Francie – Finsko 1:14 (kon.) | USA – Japonsko 7:1 (kon.)
konec
Francie
1:14 (0:6, 1:3, 0:5)
Finsko
Středa 05.04.2023, 17:10Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Mistrovství světa píše svou další kapitolu. Společně se budeme věnovat prvnímu zápasu na turnaji, ve kterém hokejistky Francie změří síly s Finkami.

    Hokejistky ze severu Evropy na loňském šampionátu hrály ve skupině A a v konkurenci USA, Kanady, Švýcarska a Japonska obsadily třetí příčku. Ta znamenala, že se Finky v následném čtvrtfinále utkaly s Češkami. Utkání bylo velice vyrovnané, až ke konci druhé periody padla první branka, český výběr poslala do vedení Daniela Pejšová. Noora Tulus nicméně ve třetí části dokázala poslat zápas do prodloužení, avšak v něm se radovaly Češky. Hokejistky Finska tak nakonec obsadily v konečném součtu šesté místo.

    Francouzky na loňském šampionátu, které hostilo Dánsko, chyběly. Na domácí půdě v Angersu nicméně hostily Mistrovství světa divize I. a domácí turnaj hostitelská země opanovala, ze čtyř zápasů hokejistky Francie tři vyhrály a jedno ztratily v prodloužení. Druhé Norky zaostaly v konečném součtu za Francouzkami o tři body, tudíž se domácí hráčky mohly radovat z postupu zpět mezi elitu. Tu si odbudou v zápase proti Finkám.

    Pohodlně se usaďte, Mistrovství světa v kanadském Bramptonu právě začíná!
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Mameriová (Lambertová) – Quartová, Pélissová, Locatelliová, Väänänenová, Leclercová, Lavorelová, Mermierová, Bergerová – Rozierová, Duvinová (A), Aurardová (A) – le Scodanová, Barbiratiová, Baudritová (C) – Cedelleová, Jouannyová, Desvignesová – Nonnenmacherová, Simonová, Casanová.
    Trenér: Gregory Tarle

    Finsko: Aholaová (Keisalaová) – Hiirikoskiová (C), Laitinenová, Savolainenová, Rantalaová, Karjalainenová, Parkkonenová, Lindstedtová – Vainikkaová, Tulusová (A), Yrjänenová – Liikalaová, Nieminenová (A), Sundelinová – Nylundová, Vesaová, Antti-Roiková – Rakkolainenová, Havanaová.
    Trenér: Juuso Toivola

    Rozhodčí: Kainbergerová(AUT), Nearyová (CAN) – Cameronová (USA), Lacková (GBR).
     
    Oba týmy jsou už na ledové ploše a zahájení mistrovství světa žen tak může za malý okamžik začít.
     
    Mezi sebou si to rozdají Francouzky a Finky. Favoritem v tomto duelu budou finské hráčky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Buly bylo vhozeno a úvodní zápas ženského šampionátu začal. U puku jsou Finky a hned se tlačí před branku francouzského týmu.
     
    00:35
    Od modré čáry pálila Jenni Hiirikoskiová a její prudká střela skončila na Margaux Mameriové. Hra je zastavena a vhazovat se bude po její pravé ruce.
     
    01:06
    Do úniku málem šla jedna z Francouzek, ale dobře jí do obranné třetiny sekundovala Ronja Savolainenová a o puk ji připravila. Rázem tak bylo po šanci finských soupeřek.
     
    01:35
    Hned na to protáhly puk do útočného pásma Finky, ale poté střelu z dálky mimo poslala Rosa Lindstedtová.
     
    02:22
    Jenni Hiirikoskiová od vlastní branky zakládala další akci svého celku, znovu ale finské hráčky příliš branku Mameriové neohrozily.
     
    02:41
    Sanni Aholaová si snad poprvé sáhla na kotouč a z brankoviště ho holí odpálila do rohu obranného pásma, následně pak po zisku puku jdou Finky zase útočit a míří před francouzskou klec.
     
