Black Dogs Budweis – North wings Ústí 4:3 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
4:3 (2:2, 1:0, 1:1) Stav série: 1:0
HC North Wings Ústí nad Labem
Pondělí 20.02.2023, 19:30 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Zdravím vás u prvního čtvrtfinálového klání Univerzitní ligy ledního hokeje. Českobudějovický tým Black Dogs Budweis v této sérii vyzve ústecký celek HC North Wings Ústí nad Labem. Přeji příjemné počtení.
     
    V základní části skončili Black Dogs na čtvrtém místě, North Wings jen o jednu příčku níže. Jedná se tedy o nejvyrovnanější čtvrtfinálovou dvojici. Bodový rozdíl mezi oběma soupeři je ale přeci jen o něco větší, Jihočeši si vybojovali 35 bodů díky jedenácti výhrám, jedné výhře po základní hrací době a šesti porážkám. North Wings v konečném zúčtování získali o sedm bodů méně. Z osmnácti zápasů brali vítězství v polovině z nich, jednou brali bod za prohru v prodloužení, zbylých osm klání prohráli.
     
    Vzájemné zápasy v základní části:

    3. 10. 2022: HC North Wings Ústí n. L. – Black Dogs Budweis 0:4
    Branky a nahrávky:
    11. Prášek (Janoch, Kubeš), 32. Kubeš (Schwartz), 38. Vochozka (Grauer, Bouška), 52. Kaisler (Schwartz, Dvořáček).

    5. 12. 2022: Black Dogs Budweis – HC North Wings Ústí n. L. 8:5
    Branky a nahrávky:
    2. Masopust (Vochozka), 6. Šafář (Hrůša), 13. Schwartz (Rolínek, Hubáček), 14. Anderle (Hrůša), 18. Masopust (Svoboda D., Krtek), 34. Rolínek (Kubeš, Hubáček), 38. Masopust (Janoch, Hrůša), 48. Masopust (Janoch) – 22. Bartoš (Petržílka, Jindra), 26. Jindra (Kuchař), 27. Harkabus (Jarý P., Janoušek), 57. Svoboda M. (Jarý P., Sajdl), 58. Jarý P. (Sajdl).
     
    Úvodní sestavy:

    Black Dogs Budweis: Dvořák Mar. (Ludvík) – Svoboda D. (C), Hubáček, Krtek, Grauer, Hrůša, Kubeš (A) – Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Rolínek, Hrůša, Dvořák Mat., Přívozník, Masopust M.
    Trenér: David Oulík

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Jindra, Kuchař (C), Svoboda M., Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Rozhodčí: Červenka, Zeliska – Štěpánek, Dědek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    K prvnímu útoku se dostali hráči North Wings. Dopředu se dostal Jakub Tot, který připravil příležitost pro Adama Janouška. Gólman Dvořák si tedy hned připsal první zákrok.
     
    01:01
    Tomáš Jarý dostal povedenou přihrávku od Kuchaře, stojícího na modré čáře. Sám si vyjel na hranici brankoviště a pokusil se zavěsit pod horní víko branky Black Dogs. Marek Dvořák ale dokázal puk vyrazit.
     
    02:02
    Na opačné straně si připsal úvodní střelu Jiří Kubeš, který doklepl na Gerstnera kotouč mířící zpoza branky.
     
    02:30
    Jonáš Kronus se rychle rozjel podél mantinelu. Sám posléze poslal kotouč dozadu na Alberta Hrůšu, který v bleskovém pohybu od modré důrazně zavěsil. Dominik Gerstner ale tuto příležitost pokryl.
     
    03:34
    Po přihrávce od Jana Vrby vyslal křižnou střelu z pravého kruhu Michal Svoboda. Stejně tak rychle ale reagoval i Dvořák, který kotouč vyrazil.
     
    04:48
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecký tým jde do vedení! Střela Matěje Harkabuse se od Dvořákových betonů odrazila přímo k holi ADAMA JANOUŠKA, před kterým se navíc zcela otevřel brankový prostor. Do něj Janoušek kotouč z první zavěsil. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    06:02
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Šimon Masopust – 2 min., podrážení.
     
    06:06
    První ránu Pavla Gottfrieda od modré čáry úspěšně zablokoval Matěj Dvořák.
     
    06:31
    Do útočného pásma se sám prosmýkl Matěj Harkabus, který se záhy napřahoval ke střele. Tu mu ale domácí zblokovali.
     
    06:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového náskoku! MATĚJ HARKABUS obdržel povedený pas z pravého kruhu, najel si kousek dopředu do mezikruží a tvrdě poslal kotouč do pravého horního rohu Dvořákovy klece. Asistence: Adam Janoušek.
     
