Pittsburgh – Philadelphia 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 2:5 (kon.)
Carolina – Vegas 0:4 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Toronto – Edmonton 7:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 1:5 (kon.) | Seattle – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Detroit – Boston 5:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Minnesota Wild
Neděle 12.03.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Matthew BOLDY - 2:5
     
    58:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Barabanov si prohodil puk mezi nohama, ale na bekhendovou střelu z ostrého úhlu si netroufl. Neadresná přihrávka ruského útočníka skončila u MATTHEWA BOLDYHO a ten odhodil puk z obranného pásma až do branky Sharks. Asistence: Jared Spurgeon.
    51:00 Mats ZUCCARELLO - 2:4
     
    51:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Reimer ucpal přední tyč proti střele Ryana Hartmana. Zmatkující Benning vyražený puk neohrabaně posunul směrem k MATSU ZUCCARELLOVI a ten svým 21. gólem v sezoně vrátil Wild dvougólový polštář. Asistence: Ryan Hartman, John Klingberg.
    48:36 Tomáš HERTL - 2:3
     
    48:36
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Barabanov zleva nabil Coutureovi a vypálený puk se zastavil v brankovišti, což je kancelář TOMÁŠE HERTLA. Urostlý Čech přetlačil Spourgeona a vedle Fleuryho lapačky došťouchl puk za brankovou čáru. Pro Hertla je to jubilejní 200. gól v kariéře. Asistence: Logan Couture, Alexandr Barabanov.
    40:30 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    40:30
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dvě teče pomohly Klingbergově střele z modré čáry až do domácí branky! První se letícího puku dotkl MARCUS JOHANSSON a o kus dál ho za záda vlastního gólmana smolně poslal Erik Karlsson. Asistence: John Klingberg, Matt Boldy.
    38:03 Frédérick GAUDREAU - 1:2
     
    38:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Spurgeon rozehrál do jízdy Folignovi, který propašoval přihrávku k Johanssonovi. Tomu Reimer střelu levým betonem vykopl a FRÉDÉRICK GAUDREAU jen slízl smetanu, když dorážel do opuštěné sítě. Asistence: Marcus Johansson, Marcus Foligno.
    30:19 Logan COUTURE - 1:1
     
    30:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hertl uspěl na buly s Gaudreauem. Další ránu Erika Karlssona zablokoval Spurgeon, což Fleurymu vůbec nepomohlo. Puk se odrazil k LOGANU COUTUREOVI a ten už dorážel do prázdné kasy. Asistence: Erik Karlsson, Tomáš Hertl.
    01:44 Jared SPURGEON - 0:1
     
    01:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Mats Zuccarello potrestal obří mezeru mezi domácími obránci. Zleva přihrál JAREDU SPURGENOVI a ten v opuštěném mezikruží zvedl puk k horní tyči. Asistence: Mats Zuccarello, Ryan Hartman.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 31. Couture (E. Karlsson, Hertl), 49. Hertl (Couture, Barabanov) – 2. Spurgeon (Zuccarello, Hartman), 39. F. Gaudreau (M. Johansson, M. Foligno), 41. M. Johansson (Klingberg, Boldy), 51. Zuccarello (Hartman, Klingberg), 59. Boldy (Spurgeon)


    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – E. Karlsson (A), Knyžov, Benning, Vlasic, Pouliot, Ferraro (A) – Zetterlund, Hertl, Eklund – Barabanov, Couture (C), Johnsson – J. Svečnikov, Sturm, Gregor – Labanc, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Spurgeon (C), Middleton, Dumba (A), Goligoski, Klingberg, Merrill – Zuccarello, Hartman, Steel – Boldy, J. Eriksson Ek, M. Johansson – Sundqvist, F. Gaudreau, M. Foligno (A) – Reaves, Dewar, Shaw.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Nicholson, McIsaac – Tobias, Murchison

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri