Třinec – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 3:2 (2:0 po s.n.) | Motor ČB – Sparta 3:4 (po pr.)
Mladá Boleslav – K. Vary 0:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 0:3 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 1:4 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
11:2 (4:1, 6:0, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 17.02.2023, 13:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu - o účast v play-off • 17. kolo
Partner:
     
    55:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora ale vzápětí přidává další gól! KAMIL DRÁBEK vyslal pro hostujícího gólmana Račana nechytatelnou střelu. 11:2. Asistence: Lukáš Bošek a Roman Přidal.
     
    54:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod se dočkal druhé dnešní trefy! Do dobré pozice si najel LUKÁŠ KACHLÍŘ, který skvěle zamířil. 10:2. Asistence: Patrik Křížek a Tadeáš Koubek.
     
    38:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ještě před koncem druhé periody dávají domácí desátý gól! VIKTOR ŠULGAN se znovu protáhl před bránu a tentokrát zvolil úspěšný bekhendový blafák. 10:1. Asistence: David Pastrnek.
     
    35:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    VIKTOR ŠULGAN předvedl parádní blafák těsně před gólmanem a Hanáci se radují znovu! Před Kamenickým si útočník kohoutů stáhl touš do bekhendu a precizně jej poslal do šibenice. 9:1. Asistence: Vojtěch Neoral.
     
    34:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté mají dnes i hodně smůly. Přihrávku VIKTORA ŠULGANA zpoza brány si do branky srazil jeden z obránců. Je to už o sedm branek! 8:1. Asistence: Matyáš Bohatý a Vojtěch Neoral.
     
    34:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ale nyní už sedmý gól opravdu padl. Bošek předvedl na levé straně útočného pásma parádní manévry a poté vybídl KAMILA DRÁBKA před poloprázdnou bránou. 7:1. Asistence: Lukáš Bošek a Tomáš Galvas.
     
    24:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí měli ponechanou výhodu několik vteřin a nakonec z ní skórovali. Kalmanova střela byla zablokovaná, ale k dorážce se dostal VIKTOR ŠULGAN. 6:1. Asistence: Adam Kalman a Vojtěch Neoral.
     
    20:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned na začátku třetiny se domácí trefují po nádherné souhře. Kamil Drábek si ještě všiml na levé straně volného DAVIDA PASTRNEKA, který trefil prázdnou bránu. 5:1. Asistence: Kamil Drábek a Lukáš Bošek.
     
    18:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci třetiny dočkali snížení po opravdu krásné akci. Nahození Mrtky si před brankovištěm zastavil Nový a nádherně ještě vybídl před prázdnou bránou PATRIKA KŘÍŽKA. 4:1. Asistence: Lukáš Nový a Patrik Mrtka.
     
    17:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další přesilovka Hanáků je využita! Kalman posunul do strany na levý kruh spoluhráči, kterým byl TOBIÁŠ SEKANINA. Útočník s číslem 49 na zádech přesně zamířil do horní části klece. 4:0. Asistence: Adam Kalman a Viktor Šulgan.
     
    07:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z pohledu kohoutů je to zase veselejší! TOBIÁŠ SEKANINA se rychle dostal zpět do útočného pásma a precizně zavěsil. 3:0. Asistence: Dominik Drábek.
     
    05:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovku pět na tři domácí využili. Po zdlouhavé kombinaci vystřelil z kruhu Šulgan, jehož rána pak zapadla za bránu. Díky kvalitní práci u brankoviště se nakonec prosadil TOMÁŠ NAVRÁTIL. 2:0. Asistence: Vojtěch Neoral a Viktor Šulgan.
     
    02:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hned po návratu domácího beka na led se do úniku dostal LUKÁŠ BOŠEK, který prostrčil kotouč mezi betony Kamenického. Mora se tak poměrně brzy dostává do vedení. 1:0. Asistence: Štěpán Vrána.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 3. Bošek (Vrána), 6. Navrátil (Neoral, Šulgan), 8. Sekanina (D. Drábek), 18. Sekanina (Kalman, Šulgan), 21. Pastrnek (K. Drábek, Bošek), 25. Šulgan (Kalman, Neoral), 35. K. Drábek (Bošek, Galvas), 35. Šulgan (Bohatý, Neoral), 36. Šulgan (Neoral), 39. Šulgan (Pastrnek), 56. K. Drábek (Bošek, Přidal) – 19. Křížek (Nový, Mrtka), 55. Kachlíř (Křížek, Koubek)


    HC Olomouc: Žbánek (Čerbák) – Galvas, Přidal, Kalman, Vrána, Bohatý (C), Holéczy – Neoral, Sekanina, Pastrnek, D. Drábek, Bartok, K. Drábek (A), Navrátil, Němec, Šulgan (A), Bošek, Brym
    Trenér: Mojmír Trličík

    BK Havlíčkův Brod: Kamenický (41. Račan) – Adam (A), Ondruš, Teml, Konvalina, Mrtka (C), Kachlíř – Suchý, Adamec, Nový, Chromý, Hospodka, Koubek, Frühbauer, Kraučuk, Křížek
    Trenér: Miroslav Duben

    Rozhodčí: Šico – Mikšík, Čelechovský
    bahis siteleri