    06:59
    Domácí v plném počtu.
     
    07:50
    Na puku jsou tentokrát hráči Black Dogs, kteří se dokázali přesunout do útočného pásma. Tam se ale hostům daří svého soupeře držet u mantinelu bez možnosti ohrozit Gerstnerovu svatyni.
     
    08:38
    Nadvakrát se pokusil prověřit ústeckého gólmana Petr Hrůša. První rána mu ale sjela po hokejce, napodruhé se pokusil najít volného Vochozku. Ovšem ani v tomto případě nebyl přesný.
     
    09:13
    Najíždějícího Matouše Masopusta dokázal zastavit Tomáš Jarý. North Wings zvládli vyhodit kotouč na střed hrací plochy, načež se Masopust pokusil o druhý průnik. Tentokrát byl ale zastaven v postavení mimo hru.
     
    09:52
    Puk stále patří Českobudějovickým. Dopředu se po levé straně řítil Jan Janoch, který byl ale před brankou zastaven.
     
    10:03
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Martin Štěpánek – 2 min., sekání.
     
    10:16
    Ránu Radka Rolínka zvládl Gerstner vyrazit před sebe. Toho se domácí snažili využít k řadě dorážek, což ale ústecká obrana zvládla pokrýt.
     
    10:31
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Radovan Miškovič – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku.
     
    11:04
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí tým snižuje díky využití dvojnásobné přesilovky! JAN JANOCH se odhodlal k důrazné střele od modré čáry, kterou naprosto přesně namířil kotouč za záda Dominika Gerstnera. Asistence: Matouš Masopust a Tomáš Vochozka.
     
    11:57
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    V krátkém čase domácí tým využívá i další přesilovku a vyrovnává stav utkání! MATOUŠ MASOPUST si poodjel od mantinelu a od modré přesně napasoval kotouč k bližší tyči Gerstnerovy svatyně. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    11:57
    Hosté v plném počtu.
     
    13:31
    North Wings se rozjížděli ven z vlastní třetiny. Na přechodu do útočného pásma ale pouze nahodili kotouč před sebe a do držení domácího celku.
     
    14:16
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jan Janoch – 2 min., sekání.
     
    14:19
    Hned zkraje dalšího oslabení vyhodili Black Dogs puk až ke Gerstnerovi, kam si pro něj sjel Tomáš Jarý.
     
    15:01
    Jan Jindra kličkoval v útočném pásmu podél mantinelu. Domácí mu ale celkem zdatně stínili, čímž mu neumožnili najít volného spoluhráče pro přihrávku.
     
    15:56
    Radek Rolínek využil chyby v ústecké rozehrávce a najel si od pravého rohu před branku Gerstnera. Toho se pokusil překonat bekhendem, nicméně gólman North Wings udržel celou situaci pod kontrolou.
     
    16:16
    Domácí v plném počtu.
     
    17:08
    David Svoboda obkroužil Gerstnerovu branku, načež jej poslal z vrcholu od modré. Jeho střela sice postrádala důraz, následně se ale jeho spoluhráči pokusili o několik dorážek. Gólman North Wings ovšem i nyní zůstal ve střehu.
     
    17:39
    Matěj Harkabus úspěšně vyvezl kotouč dopředu. Puk se následně pokusil kličkou posunout na Jarého, v cestě mu ale stál bránící hráč Black Dogs, který mu kotouč vypíchl.
     
    18:40
    Hosté se řítili do brejku třech proti jednomu! Tomáš Sajdl poslal puk doleva na Jakuba Tota, který s nim vyjel do útočného pásma, pak ale v kruhu neprostrčil kotouč přes Davida Svobodu, který puk zastavil nohama v kleče.
     
    19:31
    Dlouhé nahození North Wings z vlastní třetiny se zastavilo o Dvořákovy betony.
     
    19:53
    Domácí se ještě v posledních chvílích drží v útočném pásmu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina přinesla poměrně aktivní hru. Do zápasu vlétli daleko lépe hostující North Wings, kteří se dostali do dvoubrankového náskoku. Impulsem pro domácí tým ale byla dvojnásobná přesilovka, kterou naplno využil a díky tomu začne druhé dějství za vyrovnaného stavu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Úvodní buly opět vyhráli North Wings. Dopředu se vydával Adam Janoušek, kterému ale zakončení z levého kruhu ale příliš nesedlo.
     
    20:47
    Adam Janoušek podruhé! Tentokrát si najížděl podél levého mantinelu, odkud křižmo vystřelil na Dvořáka. Gólman Black Dogs ale nyní udržel kotouč ve svém náručí.
     
