Pittsburgh – Philadelphia 5:1 (kon.) | Buffalo – NY Rangers 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.)
Tampa – Chicago 3:1 (kon.) | Montreal – New Jersey 1:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 2:5 (kon.)
Carolina – Vegas 0:4 (kon.) | Florida – Winnipeg 4:5 (po pr.) | Toronto – Edmonton 7:4 (kon.)
NY Islanders – Washington 1:5 (kon.) | Seattle – Dallas 3:4 (po pr.) | Vancouver – Ottawa 5:2 (kon.)
San Jose – Minnesota 2:5 (kon.) | Los Angeles – Nashville 1:2 (0:1 po s.n.) | Detroit – Boston 5:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
3:6 (1:0, 0:5, 2:1) Stav série: 0:2
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 12.03.2023, 17:00Play-off Extraligy dorostu • Osmifinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Matoušek (Fajmon) – Vyhlídal, Mátl, Antony, Mitro, Spanel, Zubíček – Halačka (C), Pavlík, Röss, Veselský, Habermann, Šebela, Zduba, Šichtař, Štulo, Kubín, Červenka (A).
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Mähler (C), Kůrka, Cipko, Postl (A), Pelikán – Zeman, Poizl, Pastor (A), Čihař, Galnor, Váňa, Slavík, Záhejský, Dyk.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Maloušek, Hübl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    První útok Komety nevypadal nikterak slibně, jelikož domácí v útočném pásmu o kotouč dvakrát přišli, ale nakonec z otsrého úhlu vystřelil Habermann, jenž otestoval Ebenstreitovu lapačku.
     
    00:54
    Do ofenzivy se procpali také hosté. Rána z levého křídla končí mimo.
     
    01:35
    Vyhlídalovo nahození od modré bylo několikrát tečováno, ale až ke karlovarské brance se nedostali. Další pokus Komety směřoval jen na zadní mantinel.
     
    02:09
    Brněnský gólman Matoušek se ohlížel za sebe a neměl dokonalý přehled o tom, kde se puk nachází. Záhejského střelu z levého kruhu ale zablokoval Antony, který také dojel s kotoučem za branku, takže se Matoušek znepokojovat nemusel.
     
    03:11
    Po docela nervózním úvodu převzaly útočnou aktivitu Vary. Z mezikruží pálil Pelikán, se střelou jej následoval Zeman. Matoušek oba pokusy likviduje vyrážečkou.
     
    03:59
    Ozval se také Poizl, který chtěl domácího gólmana překvapit střelou bez přípravy s předbrankového prostoru. Matoušek byl připraven, ale Energie se do brankoviště tlačit nepřestává.
     
    04:42
    Habermann při přechodu do útočného pásma proti přesile dvou hráčů neuspěl. Kotouč se dostává až za karlovarskou branku, kde jej vybojovali hosté.
     
    05:15
    Kometa získává útočné pásmo po nahození Rösse. Vhazovat se bude po Ebenstreitově pravici.
     
    05:19
    Mitro vypálil od modré ihned po buly. Hostující brankář byl na tuto možnost připraven a ukrývá kotouč v lapačce.
     
    05:51
    Domácí jsou na kotouči, ale nemohou nic vymyslet. V obou případech se nyní uchýlili k pouhému nahození do pásma.
     
    06:14
    Brněnští mladíci troskotají také na přihrávka. Domácí jsou nyní aktivnější, ale hostující gólman zasahovat nemusí, protože Brno se kvůli nepřesným přihrávkám vůbec nedostane ke střele.
     
    07:22
    Zduba vybojoval puk u mantinelu a z nulového úhlu jej poslal na hranici brankoviště, kde už čekal Habermann. Kotouč se zastavil o Ebenstreitovy betony a Vary zakládají rychlou protiakci, kterou řídí Čihař.
     
    08:20
    Hraje se ve středním pásmu, oba celky se střídají na kotouči. Zatím také nebyly k vidění žádné gólové příležitosti.
     
