Líšeň – Jihlava 1:2 (kon.) | Kroměříž – Prostějov 3:0 (kon.) | Vlašim – Chrudim 1:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
3:0 (0:0)
1. SK Prostějov
Sobota 29.07.2023, 17:00 • Stadion Jožky Silného, Kroměříž • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 2. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, u zápasu mezi Kroměříží a Prostějovem.
     
    SK HS Kroměříž

    Kroměříž je nováčkem ve druhé nejvyšší české soutěži. Minulou sezónu postoupila z MSFL, v níž sváděla tvrdou bitvu o postup s Hlučínem, nakonec byla o dva body tím šťastnějším týmem. Svěřenci kouče Červenky odehráli v předsezónní přípravě sedm zápasů a po úvodních třech porážkách zaznamenali čtyři vítězství v řadě. Na pěknou sérii ovšem Hanácká Slavia nenavázala v prvním ligovém kole, kdy padla na hřišti Táborska těsným výsledkem 0:1.
     
    1. SK Prostějov

    Fotbalisté Prostějově měli co dělat, aby se udržel ve druhé lize. Rozhodovalo poslední kolo a přímý souboj se Slavií Praha B, který Hanáci zvládli a vyhráli 3:1, takže zachránili svou příslušnost na úkor soupeře. V přípravě odehrála Šmardova družina pět zápasů s bilancí dvou vítězství a tří porážek. První ostrý zápas Prostějov zvládl, po obratu ve druhé půli na domácí půdě zdolal v prvním kole nováčka ze Žižkova 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    SK HS Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Tiahlo, Fulnek – Cupák (C), Houser – Jaroň, Kudela, Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – Dočkal, M. Machálek, T. Machálek, Stoklásek, Votava, Chukwudi.
    Trenér: Bronislav Červenka

    1. SK Prostějov: Vejmola – Bolf, Schaffartzik (C), K. Spáčil, Elbel – Slaměna, Habusta – Bartolomeu, Koudelka, Zapletal – Silný.
    Náhradníci: Krynskyj – Bartoš, Cienciala, Macháček, Malec, Moučka.
    Trenér: Michal Šmarda

    Rozhodčí: Kotala – Dresler, Bureš.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Fotbalisté Prostějova pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy zelené.
     
    3
    Středem hřiště se snažil prodrat až do vnitra pokutového území Marek Jaroň, zezadu protihráče nedovoleným způsobem atakoval Jakub Habusta.
     
    4
    Překvapivě následoval z volného přímého kopu střelecký pokus. Následně se strhla velká bitva o míč ve vápně, Petr Zavadil slabou hlavičkou poslal míč k Vejmolovi.
     
    5
    Na polovině hřiště Jiří Oulehla atakoval Michala Zapletala až zbytečně ostrým zákrokem, od rozhodčího se mu dostalo ústní domluvy.
     
    6
    Slibní standardka pro Prostějov. Výborné krytí balónu ukázal Patrik Slaměna, proti soupeři si Orest Tiahlo pomohl zatažením za dres.
     
    7
    Centr byl příliš dlouhý. Jakub Elbel zabojoval, ale ani v pádu neměl žádnou šanci na kulatý nesmysl dosáhnout. Dostál bude odkopávat.
     
    8
    Domácí vysunuli presink na útočnou polovinu. Jakub Elbel šikovně nastřelil soka a pro Prostějov vybojoval autové vhazování.
     
    9
    Znovu v akci Jakub Elbel, jenž vyslal dlouhý nákop po levé lajně, jenže míč na mokré trávě zrychlil, proto ho Michal Zapletal na hrací ploše už nestihl.
     
    10
    Dlouhý nákop na polovinu soupeře vyslal Luděk Vejmola. Bránící Jan Fulnek měl přehled o hře a hlavou sklepl míč ke spoluhráči.
     
    11
    Na pravém křídle si vytvořil prostor Robert Bartolomeu, na středu našel Habustu, který ještě posunul míč za sebe na Jana Koudelku, jehož rána pravačkou proletěla vedle pravé tyče.
     