    21:08
    Přes modrou čáru do útočného pásma vyjel Lukáš Sajdl, který z této pozice vyslal vyšší střelu na branku Českých Budějovic. I v tomto případě ale Marek Dvořák kotouč podržel.
     
    21:50
    Domácí tým se snaží probít ven ze třetiny. To se nakonec povedlo Jakubu Anderlemu, který ovšem za modrou narazil na Radovana Miškoviče, který mu puk vypíchl.
     
    Jiří Kubeš rozjížděl další akci svého týmu zpoza branky.
     
    23:15
    Středem pole se sám na branku řítil Matouš Masopust, který se mu díval tváří v tvář do očí. Pokusil se na něj vyzrát přímou střelou mezi betony. Tu ale Gerstner dokázal vykrýt.
     
    24:11
    Po přihrávce od Tomáše Jarého se v levém kruhu důrazně napřáhl Pavel Gottfried. Jeho dělovka ale mířila přesně do náručí gólmana Dvořáka.
     
    24:52
    Martin Štěpánek nahodil kotouč do útočného pásma. O zakončení se postarali Michal Svoboda a Jan Vrba, v obou případech byl ale Marek Dvořák úspěšnější.
     
    25:55
    Zakončení Matouše Masopusta mířilo pouze k mantinelu za zády Dominika Gerstnera.
     
    26:31
    Domácí se stále drží v útočném pásmu. O dalekou střelu od modré se postaral David Svoboda, jeho ránu ale Gerstner dokázal srazit nad sebe do ochranné sítě.
     
    27:07
    Lukáš Sajdl se snažil znepříjemňovat rozehrávku Rolínkovi. To se mu ale zezadu nepodařilo a domácí se záhy přesunuli zpět do předbrankového prostoru.
     
    28:10
    Křižná nahrávka přes celou šířku ledové plochy na Michala Přívozníka, který si najel do levého kruhu a pokusil se vyzrát na Gerstnera střelou na vzdálenější tyč. Gólman North Wings se ale včas přesunul a puk vyrazil.
     
    29:02
    Po buly se napřáhl k tvrdé střele Hanuš Petržílka. Jeho ráně ale chyběla přesnost, od plexiskla se tedy kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    29:07
    Záhy se o podobnou střelu pokusil Petržílka znovu, tentokrát ovšem Dvořák udržel kotouč ve své moci.
     
    29:36
    Jonášovi Kronusovi se povedlo narušit útočnou souhru North Wings a rychle se vydal po pravé straně na opačný konec ledové plochy. Z kruhu se také dostal do zakončení, kterým orazítkoval tyč Gerstnerovy klece.
     
    30:32
    Gerstner odrazil střelu Matouše Masopusta k Tomáši Jarému, který se sám dostal na druhou stranu a z mezikruží vystřelil. Marek Dvořák ovšem včas puk vytěsnil.
     
    31:41
    Nahození Martina Štěpánka do útočného pásma našlo pouze hůl Davida Svobody. Domácí se díky tomu dostali do brejkové situace.
     
    32:20
    Jonáš Kronus byl zablokován v mezikruží dvěma bránícími hráči North Wings. Hostům se posléze povedlo vyhodit kotouč na opačnou stranu ledové plochy.
     
    32:48
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    David Svoboda – 2 min., podrážení.
     
    32:51
    Hosté se drží v útočné třetině a snaží se od mantinelu probít dopředu.
     
    33:24
    Po úspěšné kombinaci zakončil z levého kruhu Pavel Gottfried. Gólman Dvořák ale zůstal úspěšnější a puk udržel ve svém náručí.
     
    33:34
    Individuální zakončení Matěje Harkabuse po jeho výjezdu Dvořák vyrazil, načež Black Dogs poslali kotouč k brance Dominika Gerstnera.
     
    34:22
    North Wings se znovu dostali do útočné třetiny. Marek Dvořák tak musel čelit další daleké střele od modré. Tu ale i nyní, byť s menšími obtížemi, pokryl.
     
    34:48
    Domácí v plném počtu.
     
    35:04
    Od pravého mantinelu poslal puk přesně do lapačky Dominika Gerstnera Aleš Krtek.
     
    35:23
    Marek Dvořák za svou brankou zastavil ústecké vyhození kotouče. Jeho spoluhráči ho ale proti najíždějícímu Michalu Svobodovi dlouho ve své moci neudrželi. A právě ústecký forvard se následně dostal pod větším úhlem k zakončení. Pro uklidnění hry ale Dvořák puk podržel na ledě.
     
