Rumunsko – J. Korea 2:5 (kon.) | Itálie – Polsko 2:4 (kon.) | Velká Británie – Litva 3:0 (kon.)
konec
Itálie
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Polsko
Úterý 02.05.2023, 17:00 • Motorpoint Arena, Nottingham • Mistrovství světa - I. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Grzegorz PASIUT - 2:4
     
    56:53
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci právě udělali další ohromně důležitý krok směrem k postupu mezi elitu, na nějž čekají dlouhých 22 let! Patryk Wronka se krásně vytočil zpoza brány na pravé straně, křižným pasem vybídl ke skórování GRZEGORZE PASIUTA, centr elitní lajny se dvakrát pobízet nenechal a odkrytou levou část brány neomylně trefil. Asistence: Patryk Wronka a Marcin Kolusz.
    37:06 Bartlomiej JEZIORSKI - 2:3
     
    37:06
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Naši severní sousedé se dostávají z útlumu tím nejlepším způsobem, vstřeleným gólem! Chybnou rozehrávku beka vystihl Dziubinski, jehož křižnou ránu sice Fazio vyrazil, ale přímo do brusle protihráče BARTLOMIEJE JEZIORSKÉHO, od níž se puk odrazil za brankářova záda. Asistence: Krystian Dziubinski.
    26:34 Daniel Ross TEDESCO - 2:2
     
    26:34
    Itálie právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace, skóre opět ukazuje nerozhodný výsledek! Polský zadák se nechal připravit o puk na útočné modré. Po levém mantinelu nastartoval své motory Miceli, zadovkou pod sebe našel Spornbergera a akce rychle pokračovala pasem před bránu na DANIELA ROSSE TEDESCA, devětadvacetiletý forvard si bruslí ukázkově přikopl puk na hokejku a podél pravého mantinelu ležícího Murrayho posunul touš tam, kam patří. Asistence: Peter Spornberger a Angelo Miceli.
    22:10 Krystian DZIUBINSKI - 1:2
     
    22:10
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Zatím měla k ideálu daleko, přesto je polská přesilovka využitá! Pasiut nahrál za bránu Wronkovi, jenž mezi kruhy našel KRYSTIANA DZIUBINSKÉHO, za dobře mířenou střelou k pravé tyči se Fazio přesouval marně. Asistence: Patryk Wronka a Grzegorz Pasiut.
    06:28 Alex TRIVELLATO - 1:1
     
    06:28
    Itálie právě vstřelila branku!
    To byla odpověď, jak se sluší a patří. Daniel Mantenuto čistě vyhrál buly v levém kruhu za sebe na ALEXE TRIVELLATA, dělová rána posléze doputovala přesně do levého horního růžku, Murray neměl žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Daniel Mantenuto.
    05:23 Mateusz MICHALSKI - 0:1
     
    05:23
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Poláci jsou za svou aktivitu v úvodu střetnutí odměněni vedoucím gólem! Galantův forčekink vedl k chybě Giose. Útočník se natlačil před bránu, ale k zakončení se nedostal, nicméně puk se odrazil k obránci MATEUSZI MICHALSKÉMU, jehož tvrdou střelu z první Fazio neudržel před brankovou čárou. Asistence: Radoslaw Galant.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. Trivellato (Mantenuto), 27. Tedesco (Spornberger, Miceli) – 6. Michalski (Galant), 23. Dziubinski (Wronka, Pasiut), 38. Jeziorski (Dziubinski), 57. Pasiut (Wronka, Kolusz)


    Itálie: Fazio (Clara) – Larkin (C), Spornberger, Pietroniro, Trivellato (A), Insam, Miglioranzi, Gios, Glira – Tedesco, Petan (A), Miceli – Zanetti, Mantenuto, Frigo – Marchetti, Hannoun, Brunner – McNally, Traversa, Deluca.
    Trenér: Michael Edward Keenan

    Polsko: Murray (Miarka) – Wajda, Kruczek, Ciura, Kolusz (A), Kostek, Dronia, Jaskiewicz, Gorny – Fraszko, Pasiut (A), Wronka – Lyszczarczyk, Pas, Dziubinski (C) – Zygmunt, Walega, Jeziorski – Galant, Starzynski, Michalski.
    Trenér: Robert Kalaber

    Rozhodčí: Hansen (NOR), Zrnić (SLO) – Muzsik (HUN), Zgonc (SLO)

    Diváci: 1 318
    bahis siteleri