    08:40
    Hostující gólman měl nyní problémy, když na poslední chvíli ucpal prostor u své pravé tyče, kam mířil Štulo. Domácí zůstávají v útočné třetině, jejich pokusy ale nejsou přesné.
     
    09:24
    Brněnští nejsou v dnešním duelu favoritem, ale zatím to vůbec není znát. První třetina pomalu míří do své druhé poloviny a více času v útoku strávilo Brno.
     
    10:12
    Matoušek se vytáhl proti Cipkově zakončení z mezikruží. Domácí na druhé straně neuspěli v situaci jeden na jednoho, což dalo opět šanci Varům. Brněnský brankář musel tentokrát zasahovat proti střele od levé tyče.
     
    11:45
    Pelikán před pár okamžiky nastřelil tyčku a úspěšný nebyl ani při svém druhém pokusu od modré čáry.
     
    12:03
    Červenka unikl třem karlovarským hráčům a zbývalo mu překonat vracejícího se obránce Pelikána. Právě na jeho bruslích skončilo Červenkovo zakončení z mezikruží.
     
    12:14
    Zmatky v karlovarském brankovišti přinesly velmi důležitý zákrok Ebenstreita. Jako poslední se ke kotouči dostal Halačka, který také z bezprostřední blízkosti vystřelil. Hostující brankář po jeho střele skočil a ukrývá puk pod svým tělem.
     
    13:03
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Poizl – 2 min., vysoká hůl.
     
    13:49
    S Veselského střelou od modré si hostující brankář poradil. Ebenstreit také rozehrál a jeho spoluhráči kotouč protečovali do bezpečí.
     
    14:48
    Brněnští si nejsou v početní výhodě vůbec jistí. Špatná založení útoku mají na svědomí karlovarské střelecké pokusy, které likviduje až Matoušek.
     
    15:03
    Hosté v plném počtu.
     
    15:33
    Domácí v přesilovce jen potvrdili svůj herní projev z předchozího průběhu první třetiny. Nedělá jim problém dostat se do pásma, horší už je to ale s kombinační hrou. Na druhou stranu karlovarský celek po přechodu do útoku velmi rychle reaguje.
     
    16:37
    Čihař s Galnorem potrápili brněnskou obranu. Pokusy obou hostujících útočníku ale Brno zablokovalo a mohlo se tak vydat dopředu. Hra je přerušena po Ebenstreitově zákroku u levé tyče.
     
    17:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    JAKUB ZDUBA po pravém křídle obešel dva bránící hráče a v předbrankovém prostoru počkal na reakci karlovarského brankáře. Když viděl, že Ebenstreit povyjel dál od své levé tyče, nabruslil na levý kruh a poslal kotouč do zcela prázdné branky. Asistence: Adam Veselský, Sebastian Mitro.
     
    17:51
    Karlovy Vary bylo blízko vyrovnání. Galnor pálil davkrát z mezikruží. Na první pokus domácí brankář vůbec neviděl a měl štěstí, že puk pouze proletěl kolem spojnice levé tyče a břevna. V druhém případě trefil Galnor Matouškův připravený pravý beton.
     
    19:32
    Hraje se v útočném pásmu Varů, ale kotouč je na domácích hokejkách. Kometa se ovšem nemůže dostat ze své třetiny.
     
    19:52
    Nyní Brněnští pod tlakem pouze vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina druhého osmifinálého utkání mezi Brnem a Karlovými Vary je za námi. Častěji jsme v útoku viděli domácí, ale k žádné větší šanci se Brno nedostalo, protože kombinace nebyla zrovna silnou stránkou domácího celku. Zcela jinak se prezentovali hosté, kterým stačila jen chvíle v pásmu k tomu, aby Matouškovu branku nebezpečně ohrozili. I přesto jsou ovšem po dvaceti minutách hry ve vedení domácí. Jakub Zduba ujel po pravém křídle a šikovně překonal karlovarskéhé gólmana.
    Druhá třetina začne cca v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:19
    Karlovy Vary začaly druhou třetinu velmi horlivě. Postl vybojoval útočné pásmo a na levém kruhu přenechal kotouč Galnorovi. Hosté začínají s kombinací.
     
