Rumunsko – J. Korea 2:5 (kon.) | Itálie – Polsko 2:4 (kon.) | Velká Británie – Litva 3:0 (kon.)
konec
Itálie
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Polsko
Úterý 02.05.2023, 17:00 • Motorpoint Arena, Nottingham • Mistrovství světa - I. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:56
    Skvělou práci teď pro Polsko odvedl Patryk Wronka. Krásně si za bránou soupeře obhodil Danteho Hannouna, jímž se vzápětí nechal podrazit. Polsko může na dvě minuty vydechnout, případně se pokusit přidat pojistku na tolik kýžené vítězství.
     
    49:46
    Faul ve středním pásmu by Alana Lyszczarczyka mohl hodně mrzet. Ve středním pásmu totiž polský forvard smolně podsekl Mantenuta, rozhodčí tento moment vyhodnotili jako podrážení.
     
    39:26
    Italský tlak pokračuje a výsledkem je nedovolený zákrok Bartosze Ciury, který hákováním zabránil v zakončení z nadějné pozice Micelimu.
     
    28:28
    Uvidíme první přesilovou hru Itálie v zápase. Poláci chybovali při střídání, kdy v jednu chvíli bylo na ledě šest hokejistů v bílých dresech. Týmovou chybu jede odpykat Oskar Jaskiewicz.
     
    23:04
    Po přerušení hry došlo k potyčce mezi útočníky Danielem Mantenutem a Patrykem Wronkovou, oba si vysloužili po dvou minutách za hrubost.
     
    20:00
    Tak pozor! Po skončení první třetiny se nechal absolutně zbytečně vyprovokovat Tommaso Traversa, který v plné rychlosti najel do protihráče, kterého trefil helmou do hlavy. Poláci tak půjdou do druhé části ve velké výhodě.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Trivellato (Mantenuto), 27. Tedesco (Spornberger, Miceli) – 6. Michalski (Galant), 23. Dziubinski (Wronka, Pasiut), 38. Jeziorski (Dziubinski), 57. Pasiut (Wronka, Kolusz)


    Itálie: Fazio (Clara) – Larkin (C), Spornberger, Pietroniro, Trivellato (A), Insam, Miglioranzi, Gios, Glira – Tedesco, Petan (A), Miceli – Zanetti, Mantenuto, Frigo – Marchetti, Hannoun, Brunner – McNally, Traversa, Deluca.
    Trenér: Michael Edward Keenan

    Polsko: Murray (Miarka) – Wajda, Kruczek, Ciura, Kolusz (A), Kostek, Dronia, Jaskiewicz, Gorny – Fraszko, Pasiut (A), Wronka – Lyszczarczyk, Pas, Dziubinski (C) – Zygmunt, Walega, Jeziorski – Galant, Starzynski, Michalski.
    Trenér: Robert Kalaber

    Rozhodčí: Hansen (NOR), Zrnić (SLO) – Muzsik (HUN), Zgonc (SLO)

    Diváci: 1 318
    bahis siteleri