Washington – Anaheim 2:4 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:6 (po pr.) | Pittsburgh – Edmonton 2:7 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 0:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 4:1 (kon.)
St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Vegas – Calgary 4:3 (po pr.) | Seattle – Boston 5:6 (kon.)
San Jose – Nashville 2:6 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
4:3 (0:2, 1:0, 2:1 - 1:0)
Los Angeles Kings
Pátek 24.02.2023, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:30 Dawson MERCER - 4:3
     
    62:30
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A je hotovo! Devils po last-minute vyrovnání v prodloužení rozhodují a berou dva body. Byl to znovu DAWSON MERCER, jenž si u modré vyměnil puk s Hamiltonem a poté si dojel před branku, kam mu domácí bek poslal puk na teč, kterou Mercer uklidil do branky. Asistence: Dougie Hamilton a Vítek Vaněček.
     
    59:23
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Devils se drželi v pásmu a stačilo jen dostat puk na hůl Hughese. Ten na pravém kruhu počkal na ideální moment a poté poslal střílenou přihrávku do předbrankového prostoru, která se od hokejky NICA HISCHIERA odrazila do branky. Asistence: Jack Hughes a Dougie Hamilton.
    55:41 Sean DURZI - 2:3
     
    55:41
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové jdou zničehonic do vedení. Fiala za domácí klecí vybojoval puk a Kopitar jej z pravé strany krosem poslal na levý kruh, kam si od modré sjel SEAN DURZI. Domácí nemají moc času na odpověď, podaří se jim vyrovnat? Asistence: Anže Kopitar a Kevin Fiala.
    42:23 Dawson MERCER - 2:2
     
    42:23
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno, což je to nejlepší, co se pro další průběh utkání mohlo stát. Prsty v tom měla dvojice, která zařídila i první trefu domácích. Tentokrát se v roli nahrávače ocitl Tatar, jenž zpoza branky zpětným pasem našel na pravý kruh najíždějícího DAWSONA MERCERA a ten uspěl se střelou na vzdálenější tyč 2:2. Asistence: Tomáš Tatar a Kevin Bahl.
    36:44 Tomáš TATAR - 1:2
     
    36:44
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Ďáblové po konci přesilovky nepolevili v napadání a vyplatilo se, Mercer kotouč vybojoval za brankou, navezl jej do slotu a tam do puku bekhendem plácl TOMÁŠ TATAR. Jeho trefa domácí borce vrací zpět do hry. Asistence: Dawson Mercer.
    11:35 Viktor ARVIDSSON - 0:2
     
    11:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    O chvíli později si oba borci přečíslení dali ještě jednou, tentokrát s úspěšným koncem. Fiala to na pravé straně vzal na sebe, Vaněček puk betonem vyrazil jen hůl VIKTORA ARVIDSSONA a ten už se podruhé nemýlil. Asistence: Kevin Fiala a Mikey Anderson.
    07:24 Anže KOPITAR - 0:1
     
    07:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Po dobré, avšak nevyužité šanci Devils přichází na druhé straně první gól. Obránce Durzi po zisku kotouče dlouhou přihrávkou na útočné modré oslovil svého kapitána ANŽE KOPITARA, jenž si s únikem poradil a zakončil jej střelou mezi Vaněčkovy betony. Byla to vůbec první střela na domácí klec v zápase. Asistence: Sean Durzi a Adrian Kempe.

    Tomáš Taybner

    Branky a nahrávky: 37. Tatar (Mercer), 43. Mercer (Tatar, Bahl), 60. Hischier (J. Hughes, Hamilton), 63. Mercer (Hamilton, Vaněček) – 8. Kopitar (Durzi, Kempe), 12. Arvidsson (Fiala, M. Anderson), 56. Durzi (Kopitar, Fiala)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Graves, Marino, Bahl, Severson – Tatar, Hischier, Mercer – Šarangovič, J. Hughes (A), Bratt – Palát (A), Haula, J. Boqvist – Wood, M. McLeod, Zetterlund – Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – M. Anderson, Doughty (A), Durzi, M. Roy, Björnfot, Se. Walker – Byfield, Kopitar (C), Kempe – Fiala, Danault (A), Arvidsson – Anderson-Dolan, Lizotte, Iafallo – Vilardi, Kupari, Kaliyev.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Charron, Syvret – Tobias, Kovachik

    Diváci: 15 397
    bahis siteleri