    03:42
    Petra Nieminenová měla snahu dostat se do dobrého střeleckého zakončení, ale Lucie Quartová zasáhla kotouč, stáhla ho k sobě a zamířila s ním do neutrální zóny.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Rosa Lindstedtová – 2 min., nedovolené bránění.
     
    05:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice hrály Francouzky, ale skórují v oslabení Finky. Francouzky propadly v útočném pásmu a do akce šly soupeřky. Z levé strany pak poslala přihrávku Julia Liikalaová na pravý kruh pro PETRU NIEMINENOVOU, která poté svižnou ranou otevřela skóre prvního zápasu na tomto mistrovství světa – 0:1. Asistence: Julia Liikalaová.
    05:19 Petra NIEMINENOVÁ - 0:1
     
    06:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0 pro finskou reprezentaci a je to také druhý gól v témže oslabení Finek. Nylundová dostala puk na JENNIINU NYLUNDOVOU, která z dálky načapala Mameriovou a překonala ji – 0:2. Asistence: Sofianna Sundelinová a Sanni Rantalaová.
    06:03 Jenniina NYLUNDOVÁ - 0:2
     
    06:28
    Finsko je v plném počtu.
     
    07:10
    Finky se znovu protlačily do zakončení před klecí Francie, ale tentokráte byla Margaux Mameriová pozorná a kotouč zachytila. Hned ho pak poslala svým spoluhráčkám.
     
    08:01
    Pozor si nyní ve svém brankovišti musela dávat Sanni Aholaová, ale ta pokus Manon le Scodanové zastavila a posléze nasměrovala touš svým spoluhráčkám, které okamžitě zamířily zase před klec Francie.
     
    08:19
    Na řadě je první komerční přestávka.
     
    08:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po krátké pauze opět Finky skórují a potvrzují roli favorita. Zblízka nasměrovala kotouč do branky EMILIA VESAOVÁ a zprvu to vypadalo, že touš zůstal na brankové čáře. Proto bylo na programu dne video. A to potvrdilo, že obránkyně Francie chtěla puk holí vyšťourat ven, ale nakonec ho poslala celým objemem za čáru – 0:3. Asistence: Sofianna Sundelinová a Sini Karjalainenová.
     
    08:58
    Nyní se pokusily hrozivou ztrátu zmírnit hráčky Francie, ale Jenni Hiirikoskiová byla pozorná a prostor před brankou Sanni Aholaové vyčistila.
     
    10:11
    Finky opět nabraly směr branka Francie, zblízka na Mameriovou dotírala Kiira Yrjänenová, ale nadvakrát pak francouzskou brankářku nepřekonala.
     
    10:56
    Z vlastního obranného pásma prošly do toho útočného zase Finky a Petra Nieminenová se snažila zakončit, ale byla faulována, Finsko má ponechanou výhodu a pokud neskóruje, zahraje si svou první přesilovou hru.
     
    11:25
    Vyloučení v týmu Francie:
    Lucie Quartová – 2 min., hákování.
     
    11:25
    Další komerční přestávka.
     
    11:46
    Hned první přesilovková akce finských barev končí ztrátou puku a ten Francouzky odpálily až před klec Sanni Aholaové.
     
    12:19
    Jenniina Nylundová dostala pas od spoluhráčky a z pravého kruhu naznačila střelu, místo toho poslala kotouč k modré čáře, kde Anna-Kaisa Antti-Roiková netrefila zařízení ideálně.
     
    13:04
    Nelli Laitinenová poslala přihrávku na Sanni Vanhanenovou, ale ta ze střední vzdálenosti svatyni Francie minula.
     
    13:25
    Francie je v plném počtu.
     
    13:44
    Krista Parkkonenová se neprotlačila skrze dvě francouzské obránkyně a ty se poté draly dopředu, ale nakonec ve finském pásmu obě propadly.
     
    14:32
    Další menší tlak před Mameriovou brankářka Francie ustála, ale Finky stále útočí.
     