    20:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A Jakub Galnor poslal zpoza branky kotouč na modrou čárou, odkud se přesnou střelou k levé tyči prosazuje PAVEL KŮRKA. Je vyrovnáno, domácí brankář na střelu přes clonící hráče vůbec neviděl, a tak nestačil zareagovat. Asistence: Jakub Galnor.
     
    21:42
    Hosté vstoupili do druhé čísti utkání velmi aktivně a vůbec nedávají domácím prostor, což ještě umocnila vstřelená branka. Energetici jsou v útočném pásmu a kombinují.
     
    22:49
    Karlovy Vary se dostávají hlavně ke střelám z ostrého úhlu a z blízkosti brankové konstrukce. Domácí se zdají být změnou herního projevu soupeře zaskočení a v některých situacích nezvládají reagovat.
     
    23:42
    Sám se v úniku ocitl Červenka, jenž tak mohl vrátit svému celku vedení. Vstříc Ebenstreitovi ale neuspěl, hostující brankář zakročil vyrážečkou.
     
    24:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští dostali v mezikruží příliš mnoho prostoru. David Poizl nebyl mezi kruhy nikým hlídaný a bez problémů přihrál na levé křídlo, kam si najížděl VOJTĚCH ČIHAŘ. Druhý jmenovaný pak našel skulinku pod betony brněnského gólmana a střelou po ledě a otáčí skóre utkání. Asistence: David Poizl, Jakub Galnor.
     
    25:28
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Čihař – 2 min., faul loktem.
     
    25:54
    Hosté vystihli brněnskou kombinaci a Zeman si rychlými tempy vypracovával brejkovou situaci. Domácí dvojice byla ovšem rychlejší a na pravém kruhu jej zastavila.
     
    26:41
    Habermannova střela končí v Ebenstreitově lapačce. Hostující brankář měl na střelu z osy kluziště dobrý výhled a se zákrokem tak neměl problém.
     
    26:47
    Nyní už musel brankář Karlových Varů trošku zariskovat, ale i tak se mu povedlo ukrýt kotouč po střele Šebely v lapačce.
     
    27:22
    Šebela byl opět v akci, ani tentokrát na hostujícího gólmana nevyzrál. Ebenstreit likviduje střelu z pravého křídla a posílá puk zpět do hry.
     
    27:28
    Hosté v plném počtu.
     
    27:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tohle se domácím nepovedlo. Nepohlídali si totiž VOJTĚCHA ČIHAŘE, který naskakoval z trestné lavice, a ten se tak spolu s Tobiášem Pastorem dostal do situace dva na nikoho. Po výměně puku Čihař z pravého křídla zakončoval na vzdálenější tyč. Asistence: Tobiáš Pastor, Jakub Galnor.
     
    28:58
    Habermann odstavil na pravém kruhu útočného pásma Poizla, ale s Čihařem už si v mezikruži nikdo neporadil. Matoušek ukrývá kotouč do lapačky.
     
    29:31
    Na druhé straně to zkusil zatím jediný brněnský střelec Zduba. Ocitl se sám v předbrankovém prostoru, ale jeho bekhendové zakončení nebylo přesné.
     
    30:25
    Kometa vyhrála buly v útočném pásmu, ale její hra vypadá poněkud nervózně. Zubíček na modré čáře nadvakrát nezpracoval přihrávku a kotouč končí ve středním pásmu.
     
    31:22
    Slavík ve středním pásmu obral o kotouč Zdubu a už to vypadalo na karlovarské přečíslení dva na jednoho, ale domácí útočník svou chybu při blokování střely napravil.
     
    32:31
    Spanelova střela od modré letěla vysoko, Ebenstreit se i přesto po kotouči natáhl a ukrývá jej v lapačce. Hra je přerušena.
     
    32:52
    Kometa se drží v útočném pásmu a operuje v okolí brankoviště. Obrana Varů ale svého soupeře nepouští do žádného zakončení.
     