    36:22
    Tohle byla velká příležitost North Wings! Tomáš Jarý přesným pasem v útočné třetině našel dojíždějícího Matěje Harkabuse, který z první v pravém kruhu vypálil do odkrytého prostoru u bližší tyče. Českobudějovický gólman se ale rychle v brankovišti přesunul a betony kotouč vyrazil.
     
    37:48
    Radovan Miškovič vypíchl kotouč Kronusovi při jeho snaze přejít přes modrou. Dosti dopředu si následně vyjel gólman Gerstner, který vyhodil puk do středního pásma.
     
    38:45
    Souhra Davida Svobody a Jiřího Kubeše přinesla pouze dalekonosné Kubešovo vyhození. Puk zachytil Martin Štěpánek, který ihned nasměroval své spoluhráče do protiakce.
     
    39:19
    Michal Svoboda důrazně bojoval u mantinelu v útočném pásmu o kotouč. Vochozka ale na něj vyzrál a přesunul hru na opačnou stranu.
     
    39:52
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté se gólem do šatny dostávají do vedení! FILIP HUBÁČEK stál osamocený na vnější hraně levého kruhu, odkud poslal nekompromisní střelu pod horní víko Gerstnerovy klece a poprvé v utkání posílá Black Dogs do vedení. Asistence: Šimon Masopust a Tomáš Vochozka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také u konce. K vidění tentokrát byla poměrně vyrovnaná hra s množstvím příležitostí na obou stranách. Poměrně dlouho se ovšem čekalo na gólovou trefu, která přišla až osm vteřin před závěrečnou sirénou a znamenala těsné vedení pro domácí tým před startem závěrečného dějství.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:03
    První úspěšný atak hostů. Harkabus poslal puk doprava k mantinelu Pavlu Gottfriedovi, který nelenil a poslal křižnou ránu na gólmana Dvořáka. Ten ale udržel kotouč ve své lapačce.
     
    40:49
    David Svoboda se vrátil s pukem za vlastní branku a celkem v poklidu se pokusil o rozehrávku.
     
    41:12
    Střelu Pavla Grauera z vnější hranice pravého kruhu udržel gólman Gerstner ve své lapačce.
     
    41:34
    Domácí jsou aktivnější v útočné třetině. Z ostrého úhlu se dostal k zakončení Tomáš Vochozka. Gerstner ale dokázal vyrazit kotouč před sebe, přesto musel čelit ještě několika dorážkám.
     
    42:26
    Pavel Gottfried projel přes obě modré čáry a za hranicí té druhé se dostal k zakončení. To ovšem mířilo do ochranné sítě nad Dvořákovou brankou.
     
    42:59
    Hosté rozehrávají ve vlastní třetině. Díky tomu se rychle dostali do útočného pásma, kde se pokoušel probít před branku Jakub Tot. Obrana Black Dogs mu to ale neumožnila.
     
    43:46
    Matěj Harkabus zkřížil rozehrávku soupeře a vrátil kotouč dozadu na Radovana Miškoviče. Ten následně po příklepu Gottfrieda opět nabil Harkabusovi k průjezdu dopředu, který se ale nyní ocitl v ofsajdu.
     
    44:34
    Radovan Miškovič na modré zastavil dlouhé vyhození z hole hráčů Black Dogs. Hosté se díky tomu sehráli a vydali do útočné třetiny.
     
    45:36
    Puk stále drží hostující hokejisté, kteří po chvíli opět obsadili i útočné pásmo.
     
    46:03
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté díky přečíslení čtyř na jednoho navyšují své vedení! Přihrávku do mezikruží přesně dostal DAVID SVOBODA, načež si celkem v poklidu vyjel před branku a přesně umístil kotouč pod horní víko Gerstnerovy klece. Asistence: Matouš Masopust a Jonáš Kronus.
     
    46:57
    Hosté se vrátili ke hře na kotouči. Dlouhým pasem vyslal Hanuš Petržílka dopředu Jana Jindru.
     
    47:39
    Rychlý atak Lukáše Sajdla, který si v kruhu prohodil protihráče, nicméně přitom upadl na led a celá jeho akce tak byla odsouzena k zániku.
     
    48:09
    Na pravé straně zakončil rozjetý Michal Svoboda. Ten poslal kotouč na branku pod velkým úhlem, nicméně Dvořák i v tomto případě vyrazil.
     
    49:04
    Rozehrávku domácích narušil Radovan Miškovič. Svůj tým poslal dopředu, nicméně tam ale North Wings nevyšla přihrávka od Janouška na Harkabuse, což domácím znovu umožnilo dostat se k puku.
     