    15:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo a Finky vedou rozdílem čtyř branek. Nelli Laitinenová střílela od modré čáry, puk se pak dostal k brankovišti a tam ho poté dotlačila za brankovou čáru EMILIA VESAOVÁ – 4:0. Asistence: Nelli Laitinenová a Jenni Hiirikoskiová.
    15:37 Emilia VESAOVÁ - 0:4
     
    16:13
    Francouzky opět měly snahu snížit ztrátu, ale proti byl defenzivní zákrok Finek.
     
    16:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kočka-myš. Finky si na ledě dělají co chtějí a i nyní jejich akce končí gólem. Po zisku puku od Savolainenové se nad mezikružím napřáhla ke střele NOORA TULUSOVÁ a prostřelila Mameriovou nad jejím ramenem – 0:5. Asistence: Ronja Savolainenová a Sanni Rantalaová.
    16:33 Noora TULUSOVÁ - 0:5
     
    17:56
    V pásmu Francie opět rušno, vypadá to, že Finky nemají dost a snaží se ještě před přestávkou navýšit skóre.
     
    18:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky právě svým soupeřkám nadělily kanára. JULIA LIIKALAOVÁ si nabruslila do dobré střelecké pozice a poté táhlou střelou nedala Mameriové žádnou šanci. Ta se ohlíží za puk za svými zády dnes už pošesté – 0:6. Asistence: Sanni Vanhanenová a Petra Nieminenová.
    18:04 Julia LIIKALAOVÁ - 0:6
     
    18:50
    Finky vyhrály vhazování ve svém pásmu a hned na to otočily hru. Ale o puk přišly a Francouzky se vrací zpět do útočného pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:11
    Ještě je na řadě další komerční přestávka.
     
    19:28
    Sanni Aholaová pomohla s rozehrávkou za vlastní brankou, poté se její spoluhráčky opět vydaly před branku Francie, kde chvíli ještě zakombinovaly, ale žádné zakončení z toho nebylo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a byla tedy hodně divoká. Už v šesté minutě šly Finky do vedení, ve vlastním oslabení skórovala Petra Nieminenová a o chvilku později v témže oslabení navýšila finský náskok Jenniina Nylundová a Finky se rozjely. V deváté minutě nasměrovala kotouč na branku Emilia Vesaová a jedna z obránkyň Francie ho z brankové čáry poslala za. Stejná hráčka pak v šestnácté minutě navýšila náskok už na 4:0 a to ještě nebyl konec. O minutu později se trefila Noora Tulusová a střelecké hody úvodního dějství šampionátu kanárem ukončila Julia Liikalaová. Finsko tak má velmi slušný náskok a uvidíme, zda se Francouzky dostanou zpět do hry. Zatím to tak ale nevypadá.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:05.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Francie právě vstřelila branku!
    Hned na začátku druhé třetiny skórují Francouzky a berou Aholaové čisté konto. Po střele Aurardové se puk odrazil k ESTELLE DUVINOVÉ a ta ho poté doklepla za brankovou čáru – 1:6. Asistence: Chloé Aurardová.
    20:36 Estelle DUVINOVÁ - 1:6
     
    21:01
    Nyní ale zahrozily Finky, které se dostaly před Mameriovou, zblízka na ni však nevyzrála Krista Parkkonenová.
     
    21:53
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Rychlá odpověď finských hokejistek, ty zase navyšují svůj náskok. JENNIINA NYLUNDOVÁ proskočila s pukem až před branku Mameriové a z levé strany zakončila do její odkryté branky – 1:7. Asistence: Krista Parkkonenová a Sini Karjalainenová.
    21:53 Jenniina NYLUNDOVÁ - 1:7
     
    23:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky roztočily kolotoč před francouzskou klecí a je z toho už osmá branka v síti Mameriové. ROSA LINDSTEDTOVÁ zužitkovala přihrávku své spoluhráčky a z dálky střelou o tyčku vyhnala Mameriovou z branky – 1:8. Asistence: Krista Parkkonenová a Kiira Yrjänenová.
    23:51 Rosa LINDSTEDTOVÁ - 1:8
     
    23:51
    Střídání v týmu Francie:
    ze hřiště odchází Margaux Mameriová, přichází Caroline Lambertová.
     