    12
    Vysokou rychlost vyvinul pravou stranou Jan Koudelka. Dostal míč do nohy a ve vápně měl dva spoluhráče, ovšem našel posledního bránícího fotbalistu, jímž byl Jiří Oulehla.
     
    13
    Prostějovský tlak pokračoval rohovým kopem. Jan Koudelka centroval na přední tyčku, kde kraloval Orest Tiahlo, vzápětí dostal Koudelka přihrávku do ofsajdu.
     
    14
    První opravdu velká příležitost zápasu gólem nekončí! Z levé lajny centroval Michal Zapletal na hlavu Roberta Bartolomeua, jehož hlavičku Dostál pouze vyrazil před sebe, v pokračujících zmatcích Jan Silný napálil bránícího hráče.
     
    15
    Fotbalisté ve světle zelených dresech jsou zatím jasně lepším týmem. Jakub Habusta zkoušel průnikovou nahrávku středem, vystihl ji Michal Cupák.
     
    16
    Povedeným obloučkem našel Michal Zapletal uvnitř pokutového území Jana Silného, ten si ale nepohlídal postavení a byl mu odmáván ofsajd.
     
    17
    Šimon Chwaszcz vysunul presink až k Luďku Vejmolovi, jenž si s řešením situace nedělal těžkou hlavu a obloučkem přes protihráče uvolnil Elbela.
     
    18
    Na malém prostoru vykličkoval Patrik Slaměna dva protihráče a troufl si i na třetího, Petr Zavadil atakoval konkurenta nedovoleným způsobem.
     
    19
    Proti vysokému balónu do vápna vystartoval Jakub Dostál. Musel pořádně zabrat, ale situaci nakonec zvládl a hrací předmět sebral před nosem Koudelky.
     
    20
    Šikovnost ukázal Robert Bartolomeu, jenž se uvolnil skrze dva protihráče, posléze jej Orest Tiahlo viditelně zatáhl za dres a způsobil tak prostějovskou standardku.
     
    21
    V krkolomné pozici Karel Spáčil vracel balón do pokutového území, ale mimo dosah Jakuba Bolfa. Odkop od brány.
     
    22
    Po obrovské hrubce Bolfa, jenž se nechal připravit o míč ve vlastním pokutovém území, Šimon Chwaszcz nabil do ideální palebné pozice Tomáši Jelečkovi, ten nártem trestuhodně přestřelil!
     
    23
    Chyběly centimetry! Arbitr Kotala nařídil volný přímý kop ve prospěch Kroměříže. Exekuce se chopil Marek Jaroň, který šikovně kroutil míč k levé tyčce, od ní se však balón odrazil mimo hrací plochu!
     
    24
    Přestože Jan Koudelka nestáhl míč na zem a udržoval ho ve vzduchu, tak dokázal vyřadit ze hry dvojici soupeřů, načež ho Tomáš Jeleček poslal k zemi nedovoleně.
     
    25
    Hosté se rozhodli zklidnit hru. Do kombinace se zapojil i brankář Luděk Vejmola, který volil přenesení doleva na Jakuba Elbela.
     
    26
    Dobrou práci odvedl směrem dozadu Jiří Oulehla, když na zádech udržel sprintujícího Michala Zapletala, na němž ve finále vybojoval faul.
     
    27
    Ústní domluvy se po faulu u pravé lajně dostalo Jakubu Habustovi, další podobný zákrok bude příště potrestán kartou žluté barvy.
     
    28
    Centr z přímého kopu si našel Šimon Chwaszcz, ovšem hlavička byla příliš slabá, Luděk Vejmola neměl se zákrokem vážnější starosti.
     
    29
    Zase si nohama zahrál Luděk Vejmola. Svým nákopem našel Jana Silného, jenž prodlužoval míč do prostoru, kde neměl žádné spoluhráče.
     
    29
    První žlutou kartu zápasu obdržel hostující útočník Jan Silný, který cítil příležitost možného úniku, do výskoku s konkurentem vyskočil naplno, ale přitom ho bolestivě trefil loktem.
     
