Florida – Buffalo 2:1 (kon.) | Toronto – Columbus 4:2 (kon.) | Montreal – Detroit 0:5 (kon.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | New Jersey – Pittsburgh 5:1 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Vegas 3:2 (po pr.) | Calgary – Chicago 3:4 (kon.) | Vancouver – Seattle 2:5 (kon.)
San Jose – Colorado 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Edmonton 1:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Středa 05.04.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Auston MATTHEWS - 4:2
     
    58:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! K puku se dostal AUSTON MATTHEWS, který ho z vlastního obranného pásma nasměroval do opuštěné branky soupeře. Kanonýr Toronta si dnes vytvořil několik gólových šancí a konečně se tedy prosadil. Bez asistence.
    52:03 Eric ROBINSON - 3:2
     
    52:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v kontaktu! Na levém křídle nabral velkou rychlost ERIC ROBINSON. Střílel už z ostřejšího úhlu, ale trefil se naprosto přesně k bližší tyčce nad pravé rameno brankáře Wolla – 3:2. Bez asistence.
    48:11 Zach ASTON-REESE - 3:1
     
    48:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs odskakují na rozdíl dvou zásahů! Z levé strany nahazoval puk na branku Jake McCabe. Kotouč před brankovištěm tečoval ZACH ASTON-REESE a zasáhl ho tak, že se gumový předmět vznesl do vzduchu a obloučkem zapadl přes pravé rameno klekajícího Greavese do branky – 3:1. Asistence: Jake McCabe a Sam Lafferty.
    27:25 Alexander KERFOOT - 2:1
     
    27:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu! Vše začalo chybou Adama Boqvista, který špatnou rozehrávkou poslal domácí do přečíslení 3 na 1. David Kämpf nahrával Nicholasovi Abruzzesemu, jehož zakončení do poloodkryté branky ještě fantasticky vyrazil Greaves, ovšem dojíždějící ALEXANDER KERFOOT už měl snadnou práci. Asistence: Nicholas Abruzzese a David Kämpf
    12:22 Jack ROSLOVIC - 1:1
     
    12:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Jedná se ale o poměrně kontroverzní gól. Kotouč se totiž ve středním pásmu odrazil k Liamovi Foudymu od rukavice spoluhráče Roslovice. Rozhodčí však přihrávku rukou neviděli a hra pokračovala. Následné přečíslení 3 na 2 vyřešil Kent Johnson nahrávkou na JACKA ROSLOVICE, který z mezikruží zamířil do protipohybu přesouvajícího se Wolla. Asistence: Kent Johnson a Liam Foudy.
    05:10 Zach ASTON-REESE - 1:0
     
    05:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Třetí řada Maple Leafs si vytvořila tlak, který skončil gólem! Justin Holl zavezl z pravé strany puk až na úroveň brankové čáry, odkud našel ZACHA ASTONA-REESE, který střelou z kruhu pro vhazování překonal Greavese. Gólmanovi hostí dobře clonil David Kämpf. Asistence: Justin Holl a Sam Lafferty.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Aston-Reese (Holl, Lafferty), 28. Kerfoot (Abruzzese, Kämpf), 49. Aston-Reese (McCabe, Lafferty), 59. Matthews – 13. Roslovic (K. Johnson, L. Foudy), 53. E. Robinson


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly (A), Holl, McCabe, Liljegren, Giordano – Järnkrok, Matthews, Bunting – Marner (A), Tavares (C), W. Nylander – Lafferty, Kämpf, Aston-Reese – Kerfoot, Acciari, Abruzzese.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Columbus Blue Jackets: Greaves (Hutchinson) – M. Bjork, A. Boqvist, Peeke, Berni, Sweezey, Bayreuther – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau (A) – Bemström, Roslovic, K. Johnson – L. Foudy, Kuraly (A), E. Robinson – McKown, Dunne, Luoto.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Chmielewski, Syvret – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 18 597
    bahis siteleri