    24:15
    Nová brankářka ve francouzské svatyni si poprvé sáhla na puk, když zastavila nepříjemné nahození Sanni Vanhanenové.
     
    25:09
    Athéna Locatelliová bekhendem chtěla vyhodit puk do středního pásma, ale to se jí nepovedlo, finská akce tak může pokračovat dále.
     
    26:01
    Po neúspěšné akci Francie se rychle do útočného pásma dostaly zase Finky, z levé strany vystřelila Noora Tulusová, její pokus však skončil jen vedle branky Lambertové.
     
    27:06
    Na chvíli se do pásma Finek dostaly opět Francouzky, ale před Aholaovou nezahrozily, na druhé straně pak Sanni Vanhanenová ano, ta po zemi trefila beton Lambertové.
     
    28:45
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    29:40
    Sanni Rantalaová táhlou střelou z pravé strany zaměstnala Lambertovou, která zakročila a dostala puk k sobě. Následně nechala hru přerušit.
     
    30:04
    Jsme za polovinou řádné hrací doby a Finky vedou nad Francií bezpečně 8:1. Teď se zase dostávaly do šance hráčky ze země galského kohouta, ale ta nebyla úspěšná.
     
    30:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další pokus Finek končí v síti, Jenni Hiirikoskiová nasměrovala puk nad pravý kruh, odkud poté střelou z první propálila Lambertovou NELLI LAITINENOVÁ – 1:9. Hrozivý náskok finského týmu, co na to Francouzky? Asistence: Jenni Hiirikoskiová a Petra Nieminenová.
    30:41 Nelli LAITINENOVÁ - 1:9
     
    30:58
    Další komerční přestávka.
     
    31:08
    Ronja Savolainenová po levém křídle pláchla do útočné akce, její spoluhráčky ji následovaly, ale tentokráte se Finky k pokusu nedostaly.
     
    31:50
    Obrana Francie opět musela vyhlásit pohotovost, soupeřky totiž zase byly všude a snažily se ještě více svůj náskok pojistit.
     
    33:01
    Kiira Yrjänenová mezi kruhy napřáhla ke střele a ta končí na Caroline Lambertové.
     
    33:58
    Od modré čáry střílela Jenni Hiirikoskiová a do rozkleku šla Caroline Lambertová, puk se pak dostal na pravou stranu a tam si ho opět převzaly Finky.
     
    34:39
    Emilia Vesaová tečovala pokus Kristy Parkkonenové, ale Caroline Lambertová byla ve svém brankovišti připravena a zasáhal. Následně pak nechala přerušit hru.
     
    35:07
    Krátký pobyt Francouzek v pásmu Finska a toho Finky využily k dalšímu průniku před klec Caroline Lambertové, ta se chystá zakročit.
     
    35:45
    Anna-Kaisa Antti-Roiková dorážela z pravé strany puk po střele spoluhráčky, ale beton Lambertové byl proti.
     
    36:27
    Krista Parkkonenová od modré čáry nasměrovala puk až před Caroline Lambertovou, ale ta neinkasovala. Následoval výhoz kotouče Francouzkami až do neutrální zóny.
     
    37:11
    Další závar Finek před brankou Francie, ale znovu kotouč za brankovou čáru nepropadl. Rozhodně to ale finský celek nemusí mrzet.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Finsko:
    Sofianna Sundelinová – 2 min., sekání.
     
    37:54
    Přesilovku mají k dispozici hráčky Francie, nyní by ji rády využily, v první třetině v přesilovce dvakrát inkasovaly a to by nyní dopustit nechtěly.
     
