Plzeň – Kölner Haie 3:2 (kon.) | Plzeň – Újpesti TE 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Kölner Haie
Pátek 04.08.2023, 09:00 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    57:26 Max THIEL - 3:2
     
    57:26
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak ještě z tohoto zápasu bude drama, Kolín totiž ve vlastním oslabení střílí kontaktní branku. Vyhozený kotouč dobruslil Jakub Kottner, ten poté našel na druhém křídle najetého MAXE THIELA, který trefil mezeru mezi betony. Asistence: Jakub Kottner, Philip Stock.
    46:45 Jiří MAXA - 3:1
     
    46:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dokázala dostat potřetí v zápase puk do sítě, sice to bylo bruslí, ale branka platí, i když se to hostujícímu celku vůbec nelíbí. Ben Reisnecker našel u pravé tyče volného JIŘÍHO MAXU, který se štěstím dotlačil, jak už byl řečeno, brusli do sítě. Asistence: Ben Reisnecker.
    19:54 Jiří KAMAS - 2:1
     
    19:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je doslova branka do šatny a Škoda využívá svou druhou přesilovou hru a otáčí skóre zápasu. Puk se po rychlé přihrávce dostal na modrou čáru, kde byl zaparkovaný JIŘÍ KAMAS a jeho střela se štěstím propadla za zády Stuhrmanna. Asistence: Antonín Klatovský, Matyáš Úbl.
    09:59 Matyáš ÚBL - 1:1
     
    09:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I Škodovka využívá početní výhodu a je rychle srovnáno na 1:1. Jiří Maxa našel na pravém kruhu Petra Kocka, ten se neunáhlil, oslovil ještě lépe postaveného MATYÁŠE ÚBLA, kterému zbývalo jen přehodit beton brankáře. Asistence: Petr Kocek, Jiří Maxa.
    07:38 Elias AUL - 0:1
     
    07:38
    Kolín právě vstřelil branku!
    Německý celek přece jen první přesilovou hru využívá. ELIAS AUL dostal křižný pas přes šíří pásma na levý kruh a přesnou ranou k protější tyči nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Milan Müller.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 10. Úbl (Kocek, Maxa), 20. Kamas (Klatovský, Úbl), 47. Maxa (Reisnecker) – 8. Aul (Müller), 58. Thiel (Kottner, Stock)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Pavlis) – Kocek, Kamas, Šulan, Reisnecker, Fiala, Černý (C), Hanzlík – Slováček, Klatovský (A), Úbl (A), Fodor, Maxa, Tománek, Sokol, Přibyl, Křepel, Chasák, Pitter.
    Trenér: Michal Straka.

    Kölner Haie: Stuhrmann (Bäuml) – Delkus, Schiffer, Schäfer, Schwarz, Stock (C), Bergreen, Müller, Aysert, Michalik, Seifert, Röhrig – Wachter, M. Thiel, E. Thiel, Wendiijk, Aul, Ziergiebel, Brandt, Battmer, Hemr, Horn, Kottner, Fürst.

    Rozhodčí: Hacaperka – Kotyza, Císař
    bahis siteleri