    30
    Zpoza velkého vápna napřáhl ke střele Šimon Chwaszcz. Hrotový útočník napálil clonícího protihráče, Kroměříž bude kopat rohový kop.
     
    31
    Proti centru od praporku vystartoval Luděk Vejmola a nebezpečí před vlastní svatyní nepřipustil, kulatý nesmysl vyboxoval mimo vápno pravou rukou.
     
    32
    Kousek za velké vápno obdržel přihrávku Michal Cupák. Domácí kapitán bleskově zpracoval a pravačkou vystřelil o pár čísel nad břevno.
     
    33
    Pravou lajnou uběhl s míčem u nohou Jiří Oulehla dobrých třicet metrů. Posléze vyzkoušel střílený pas pod sebe, před Kudelou odklízel Slaměna.
     
    34
    Jakub Elbel centrem přenesl hru doprava, kde čekal Robert Bartolomeu, ale špatně odhadl odskok míče od země, takže domácí čeká autové vhazování.
     
    35
    S malou domů měl Jakub Dostál co dělat, vyběhl proti míči a do zámezí odkopával těsně před Janem Koudelkou.
     
    36
    Na žluté karty je srovnáno. Domácí kapitán Michal Cupák si doslova došlápl na Habustův kotník, v tomto případě nebylo co řešit.
     
    37
    Jakub Habusta hledal průnikovou nahrávkou po levé lajně Michala Zapletala, který se nedokázal odpoutat od Oulehly, pro Prostějov získal aspoň aut.
     
    38
    Kroměříž kouše! Střed hřiště se otevřel před Michalem Cupákem, jenž mohl odčinit žlutý faul tím nejlepším možným způsobem, zpoza vápna však vypálil po zemi vedle pravé tyče.
     
    39
    Marek Jaroň moc dobře věděl, pro co si jde. U lajny udělal Elbelovi zpětnou kličku k vlastní bráně, obránce protivníka nekompromisně podrazil.
     
    39
    Tragédie pro Prostějov! Okamžitě po rozehrání standardky arbitr Kotala nejenže nařídil pokutový kop, ale za stažení protihráče k zemi dostal Jan Silný žlutou kartou, a protože už jednu z předchozích minut měl, tak rozhodčí musel vytáhnout i kartu červenou!
     
    40
    Pokutový kop si vzal na starosti Šimon Chwaszcz. Při exekuci ale selhal, nekopl penaltu vůbec dobře, prakticky do středu brány, Vejmola proto zaznamenal snadný zákrok rukama.
     
    41
    Penaltu hosté přežili, nicméně pokračují v deseti lidech a tato nevýhoda jim zůstane až do konce zápasu. Bude zajímavé sledovat, jak vyloučení Silného ovlivní obraz hry.
     
    42
    Svěřenci kouče Červenky přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Tomáš Jeleček hledal Marka Jaroně, který zabral příliš pozdě.
     
    43
    Z velké vzdálenosti natáhl k tvrdé ráně Orest Tiahlo. Luděk Vejmola s úlevou sledoval, jak míč zamířil jenom těsně nad břevno.
     
    44
    Pozdě Jan Fulnek vystoupil proti Robertu Bartolomeuovi, který stihl udělat kličku, soupeř ho zezadu podrazil a zastavil tak hrozící brejk.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    45+1
    Zdálo se, že si Jiří Oulehla ukousl příliš velké sousto, nicméně hrou tělem rozhodil Jakuba Habustu, jenž spadl na trávník a dotkl se míče, takže domácí budou kopat roh.
     
    45+2
    První centr Jaroňovi nevyšel, načež se tentýž hráč dostal k míči na pravé straně, krásnou kličkou přes osobního strážce se procpal do vápna, ale střílený centr defenziva dokázala úspěšně zblokovat.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Úvodní dějství zápasu mezi Kroměříží a Prostějovem gól nepřineslo, byť šancí bylo k vidění požehnaně. Jako první zahrozili hosté, ale s hlavičkou Bartolomeua si Dostál poradil. Od tohoto momentu už hrozili hlavně domácí. Jeleček v tutovce přestřelil, Jaroň z přímého kopu trefil levou tyč a tu největší příležitost spálil ve 40. minutě Šimon Chwaszcz, který neproměnil penaltu poté, co Jan Silný stáhl soupeře k zemi a vykoledoval si druhou žlutou kartu, Prostějov tedy čeká celý druhý poločas v oslabení.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Hodí se také připomenout, že Prostějov hraje o deseti bez vyloučeného Silného.
     