    33:20
    Galnor už zvedal ruce nad hlavu, ale Matoušek puk na poslední chvíli zastavil svým levým betonem. Čtvrtý gól Varů, tentokrát po nepřehledné situaci v předbrankovém prostoru, se tak nekoná.
     
    34:38
    Hra se začíná podobat tomu, co jsme viděli v první třetině. Karlovy Vary aktuálně drží dvoubrankový náskok, a tak ubraly se své počáteční aktivity. Více v útočném pásmu jsou domácí, ale ke střelám se nedostávají. Vary na druhé straně zastavuje ofsajd.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Záhejský – 2 min., sekání.
     
    35:26
    Karlovy Vary se v oslabení vůbec nezdráhají a vypadá to, jako kdyby se hrálo pět na pět. Zeman s Čihařem zahrozili v situaci dva na dva, prvně jmenovaný následně z pravého křídla trefil vzálenější tyč brněnské branky.
     
    36:15
    Hosté opět v brejku. Galnora na poslední chvíli zastavuje Mitro.
     
    36:28
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Pavlík – 2 min., hákování.
     
    36:45
    Brno vyhrálo vhazování ve svém pásmu a dostalo kotouč mezi modré čáry, kde se jej ujímají hosté. Brno přepíná svou hru do defenzivy.
     
    36:58
    Hosté v plném počtu.
     
    37:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí sice na vrcholu levého kruhu narušili karlovarskou kombinaci, ale to JAKUBA GALNORA nijak nevyvedlo z míry. Hostující útočník ke třem asistencím přidává přesnou trefu do levého horního rohu. Asistence: Pavel Kůrka.
     
    38:12
    Záhejský prokličkoval kolem Antonyho a dostal se také do zakončení z bezprostřední blízkosti. Pravý beton brněnského brankáře neprostřelil.
     
    38:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nyní už je to ale pátá radost Karlových Varů v zápase. Přesná kombinace hostů rozbila brněnskou obranu a JAKUB GALNOR byl na levém křídle sám a navíc měl před sebou úplně prázdnou bránu. Gólové zakončení už tak nebylo problémem. Asistence: David Poizl, Ondřej Postl.
     
    38:39
    Střídání v týmu HC Kometa Brno:
    ze hřiště odchází Matoušek, přichází Fajmon.
     
    39:47
    V poslední minutě druhé třetiny se herní tempo zpomalilo. Do rozehrávky se zapojuje také hostující brankář, který neměl v uplynulých okamžicích příliš mnoho práce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla jednoznačnou záležitostí. Karlovy Vary nastoupily ve velkém stylu, už po 22 sekundách skóroval Pavel Kůrka a výkon hostů jen stoupal. Dvakrát se prosadil Jakub Čihař, mezi svými dvěma trefami stihl i trest za faul loktem a právě po opuštění trestné lavice vstřelil třetí branku svého týmu. Druhým gvougólovým střelcem se pak stal Jakub Galnor, jehož branky určily aktuální stav utkání.
    Třetí třetina začne cca v 18:31.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Habermann z vrcholu pravého kruhu otestoval lapačku hostujícího brankáře. Ebenstreit si nebyl při zákroku jistý a puk ve své výstroji neukryl. K dorážce se natahoval Pavlík, ale jako první byli u kotouče hosté, kteří vyhazují na zakázené uvolnění.
     
    40:35
    Další zakázané uvolnění Karlových Varů.
     
    40:49
    Trojice Energie neprošla přes střední pásmo, kde je zastavil Červenka. Brněnský útočník s dvanáctkou na zádech to pak zkusil sám v útoku, jeho střela z mezikruží ale mířila vysoko nad.
     
    41:14
    Neuspěl ani Zduba, který z levého křídla zamířil na vyrážečku.
     
    41:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se snížení přece jen dočkali a kotouč do branky doslova dotlačili, s čímž má Energie problém. Kromě puku skončil v bráně i jeden z domácích hráčů a po signalizaci gólu následovala diskuze kapitána Mählera s rozhodčím. Branka ovšem platí a jejím autorem je DAVID ŠTULO. Asistence: Samuel Šichtař, Filip Šebela.
     
