Washington – Anaheim 2:4 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:6 (po pr.) | Pittsburgh – Edmonton 2:7 (kon.)
New Jersey – Los Angeles 4:3 (po pr.) | Columbus – Minnesota 0:2 (kon.) | Detroit – NY Rangers 4:1 (kon.)
St. Louis – Vancouver 2:3 (po pr.) | Vegas – Calgary 4:3 (po pr.) | Seattle – Boston 5:6 (kon.)
San Jose – Nashville 2:6 (kon.)
konec
Seattle Kraken
5:6 (1:1, 3:3, 1:2)
Boston Bruins
Pátek 24.02.2023, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Jake DEBRUSK - 5:6
     
    58:22
    Boston právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že tento bláznivý zápas nakonec dopadne lépe pro Boston! V 59. minutě se totiž do střelecké listiny zapsal JAKE DEBRUSK, který tečoval nahození McAvoye od modré čáry. 5:6. Asistence: Charlie McAvoy.
    56:19 Brandon CARLO - 5:5
     
    56:19
    Boston právě vstřelil branku!
    Opět je ale vzápětí srovnáno! Hampus Lindholm zachytil kotouč na modré čáře a křížnou přihrávkou našel u zadní tyče zadáka BRANDONA CARLA, který dostal kotouč nad ležícího Grubauera. 5:5. Asistence: Hampus Lindholm a Charlie Coyle.
    55:50 Jaden SCHWARTZ - 5:4
     
    55:50
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zhruba čtyři minuty před koncem třetí periody do vedení! Borgen dostal kotouč na modré čáře a poté jej nahodil na bránu. K teči se protlačil JADEN SCHWARTZ, jenž poslal puk do šibenice. 5:4. Asistence: Will Borgen a Jamie Oleksiak.
    38:53 Yanni GOURDE - 4:4
     
    38:53
    Seattle právě vstřelil branku!
    Velká smůla pro Medvědy, kteří vzápětí inkasují v přesilovce soupeře. Beniers posunul před bránu na YANNIHO GOURDEA, který se ještě chystal přihrávat, ale kotouč od hole McAvoye zapadl přesně do horního růžku. 4:4. Asistence: Matthew Beniers a Jordan Eberle.
    37:51 Patrice BERGERON - 3:4
     
    37:51
    Boston právě vstřelil branku!
    Hosté dávají gól ve vlastním oslabení! PATRICE BERGERON vybojoval kotouč na obranné modré čáře a rázem se společně s Bradem Marchandem dostal do přečíslení. Právě Marchand kapitána vybídl a Bergeron branku vstřelit dokázal. 3:4. Asistence: Brad Marchand.
    29:46 Jamie OLEKSIAK - 3:3
     
    29:46
    Seattle právě vstřelil branku!
    Hosté zbytečně ztratili touš ve středním pásmu a Kraken toho následně dokázali využít. Geekie se protáhl po levém křídle a poté vybídl mezi kruhy JAMIEHO OLEKSIAKA, který to trefil skvěle. 3:3. Asistence: Morgan Geekie a Jesper Frödén.
    28:49 Brad MARCHAND - 2:3
     
    28:49
    Boston právě vstřelil branku!
    Poprvé v zápase jdou Medvědi do vedení! Ve velké šanci se BRAD MARCHAND objevil už o pár sekund dříve, ale branku ještě nedal. Poté vybojoval touš, poslal jej na modrou čáru, odkud přišla střela McAvoye a následně dorazil hrací předmět za čáru. 2:3. Asistence: Patrice Bergeron a Charlie McAvoy.
    22:22 David PASTRŇÁK - 2:2
     
    22:22
    Boston právě vstřelil branku!
    Parádní branka DAVIDA PASTRŇÁKA, nad kterou tleskají i domácí fanoušci. Krejčí ještě ve středním pásmu vybídl forvarda s číslem 88 na zádech. Pastrňák si poté skvělou stahovačkou obhodil Larssona a rychlým zakončením vymetl horní růžek. Velká paráda. 2:2. Asistence: David Krejčí a Hampus Lindholm.
    21:17 Vince DUNN - 2:1
     
    21:17
    Seattle právě vstřelil branku!
    Také na začátku druhé třetiny se domácí prosazují! Wennberg vyhrál vhazování na VINCEHO DUNNA, jehož rána zapadla mezi rukou a tělem Jeremyho Swaymana překvapivě až do sítě. Je možné, že černá guma byla ještě někým tečovaná. 2:1. Asistence: Alexander Wennberg.
    11:18 David KREJČÍ - 1:1
     
    11:18
    Boston právě vstřelil branku!
    Český útok nyní naprosto rozebral obranu domácího celku. Pastrňák objel bránu a posunul před brankoviště na Pavla Zachu, jenž vyprodukoval výtečnou přihrávku na levý kruh k DAVIDU KREJČÍMU. Zkušený útočník se střelou z první nemýlil. 1:1. Asistence: Pavel Zacha a David Pastrňák.
    00:39 Matthew BENIERS - 1:0
     
    00:39
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po pár sekundách ovšem jdou do vedení domácí! Ti rychle otočili hru a rázem z toho bylo přečíslení. O naprosto přesné zakončení se postaral MATTHEW BENIERS. 1:0. Asistence: Jared McCann a Vince Dunn.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. Beniers (McCann, Dunn), 22. Dunn (Wennberg), 30. Oleksiak (Geekie, Frödén), 39. Gourde (Beniers, Eberle), 56. Schwartz (Borgen, Oleksiak) – 12. Krejčí (Zacha, Pastrňák), 23. Pastrňák (Krejčí, H. Lindholm), 29. Marchand (Bergeron, McAvoy), 38. Bergeron (Marchand), 57. Carlo (H. Lindholm, Coyle), 59. DeBrusk (McAvoy)


    Seattle Kraken: Grubauer (Mar. Jones) – A. Larsson (A), Dunn, Borgen, Oleksiak, Schultz, Soucy – Eberle (A), Beniers, McCann – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Frödén, Wennberg, Schwartz – B. Tanev, Geekie, Donato.
    Trenér: Dave Hakstol

    Boston Bruins: Swayman (Ullmark) – McAvoy, Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Clifton, Forbort, Zbořil – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák (A), Krejčí, Zacha – N. Foligno, Coyle, Hall – Frederic, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Schlenker, Hanson – Hughes, Knorr

    Diváci: 17 151
    bahis siteleri