    47
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    První branku po sedmnácti letech ve druhé nejvyšší soutěži střílí kapitán! MICHAL CUPÁK těžil z nepovedeného odkopu prostějovské defenzivy a tvrdou ránou nártem propálil z hranice velkého vápna vše, co mu stálo v cestě!
     
    49
    V domácím táboře mohlo být ještě veseleji. Střílený centr zprava si našel Tomáš Jeleček, v pádu mířil poměrně výrazně vedle levé tyče.
     
    50
    Tentokráte byl Tomáš Jeleček v roli asistenta, kdy centroval zleva. Proti míči vystartoval Luděk Vejmola a kulatý nesmysl sebral do rukavic.
     
    51
    Hanácká Slavia má herně navrch. Dlouhý nákop doleva zpracoval Jan Fulnek, útočnou akci potom zklidnil zpětným pasem za sebe na Tiahla.
     
    52
    Pod tlakem si Jakub Elbel nepočínal úplně ideálně, bezhlavě se opřel do balónu levačkou a kulatý nesmysl usměrnil do zámezí.
     
    53
    Domácí krásně vykombinovali soupeře levou stranou. Ve finále akce Jan Fulnek volil střílený centr pod sebe, Jakub Habusta odkopával těsně před Cupákem.
     
    54
    Orest Tiahlo vymyslel dlouhý nákop pro změnu doprava na Marka Jaroně, jemuž nevyšlo úplně ideálně zpracování, poté se provinil faulem proti Slaměnovi.
     
    55
    Z pravého křídla Hanácká Slavia přesunula míč na levé, odkud Tomáš Jeleček centroval do prvního clonícího konkurenta.
     
    56
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Michal Zapletal, přichází Lukáš Cienciala.
     
    56
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Patrik Slaměna, přichází Tomáš Malec.
     
    57
    Robert Bartolomeu vyzval k souboji jeden na jednoho Tomáše Jelečka. Domácí bek protihráče skvěle vystál a za záda jej nepustil.
     
    58
    Hrotový útočník Šimon Chwaszcz sklepl míč pod sebe na Adama Housera, jemuž nevyšlo úplně ideálně převzetí míče, jeden na jednoho ztroskotal na Elbelovi.
     
    59
    Za kroměřížskou obranou se zkusil schovat Robert Bartolomeu, avšak Orest Tiahlo jej zpozoroval, odcouval a hlavou navíc zvládl přihrát osamocenému Kudelovi.
     
    60
    Přestože měl Jan Koudelka dost času i prostoru, tak mu centr zleva do vápna vůbec nevyšel, nově příchozí Tomáš Malec neměl šanci na balón dosáhnout.
     
    61
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Adam Houser, přichází Jakub Dočkal.
     
    62
    Jakubu Bolfovi dnes dělá hra pod tlakem velké problémy. Na vlastní polovině nahrával za sebe do země nikoho, nicméně dobře zapracoval tělem, podržel za sebe protihráče, u míče byl jako první a napodruhé si pomohl malou domů.
     
    63
    Rohový kop hostujícího celku obstaral tradiční exekutor Jan Koudelka, který našel trestuhodně volného Karla Spáčila, jemuž střela v lehce akrobatické pozici nevyšla, míč nasměroval vedle levé části brankové konstrukce.
     
    64
    Lukáš Cienciala tělem odstavil protihráče a věřil si i na dalšího, jehož rovněž obelstil, načež mu nevyšel oblouček do vápna, situaci měl pod kontrolou Orest Tiahlo.
     
    65
    Mimo velké vápno si mimo pokutové území vyběhl pro přihrávku Jakub Dostál, z první volil nahrávku k levé lajně na Fulneku.
     