    38:32
    Finky se dostaly k puku a vyhodily ho do středního pásma, následovala jejich další akce, ale ta rychle skončila.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:36
    Finsko je v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. Hned na začátku se prosadily Francouzky, které tak sebraly finské brankářce Aholaové čisté konto. Jenže poté už skórovaly zase jen Finky, které do sítě soupeřek přidaly další tři zásahy a před třetí třetinou mají náskok o osm gólů. O vítězi v tomto duelu je tak prakticky už rozhodnuto.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Vyloučení v týmu Francie:
    Lucie Quartová – 2 min., krosček.
     
    40:54
    Finky se roztáhly v pásmu Francie a zatápěly Lambertové, na kterou šlo několik střel. Nakonec to ale brankářka Francie ustála a puk má u sebe.
     
    41:12
    Jenni Hiirikoskiová střílela od modré čáry, puk se odrazil poté ven a do úniku šla Chloé Aurardová, z levé strany ale na Aholaovou nevyzrála.
     
    42:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Francouzky už sice byly kompletní, přesto ještě čelily akci Finska. Liikalaová nasměrovala kotouč před branku soupeřek a tam dobře stála VIIVI VAINIKKAOVÁ, jenž zblízka překonala Caroline Lambertovou – 1:10. Asistence: Julia Liikalaová a Sanni Vanhanenová.
    42:34 Viivi VAINIKKAOVÁ - 1:10
     
    44:08
    Manon le Scodanová v pokleku před finskou klecí zakončila, ale její pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    45:07
    Další finský útok zastavila obrana Francie a vytáhla puk do útočné třetiny. Ale Francouzky tam přesně nezakončily.
     
    45:56
    Nyní si dobrý zákrok připsala Sanni Aholaová, jenž zastavila pokus Chloé Aurardové, která mířila mezi kruhy mezi tři tyče, ale trefila pouze finskou brankářku.
     
    46:44
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    47:13
    Anna-Kaisa Antti-Roiková se proháčkovala až do prostoru mezi kruhy, kde byla tísněna obranou, přesto však zakončila, ale kotouč končí na betonu Lambertové.
     
    48:05
    Po pravém křídle prchla Kiira Yrjänenová, poté poslala kotouč na Nooru Tulusovou, ta ale tváří v tvář Lambertové neuspěla.
     
    48:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ronja Savolainenová vystřelila od modré čáry, do letícího puku napřáhla hůl VIIVI VAINIKKAOVÁ a její teč pak končí za zády Lambertové. Situaci ještě muselo posoudit video, které ale vysokou hůl neodhalilo – 1:11. Asistence: Ronja Savolainenová a Noora Tulusová.
    48:32 Viivi VAINIKKAOVÁ - 1:11
     
    49:36
    Finky mají desetibrankový náskok a jdou tak za prvními třemi body na tomto turnaji. Francouzky stále nemohou najít recept na velkého favorita.
     
    50:18
    Hra je opět před brankou Francie, Sanni Vanhanenová z otočky napřáhla ke střele v prostoru mezi kruhy, ale nakonec kotouč poslala jen k zadnímu mantinelu.
     
    50:42
    Komerční pauza.
     
    51:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce od Laitinenové se po pravé straně drala dopředu PETRA NIEMINENOVÁ, která si sjela do těsné blízkosti Caroline Lambertové a poté ji mezi betony překonala – 1:2. Asistence: Nelli Laitinenová a Viivi Vainikkaová.
    51:57 Petra NIEMINENOVÁ - 1:12
     
    52:38
    Finky se nikam neženou, nyní se dopustily zakázaného uvolnění Francouzky a soupeřky tak získaly zadarmo útočnou třetinu. Buly po pravé ruce Lambertové.
     
    53:52
    Ještě měly snahu hráčky Francie alespoň snížit takový hrozivý náskok Finek, ale obrana Suomi byla připravena a také hned zakročila.
     
    54:14
    Vyloučení v týmu Francie:
    Anaé Simonová – 2 min., podrážení.
     
    54:21
    Ronja Savolainenová střílela z dálky a vyprášila beton Caroline Lambertové. Nicméně akce finského národního týmu pokračuje dále.
     
