Mašek, Svoboda, Stránský, Dvořák, Ludvík T., Březina, Hospodka Jakub, Hospodka Jan, Adam, Kadleček, Vlček

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček, Jan Mareček — Jakub Jančí, Jan Jeletz
    ocianews.com