Florida – Chicago 4:3 (po pr.) | Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Boston – Detroit 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Anaheim Ducks
Sobota 11.03.2023, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Derek GRANT - 1:3
     
    59:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Silfverberg zasáhl do přihrávky a pasem o hrazení poslal na steč DEREKA GRANTA, jenž i přes faul Anderssona dokázal udržet nervy a bekhendem poslal puk do prázdné branky. Asistence: Jakob Silfverberg a Simon Benoit.
    31:33 Brett LEASON - 1:2
     
    31:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté obrací vývoj utkání na svou stranu. Poté co nedokázali vyvést hru z obranné třetiny se na puk dostal Comtois, jenž z ostrého úhlu nastřelil Markströma, jen vyrazil puk na dorážejícího BRETT LEASON u levé tyče. Asistence: Maxime Comtois a Derek Grant.
    27:47 Maxime COMTOIS - 1:1
     
    27:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď dokazuje jak je to jednoduché. Vatrano si kryl kotouč z modré vyslal prosté nahození na branku. Tam clonil MAXIME COMTOIS, jenž kolenem přesměroval puk do protipohybu Markströma. Asistence: Frank Vatrano a Cam Fowler.
    26:45 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    26:45
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domcí využívají střeleckou převahu v přesilové hře a jdou do vedení. Střelu Lindholma z levého křídla tečoval v předbrankovém prostoru MIKAEL BACKLUND svým tělem. Asistence: Elias Lindholm a Tyler Toffoli.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 27. Backlund (E. Lindholm, Toffoli) – 28. Comtois (Vatrano, Fowler), 32. Leason (Comtois, Grant), 60. Grant (Silfverberg, Benoit)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – Weegar, R. Andersson, Hanifin, C. Tanev, Zadorov, Stecher – Pelletier, E. Lindholm, Toffoli – N. Ritchie, Kadri, Huberdeau – Mangiapane, Backlund, Coleman – Lucic, Dubé, Lewis.
    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – Fowler, Harrington, Benoit, Shattenkirk, Colt. White, Beaulieu – Max Jones, McTavish, Terry – R. Strome, Zegras, McGinn – Vatrano, Lundeström, Silfverberg – Comtois, Grant, Leason.
    bahis siteleri