    55:45
    Další zákrok Lambertové a hra je zastavena. Po střele Petry Nieminenové zasáhla lapačkou. Buly bude vhozeno po její levé ruce.
     
    56:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V závěru přesilové hry ji Finky využívají. Od modré čáry napřáhla ke střele Laitinenová a před Lambertovou její pokus šikovně tečovala JENNIINA NYLUNDOVÁ – 1:13. Asistence: Nelli Laitinenová a Sanni Vanhanenová.
    56:08 Jenniina NYLUNDOVÁ - 1:13
     
    57:30
    Finky se stále tlačí před soupeřovu branku, ale tentokráte se před Lambertovou neprosadily.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny, troufám si napsat i zápasu.
     
    58:36
    Další nebezpečné zakončení finského týmu, pokus kryje Lambertová i za pomoci své obrany a hra je na chvíli opět přerušena.
     
    58:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Čtrnáctý zásah v síti Francie! Vainikkaová poslala puk RONJE SAVOLAINENOVÉ, která z pravého kruhu švihla do puku a našla skulinku v brance Caroline Lambertové – 1:14. Na úvod ženského mistrovství světa je to pořádná porce gólů, kterou si Finky přichystaly. Asistence: Viivi Vainikkaová a Noora Tulusová.
    58:38 Ronja SAVOLAINENOVÁ - 1:14
     
    59:30
    Duel je u konce, u puku jsou Finky a vypadá to, že ho soupeřkám už nepůjčí.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. První zápas na ženském mistrovství světa je minulostí. Finky ho otevřely s Francií, kterou deklasovaly rozdílem třídy. Francie se zmohla na jediný gól, kterým pokazila čisté konto Aholaové, ale rozhodně ji to mrzet nemusí. Její spoluhráčky se trefily čtrnáctkrát a to ještě měly spousty velkých šancí, které se do sítě nedostaly.
     
    Mistrovství světa pokračuje dalšími zápasy, ten nejbližší je na programu od 21:00 našeho času, kdy se utkají Američanky s Japonkami.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:35:27)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Duvinová (Aurardová) – 6. Nieminenová (Liikalaová), 7. Nylundová (Sundelinová, Rantalaová), 9. Vesaová (Sundelinová, Karjalainenová), 16. Vesaová (Laitinenová, Hiirikoskiová), 17. Tulusová (Savolainenová, Rantalaová), 19. Liikalaová (Vanhanenová, Nieminenová), 22. Nylundová (Parkkonenová, Karjalainenová), 24. Lindstedtová (Parkkonenová, Yrjänenová), 31. Laitinenová (Hiirikoskiová, Nieminenová), 43. Vainikkaová (Liikalaová, Vanhanenová), 49. Vainikkaová (Savolainenová, Tulusová), 52. Nieminenová (Laitinenová, Vainikkaová), 57. Nylundová (Laitinenová, Vanhanenová), 59. Savolainenová (Vainikkaová, Tulusová)


    Francie: Mameriová (24. Lambertová) – Quartová, Pélissová, Locatelliová, Väänänenová, Leclercová, Lavorelová, Mermierová, Bergerová – Rozierová, Duvinová (A), Aurardová (A) – le Scodanová, Barbiratiová, Baudritová (C) – Cedelleová, Jouannyová, Desvignesová – Nonnenmacherová, Simonová, Casanová.
    Trenér: Gregory Tarle

    Finsko: Aholaová (Keisalaová) – Hiirikoskiová (C), Laitinenová, Savolainenová, Rantalaová, Karjalainenová, Parkkonenová, Lindstedtová – Vainikkaová, Tulusová (A), Yrjänenová – Liikalaová, Vanhanenová, Nieminenová (A) – Sundelinová, Nylundová, Vesaová – Antti-Roiková, Rakkolainenová, Havanaová.
    Trenér: Juuso Toivola

    Rozhodčí: Kainbergerová(AUT), Nearyová (CAN) – Cameronová (USA), Lacková (GBR)
    bahis siteleri