    41:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zdá se to vzhledem k předchozímu průběhu utkání až neuvěřitelné, ale rozdíl ve skóre už je pouze dvoubrankový. Kometa po sedmnácti sekundách přidává další branku, po buly na středovém kruhu se velmi rychle nastěhovala do pásma a JINDŘICH HABERMANN na levém křídle zakončil rychlou kombinaci střelou do bližšího horního rohu. Asistence: Adam Veselský, Dominik Halačka.
     
    42:03
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno:
    Röss – 2 min., nedovolené bránění.
     
    42:39
    Třetí třetina začíná kopírovat tu druhou, jenže tentokrát si týmy vyměnily role. Halačka se v oslabení ocitl v brejku, střelou mířenou k levé tyči ovšem přestřelil.
     
    42:58
    Energie je zpět v útočném pásmu a zakládá kombinaci.
     
    43:09
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se snaží zapomenout na rozpačitý vstup do třetí třetiny a přidávají svou šestou branku, a to díky využité početní výhodě. Záhejský nejprve sám před ležícím gólmanem neuspěl, ale VOJTĚCH VÁŇA už Fajmona překonal. Asistence: Matěj Zeman, Matěj Pelikán.
     
    44:10
    Hostující brankář zazmatkoval při rozehrávce za svou bránu, ale naštěstí pro něj se hned strhl souboj o kotouč u mantinelu a nemusel hasit žádnou nepříjemnou situaci.
     
    44:57
    Kometa se ke střele nedostala, zato na druhé straně v brejku zahrozil Poizl. Fajmon ale zasahovat nemusel, protože rána letěla mimo prostor třech tyčí.
     
    45:05
    Hraje se rychlý hokej nahoru dolů, snížit mohl Červenka, který se nacpal do předbrankového prostoru, kde byl však těsně bráněn a při zakončení přepadl přes jednoho z bránících hráčů.
     
    45:39
    Kometa zůstává v útočném pásmu. Pokus z levého kruhu letěl vysoko nad levý horní roh Ebenstreitovy branky, hostující gólman zasahuje lapačkou.
     
    46:30
    Brněnští se nevzdávají. Červenkova střela z mezikruží letěla mimo, ale hostující brankář se musí v brankovišti velmi rychle ohlížet. Jestli ve druhé třetině přidaly na tempu Vary, teď se něco podobného povedlo Kometě.
     
    47:18
    Přečíslení dva na jednoho zakončoval na levém křídle Čihař. Fajmon proti pokusu vytasil lapačku, o kterou se puk otřel a zamířil přesně do levé tyče. Nyní měli domácí štěstí.
     
    47:58
    Čihař to zkusil ještě jednou. Na střelu z mezikruží Fajmon viděl a zastavil ji levým ramenem.
     
    48:30
    Kometa se nastěhovala do pásma, její plány ale překazil Váňa, který ujel po ose kluziště a zakončoval nad levý beton. Domácí brankář si připsal úspěšný zákrok.
     
    49:04
    Vary drží kotouč za svou brankou, nedaří se jim rozehrát a založit útok.
     
    49:52
    Ve stejné situaci je nyní Kometa. Ani domácím se nedaří rozehrát.
     
    50:31
    Karlovarské přečíslení tři na dva domácí dobruslili a hosté se tak ke střele nedostali.
     
    51:22
    Hraje se především ve středním pásmu, kde se bojuje o kotouč. Vítěz souboje pak vždy rychle založí útok, ale samotných střel příliš není.
     
    52:06
    Až nyní se po delší době jeden z týmů usadil v útočném pásmu. Konkrétně to byly Karlovy Vary a v předbrankovém prostoru nebezpečně tečobval Cipkovu střelu od modré Zeman. Kometa chtěla po zisku kotouče vyhodit, Spanelovo vyhození ovšem nebylo dovolené a následnuje dvouminutový trest pro Kometu.
     
