Black Dogs Budweis – North wings Ústí 4:3 (kon.)
konec
Black Dogs Budweis
4:3 (2:2, 1:0, 1:1) Stav série: 1:0
HC North Wings Ústí nad Labem
Pondělí 20.02.2023, 19:30 • Hokejová hala POUZAR, České Budějovice • Univerzitní liga ledního hokeje • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:53
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecký tým snižuje na rozdíl jediné branky! Po přihrávce Adama Janouška do pravého kruhu namířil rychle přímo na brankoviště HANUŠ PETRŽÍLKA, jehož rána přesně zaplula do skuliny u bližší tyče. Asistence: Adam Janoušek.
     
    46:03
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté díky přečíslení čtyř na jednoho navyšují své vedení! Přihrávku do mezikruží přesně dostal DAVID SVOBODA, načež si celkem v poklidu vyjel před branku a přesně umístil kotouč pod horní víko Gerstnerovy klece. Asistence: Matouš Masopust a Jonáš Kronus.
     
    39:52
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Hosté se gólem do šatny dostávají do vedení! FILIP HUBÁČEK stál osamocený na vnější hraně levého kruhu, odkud poslal nekompromisní střelu pod horní víko Gerstnerovy klece a poprvé v utkání posílá Black Dogs do vedení. Asistence: Šimon Masopust a Tomáš Vochozka.
     
    11:57
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    V krátkém čase domácí tým využívá i další přesilovku a vyrovnává stav utkání! MATOUŠ MASOPUST si poodjel od mantinelu a od modré přesně napasoval kotouč k bližší tyči Gerstnerovy svatyně. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    11:04
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Domácí tým snižuje díky využití dvojnásobné přesilovky! JAN JANOCH se odhodlal k důrazné střele od modré čáry, kterou naprosto přesně namířil kotouč za záda Dominika Gerstnera. Asistence: Matouš Masopust a Tomáš Vochozka.
     
    06:59
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jdou do dvoubrankového náskoku! MATĚJ HARKABUS obdržel povedený pas z pravého kruhu, najel si kousek dopředu do mezikruží a tvrdě poslal kotouč do pravého horního rohu Dvořákovy klece. Asistence: Adam Janoušek.
     
    04:48
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecký tým jde do vedení! Střela Matěje Harkabuse se od Dvořákových betonů odrazila přímo k holi ADAMA JANOUŠKA, před kterým se navíc zcela otevřel brankový prostor. Do něj Janoušek kotouč z první zavěsil. Asistence: Matěj Harkabus.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 12. Janouš (T.Masopust, Vochozka), 12. M.Masopust (Vochozka), 40. Hubáček (Š.Masopust, Vochozka), 47. D.Svoboda (M.Masopust, Kronus) – 5. Janoušek (Harkabus), 7. Harkabus (Janoušek), 58. Petržílka (Janoušek)


    Black Dogs Budweis: Dvořák Mar. (Ludvík) – Svoboda D. (C), Hubáček, Krtek, Grauer, Hrůša, Kubeš (A) – Anderle, Janoch, Kronus, Masopust Š., Kaisler, Vochozka (A), Rolínek, Hrůša, Dvořák Mat., Přívozník, Masopust M.
    Trenér: David Oulík

    HC North Wings Ústí nad Labem: Gerstner (Kožnar) – Gottfried, Petržílka (A), Miškovič, Štěpánek – Janoušek, Harkabus, Vrba, Sajdl, Jindra, Kuchař (C), Svoboda M., Jarý T., Tot.
    Trenér: Lukáš Místecký

    Rozhodčí: Červenka, Zeliska – Štěpánek, Dědek

    Diváci: 98
    Black Dogs Budweis 3 1 North wings Ústí
    #1 Pondělí 20.02.2023 • 19:30
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 4:3
    #2 Středa 22.02.2023 • 20:15
    Black Dogs Budweis - North wings Ústí 5:1
    #3 Pondělí 27.02.2023 • 18:30
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 3:0
    #4 Středa 01.03.2023 • 18:00
    North wings Ústí - Black Dogs Budweis 2:5
    bahis siteleri