    66
    Sprint po pravé lajně byl Jiřímu Oulehlovi k ničemu. Sice se dostal centr, ovšem ostrý balón poslal mimo dosah adresáta Kudely.
     
    67
    Nespokojený je s hrou svého mužstva v posledních minutách Orest Tiahlo, který hlavou odvrátil balón mimo velké vápno, poté spoluhráče dost hlasitě seřval.
     
    68
    Po standardce už se hosté radovali ze vstřeleného gólu, ale předčasně, protože přetažený centr vracel prostějovský hráč do ohně v momentě, kdy už míč byl celým objemem mimo hrací plochu.
     
    69
    Obratem rozvlnili síť i domácí, ale ani v tomto případě branka neplatí, protože Marek Jaroň obdržel přihrávku do ofsajdu, gólová střela po zemi k levé tyči byla navíc.
     
    70
    Na balónu Prostějov. Hosté pár vteřin kombinovali na polovině hřiště, aby nakonec Jakub Habusta zariskoval průnikovým pasem středem, který pohlídal Petr Zavadil.
     
    71
    Jakub Bolf rozvířil trávu na pravé lajně, jenže v okamžiku, kdy dostal míč, tak podklouzl, výsledkem je kroměřížské autové vhazování.
     
    72
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Jan Fulnek, přichází David Stoklásek.
     
    73
    Po levém křídle nabral vysokou rychlost Robert Bartolomeu, který proletěl až do vnitra pokutového území, pokus o křižnou střelu zblokoval skluzující Orest Tiahlo.
     
    74
    Sympaticky Marek Jaroň pokračoval v útočné akci navzdory faktu, že byl zezadu tvrdě podražen Bartolomeuem. Akce pokračovala pravou stranou a právě Jaroň centroval, před Chwaszczem odklízel Elbel.
     
    74
    Na druhý gól v zápase měl políčeno domácí kapitán Michal Cupák. Na středu dostal ideální přihrávku do úniku, těsně bráněný střílel už uvnitř vápna přízemně k levé tyči, Vejmola šel včas k zemi a balón chytil do rukavic.
     
    75
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hanácká Slavia dělá další důležitý krok směrem k zisku tří bodů! Na pravém křídle ukázal výborný přehled o hře Chwaszcz, jenž do druhé vlny přihrál po zemi JAKUBU DOČKALOVI přesně do nohy, za přízemní ránou k levé tyči se Vejmola pouze smutně ohlédl.
     
    75
    Arbitr Kotala se ještě vrátil k podražení Roberta Bartolomeua na Marka Jaroně, prostějovskému hráči udělil kartu žluté barvy.
     
    76
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází David Moučka.
     
    76
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Jakub Elbel, přichází David Macháček.
     
    76
    Střídání v týmu 1. SK Prostějov:
    ze hřiště odchází Jakub Bolf, přichází Vojtěch Bartoš.
     
    78
    Za obranu zabíhal čerstvý David Moučka, nicméně míče se nedočkal, protože oblouček na jeho osobu měl pod kontrolou Petr Zavadil.
     
    79
    Výborný přehled ve hře ukázal Jakub Dostál, když včas vystartoval z brány proti nahrávce a kulatý nesmysl sebral těsně před Tomášem Malcem.
     
    80
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Martin Kudela, přichází Milan Machálek.
     
    80
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž:
    ze hřiště odchází Marek Jaroň, přichází Stanley Chukwudi.
     
    81
    Domácí měli k dispozici standardku v podobě rohového kopu. Nejvýše vyskočil Petr Zavadil, jenže výskok neměl pod kontrolou, proto hlavičkoval směrem od soupeřovy brány.
     
    82
    Už se zdálo, že by Jakub Dočkal mohl proniknout skrze dvojicí konkurentů, ale posledním dotekem si dal míč daleko od nohy, věnoval ho tak Ciencialovi.
     
    83
    Těsně za polovinou hřiště fauloval David Stoklásek, ještě v zárodu slibně se rodící prostějovské příležitosti zastavil Macháčka.
     