    50:12
    Martin Štěpánek vyhodil podél mantinelu puk s příliš velkou razancí. Ten tedy zamířil až na zakázané uvolnění North Wings.
     
    50:34
    Michal Přívozník narušil rozehrávku North Wings ve vlastní třetině, následně poslal kotoču doprava na Matěje Dvořáka, jehož dělovku ale dokázal Gerstner povedeným zákrokem vyrazit.
     
    51:38
    Jonáš Kronus se sám prosmýkl přes celou délku ledové plochy a z pravého kruhu se odhodlal k zakončení. Trefil ale pouze výstroj strážce ústecké svatyně.
     
    52:36
    Rozjetý Matouš Masopust se na úrovni kruhu zastavil. Hned se ale k němu sjela dvojice bránících hráčů North Wings, která ho o kotouč připravila.
     
    52:58
    Dopředu si najížděl podél pravého mantinelu Petr Hrůša. Tomu se povedlo obkroužit branku, nicméně jeho zakončení nebylo nijak přesné. Toho využili hosté k obratu těžiště hry.
     
    53:34
    Hosté se snaží rozehrát z vlastní třetiny. Dopředu se vydal Pavel Gottfried, který ze středního pásma posunul puk na Dvořáka. Ten kotouč zastavil svým tělem, nicméně pod kontrolou ho úplně neměl.
     
    54:32
    Rychlá střela po buly v podání Matouše Masopusta. Dominik Gerstner nicméně dokázal včas kotouč vyrazit.
     
    55:24
    David Svoboda poměrně dlouho otálí s rozehrávkou. Zatím spíše jen krouží kolem vlastní branky.
     
    55:51
    Nápor North Wings neměl dlouhého trvání. Za brankou Dvořáka tentokrát drží kotouč Petr Hrůša.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem:
    Lukáš Sajdl – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:16
    Oddechový čas pro tým HC North Wings Ústí nad Labem.
     
    56:17
    Po buly vyjel dopředu Matěj Harkabus, který se dostal do mezikruží. Tam se ale k němu sjelo několik hráčů Black Dogs, kteří mu neumožnili vystřelit.
     
    57:02
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    Jiří Kubeš – 2 min., sekání.
     
    57:04
    Hosté se drží v útočné třetině.
     
    57:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis:
    David Svoboda – 2 min., vražení na hrazení.
     
    57:30
    Hosté pokračují v rychlé kombinaci.
     
    57:53
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecký tým snižuje na rozdíl jediné branky! Po přihrávce Adama Janouška do pravého kruhu namířil rychle přímo na brankoviště HANUŠ PETRŽÍLKA, jehož rána přesně zaplula do skuliny u bližší tyče. Asistence: Adam Janoušek.
     
    58:43
    Dominik Gerstner zamířil na střídačku. Hosté pokračují v útočné přesilovkové kombinaci.
     
    59:19
    Z hranice kruhu rychle vystřelil Radovan Miškovič. Domácí gólman ale rychle kotouč vykryl.
     
    59:53
    Poslední rychlý výpad Adama Janouška.
     
    Konec zápasu.
     
    V českoudějovické hale Pouzar je dobojováno! Domácí tým dokázal čtyřmi góly otočit úvodní dvoubrankovou ztrátu a připsal si tak úvodní výhru ve čtvrtfinálové sérii. Hosté z Ústí nad Labem ještě dokázali zdramatizovat utkání díky přesilovkám v samotném závěru klání, nicméně vyrovnat už nedokázali. Šanci na reparát ale budou mít už příští středu 22. února od 20:15, opět zde v Českých Budějovicích, kdy je na programu druhé utkání této série.
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek pondělního večera. (21:34:02)
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 12. Janouš (T.Masopust, Vochozka), 12. M.Masopust (Vochozka), 40. Hubáček (Š.Masopust, Vochozka), 47. D.Svoboda (M.Masopust, Kronus) – 5. Janoušek (Harkabus), 7. Harkabus (Janoušek), 58. Petržílka (Janoušek)


    Black Dogs Budweis: Dvořák Mar. (Ludvík) – Svoboda D. (C), Hubáček, Krtek, Grauer, Hrůša, Kubeš (A) – Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Rolínek, Hrůša, Dvořák Mat., Přívozník, Masopust M.
    Trenér: David Oulík

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Jindra, Kuchař (C), Svoboda M., Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Rozhodčí: Červenka, Zeliska – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 98
    Black Dogs Budweis 3 1 North wings Ústí
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    bahis siteleri