    53:04
    Hostům se v přesilovce příliš nedaří. Mají problém s přechodem přes střední pásmo.
     
    53:42
    Pastor se po nahození na Fajmona dostal i k zakončení od levé tyče, které dorážel Poizl. Fajmo zakročil, ale puk mu následně vypadl z lapačky a Poizl střílel podruhé.
     
    54:06
    Domácí v plném počtu. Krátce po návratu vyloučeného Spanela na led ještě dozněla přesilovková kombinace mezi Zemanem a Poizlem, přičemž druhý jmenovaný zakončoval z první do protipohybu gólmana, jenže přestřelil.
     
    55:06
    Sám se na pravém křídle ocitl Slavík. Domácí brankář byl zrovna v pohybu, ale proti střele na bližší tyč na poslední chvíli zakročil.
     
    55:59
    Spanel se ve středním pásmu snažil založit útočnou akci, ale jeho přihrávku zblokoval jeden z hostujících hráčů. K puku se dostávají Vary.
     
    56:24
    Hosté se ihned natlačili do brankoviště, kde nadělali pořádný rozruch. Fajmon našel kotouč ve skrumáži hráčů a přikryl jej lapačkou.
     
    57:00
    Hraje se před Fajmonem. Hosté se snaží o kombinaci, ale soupeř je tlačí k mantinelu.
     
    57:32
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, Veselský získal kotouč pro sebe, udělal si místo na vrcholu levého kruhu a přes clonícího hráče vystřelil. Ebenstreit si výhled na střelecký pokus našel a zastavil jej betonem.
     
    58:49
    Oba týmy se uchylují k nahazování ze středního pásma.
     
    59:23
    Do konce utkání zbývá necelá minuta a o výsledku je jasno. Kometa ovšem v posledních sekundách letošní sezony nic neodevzdává a v okolí soupeřova brankoviště stále bojuje.
     
    59:59
    Karlovy Vary se dostaly ke kotouči. Obránci jej drží před Ebenstreitem a už se opravdu nic nestane. Vary postupují do čtvrtfinále.
     
    Konec zápasu.
     
    Osmifinále mezi Karlovými Vary a Kometou Brno skončilo. Energie vyhrála i druhý zápas a postupuje dál do čtvrtfinále. Ve třetí třetině ovšem Brněnští druhé utkání ještě zdramatizovali, když se v 42. minutě trefili David Štulo a Jindřich Habermann. O minutu a půl později už se ale znovu ozvali hosté a Vojtěch Váňa vrátil Energii klid na hokejky. Skóre 3:6 z pohledu domácích pak vydrželo až do samotného konce.

    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna se vámi loučím a přeji příjemný zbytek nedělního večera. (19:12:50)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 18. Zduba (Veselský, Mitro), 42. Štulo (Šichtař, Šebela), 42. Habermann (Veselský, Halačka) – 21. Kůrka (Galnor), 25. Čihař (Poizl, Galnor), 28. Čihař (Pastor, Galnor), 38. Galnor (Kůrka), 39. Galnor (Poizl, Postl), 44. Váňa (Zeman, Pelikán)


    HC Kometa Brno: Matoušek (Fajmon) – Vyhlídal, Mátl, Antony, Mitro, Spanel, Zubíček – Halačka (C), Pavlík, Röss, Veselský, Habermann, Šebela, Zduba, Šichtař, Štulo, Kubín, Červenka (A).
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Oršulák) – Mähler (C), Kůrka, Cipko, Postl (A), Pelikán – Zeman, Poizl, Pastor (A), Čihař, Galnor, Váňa, Slavík, Záhejský, Dyk.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Maťašovský, Schenel – Maloušek, Hübl
    Kometa Brno 0 2 K. Vary
    #1 Pátek 10.03.2023 • 17:30
    K. Vary - Kometa Brno 4:1
    #2 Neděle 12.03.2023 • 17:00
    Kometa Brno - K. Vary 3:6
    bahis siteleri