    84
    Hodně nepovedený centr vyprodukoval v blízkosti rohového praporku David Moučka, míč poslal nad hlavy všech fotbalistů přítomných ve vápně.
     
    85
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Ta sedla! Před DAVIDEM STOKLÁSKEM se otevřel volný prostor, čehož domácí fotbalista využil k parádní ráně nártem z dobrých pětadvaceti metrů, za projektilem zapadnuvším do levé šibenice Vejmola natahoval levou ruku zbytečně.
     
    87
    Kroměříž je při chuti. Zprava dokázal odcentrovat pod tlakem Milan Machálek přímo do míst, kde se nacházel připravený brankář Luděk Vejmola.
     
    88
    Domácí fotbalisté ještě zapojili do hry i Jakuba Dostála, jenž si příliš dlouho míče neužil, druhým dotekem jej posunul k nohám Jelečka.
     
    89
    Jakub Dočkal moc dobře věděl o rozběhnutém Stanleym Chukwudim, jenže křižný nákop od levé lajny byl příliš krátký, pro míč si vyběhl brankář.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    U pravé lajny si Jiří Oulehla počkal na náběh spoluhráčů do pokutového území, avšak centr mu nevyšel, míč usměrnil do Vejmolových rukavic.
     
    90+2
    Opět v akci Oulehla, jehož ostrý nákop prodlužoval Milan Machálek příliš ostře, prostějovský gólman bude odkopávat od brány.
     
    90+3
    Dost možná poslední střelu na bránu obstaral Milan Machálek po přiťuknutí od Stanleyho Chukwudiho, s ránou do středu brány si Vejmola hravě poradil.
     
    90+3
    Tak nakonec ještě jeden střelecký pokus i na opačné polovině hřiště. Už uvnitř vápna vypálil slabě David Moučka, Jakub Dostál si na zákroku smlsnul.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Nováček z Kroměříže zvládl první domácí utkání druhé nejvyšší soutěže po sedmnácti letech vítězně, nedaleký Prostějov porazil výsledkem 3:0.

    Průběh střetnutí výrazně ovlivnila 39. minuta, v níž si druhou žlutou kartu vykoledoval Jan Silný, a byť Chwaszcz penaltu neproměnil, tak se domácí dostali do obrovské výhody. Hanácká Slavia zlomila bezbrankové skóre krátce po návratu ze šaten, ve 47. minutě rozvlnil síť kapitán Michal Cupák. Domácí pokračovali v aktivní hře a odměnou jim byli další dva góly, na trefu střídajícího Jakuba Dočkala navázal parádní pumelenicí do levé šibenice David Stoklásek.

    Svěřenci kouče Červinky dali zapomenout na porážku v Táborsku a zapisují do tabulky první tři body, Prostějov na domácí výhru na Žižkovem nenavázal a ze hřiště nováčka odjíždí s prázdnou. (18:55:38)

    Milan Huppert

    Branky: 47. Cupák, 75. Dočkal, 85. Stoklásek

    Karty:   36. Cupák (KRO) – 29. Silný (PRO), 75. Bartolomeu (PRO)   39. Silný (PRO)

    Neproměněná penalta: 40. Chwaszcz (KRO), brankář Vejmola zneškodnil


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: J. Dostál – Oulehla, Zavadil, Tiahlo, Fulnek (72. Stoklásek) – Cupák (C), Houser (61. Dočkal) – Jaroň (80. Chukwudi), Kudela (80. M. Machálek), Jeleček – Chwaszcz.
    Náhradníci: Gergela – T. Machálek, Votava.

    Trenér: Bronislav Červenka

    1. SK Prostějov: Vejmola – Bolf (76. Bartoš), Schaffartzik (C), K. Spáčil, Elbel (76. Macháček) – Slaměna (56. Malec), Habusta – Bartolomeu (76. Moučka), Koudelka, Zapletal (56. Cienciala) – Silný.
    Náhradníci: Krynskyj.

    Trenér: Michal Šmarda

    Rozhodčí: Kotala – Dresler, Bureš

    Diváci: 1 052
    bahis siteleri