Kometa Brno – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Středa 01.03.2023, 17:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů • 18. kolo
Partner:
     
    53:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už se JAKUB ZEMBOL v brejku trefil! A to dokonce ve vlastním oslabení. Kavan na druhé straně zneškodnil dvě pardubické střely z nulového úhlu a Matěj Bělohlav následně vyslal do úniku Zembola, který se trefil k pravé tyči. Asistence: Matěj Bělohlav.
     
    47:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice se svého vyrovnání přece jen dočkaly! Sekundu před koncem Bělohlavova trestu prostřelil Kavana z levého křídla k levé tyči RADEK TOMAS. Asistence: Daniel Herčík.
     
    15:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se ovšem přesto prosazuje. Jáchym Nesvadba vybojoval kotouč ve středním pásmu a Štěpán Linka se s ním následně vydal přes útočnou modrou čáru. Jeho nahození z vrcholu pravého kruhu pak za záda Borovičky ztečoval BOHDAN PANASENKO. Asistence: Štěpán Linka, Jáchym Nesvadba.
     
    06:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí si začali vytvářet tlak, jenže opět si úplně nepohlídali zadní vrátka. Tadeáš Kalužík se svým průnikem přes dva bránící hráče a zakončením na pravý beton ještě neuspěl, ale dorážka DANIELA BURDY už za zády Kavana skončila. Asistence: Tadeáš Kalužík.
     
    03:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se udržela v útočném pásmu, ale musela o puk ještě bojovat v rohu kluziště. Tam uspěl Roman Otava, který z levého křídla našel volného ADAMA BOLTVANA v mezikruží. Brněnský střelec se střelou z první do pravého horního roh nemýlil. Asistence: Roman Otava, Jakub Zembol.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Boltvan (Otava, Zembol), 16. Panasenko (Linka, Nesvadba), 54. Zembol (Bělohlav) – 7. Burda (Kalužík), 48. Tomas (Herčík)


    HC Kometa Brno: Kavan (Matoušek) – Svoboda, Ulbricht, Eich, Němec, Řehák (C), Bůžek, Fajmon – Nesvadba, Bárta, Boltvan (A), Linka, Panasenko, Bělohlav, Masař, Cakr, Šantora, Otava, Zembol (A), Rakus.
    Trenér: Lubomír Oslizlo

    HC Dynamo Pardubice: Borovička (Antoš) – Chabada (C), Koudelka, Tvrdík, Hebek, Helikar, Vachun – Kalužík, Kučera, Novotný (A), Burda, Bartoň, Fiala, Kubíček, Herčík, Tomas.
    Trenér: Jiří Malinský

    Rozhodčí: Obadal, Blaha – Smetková, Viskot
    bahis siteleri