Havířov – Vsetín 2:3 (2:3 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Kladno 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 1:0, 1:3)
Rytíři Kladno
Neděle 12.03.2023, 18:15 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 42. kolo
Partner:
     
    58:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se ve vlastním oslabení dostávají na dostřel! LUKÁŠ PŘIDAL vystihl rozehrávku Kladna, dostal se sám před bránu, kde si s přehledem vymíchal Ondřeje Gabrišku a zavěsil. Bez asistence.
     
    49:30
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou do dvoubrankového trháku! Havlíčkobrodskému kapitánovi se nepodařila nahrávka, kterou našel jen před bránou stojícího MARKA DANÍČKA, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře. Bez asistence.
     
    42:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Lukáš Sýkora vyslal do úniku MARKA DANÍČKA, jenž předvedl neskutečnou nádheru! Kladenský dorostenec si prostrčil hokejku mezi bruslemi a vystřelil přesně pod břevno! Asistence: Lukáš Sýkora
     
    41:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté na začátku třetí části vyrovnávají skóre! Jeden z obránců Havlíčkova Brodu se dostal za vlastní bránou pod tlak, chtěl tak vyhodit kotouč, našel však pouze hole Kladna. Hosté si rychle předali kotouč a z předbrankového prostoru se prosadil ADAM HVĚZDA. Asistence: Richard Spilka, Matěj Čarda.
     
    21:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se zkraje druhé části dostávají do vedení! ADAM TOPOL se dostal s kotoučem do útočného pásma, kde vystřelil přes obránce. Tečovaná střela se štěstím obloučkem zapadla za Ondřeje Gabrišku. Asistence: David Krejčí, Tadeáš Koubek.
     
    10:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v přesilové hře srovnávají stav utkání! Michal Janko zpoza brány našel na vnitřku levého kruhu volného LUKÁŠE PŘIDALA, jenž střelou pod břevno skóroval. Asistence: Michal Janko, Tadeáš Holenda.
     
    03:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru, a jdou tak do vedení! Rytíři rychle přešli do útočného pásma a využili, že soupeř zrovna střídal. Ondřej Kouba vystřelil z mezikruží a kotouč se od brankářových betonů odrazil k JANU HALFAROVI, jenž zakončil do odkryté klece. Asistence: Ondřej Kouba, Lukáš Kulich.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 11. Přidal (Janko, Holenda), 22. Topol (Krejčí, Koubek), 59. Přidal – 4. Halfar (Kouba, Kulich), 42. Hvězda (Spilka, Čarda), 43. Daníček (Sýkora), 50. Daníček


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Kuchta, Topol, Kutlvašr, Jeletz, Novotný – Hrdlička, Bulík, Koubek – Přidal, Holenda (A), Janko – Nový, Krejčí, Machovský – Niederhafner
    Trenér: Václav Adam

    Rytíři Kladno: Gabriška (Jordan) – Novák, Hvězda, Marcinek, Šeba, Šátek, Nácovský, Trojna, Sýkora (C), Čarda – Daníček, Typolt, Kouba (A), Hanousek (A), Petřík, Kulich, Nedvěd, Halfar, Spilka
    Trenér: Petr Procházka

    Rozhodčí: Lukáš Pastier – Tomáš Kučera, Goran Jurak
    bahis siteleri