Plzeň – Kölner Haie 3:2 (kon.) | Plzeň – Újpesti TE 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
Kölner Haie
Pátek 04.08.2023, 09:00 • LOGSPEED CZ Aréna, Malá hala. • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    59:20
    Až teď se to děje, hosté to zkouší v šesti.
    57:26 Max THIEL - 3:2
     
    57:26
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak ještě z tohoto zápasu bude drama, Kolín totiž ve vlastním oslabení střílí kontaktní branku. Vyhozený kotouč dobruslil Jakub Kottner, ten poté našel na druhém křídle najetého MAXE THIELA, který trefil mezeru mezi betony. Asistence: Jakub Kottner, Philip Stock.
     
    55:38
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Aul – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    49:42
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Šulan – 2 min., nedovolené bránění.

    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Michalik – 2 min., držení.
    46:45 Jiří MAXA - 3:1
     
    46:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dokázala dostat potřetí v zápase puk do sítě, sice to bylo bruslí, ale branka platí, i když se to hostujícímu celku vůbec nelíbí. Ben Reisnecker našel u pravé tyče volného JIŘÍHO MAXU, který se štěstím dotlačil, jak už byl řečeno, brusli do sítě. Asistence: Ben Reisnecker.
     
    40:05
    Po pěti vteřinách měl na hokejce branku Matyáš Úbl, jemuž namazal puk Fürst, plzeňský forvard mířil k levé tyči, Stuhrmann ale stačil puk vyrazit.
     
    31:13
    A mohl přijít trest. Navrátilec z trestné lavice Philip Stock se totiž dostal do samostatného nájezdu, hostující obránce zkusil rychlou střelu na Poustku si nicméně nepřišel, ten si připsal důležitý zákrok.
     
    29:04
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Stock – 2 min., podrážení.
     
    27:34
    To jsou šance a opět v tom měl prsty Matyáš Úbl. Plzeňský forvard se dostal do samostatného úniku, ale šikovný útočník trefil jen horní tyčku.
     
    25:07
    Plzeň má jednu šanci za druhou. Jiří Kamas nyní se štěstím vysunul do brejku Matyáše Úbla, který ukázal své šikovné ruce, zbavil se obránce, jeho ránu avšak vytáhl Stuhrmann ramenem nad branku.
     
    23:30
    Velká příležitost plzeňského týmu. Jiří Kamas si sjel před branku, kam také dostal přihrávku, místo opuštěné brány ale trefil domácí obránce pouze zadní mantinel. Nutno říci, že mu v nejméně vhodnou dobu puk poposkočil.
     
    21:59
    Daniel Křepel měl chybě v hostující rozehrávce velkou příležitost, sám před brankáře puk do sítě nicméně nepropasíroval.
    19:54 Jiří KAMAS - 2:1
     
    19:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je doslova branka do šatny a Škoda využívá svou druhou přesilovou hru a otáčí skóre zápasu. Puk se po rychlé přihrávce dostal na modrou čáru, kde byl zaparkovaný JIŘÍ KAMAS a jeho střela se štěstím propadla za zády Stuhrmanna. Asistence: Antonín Klatovský, Matyáš Úbl.
     
    18:05
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Stock – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    17:19
    Hosté v plném počtu, avšak v poslední vteřině přesilové hry měl ještě velkou příležitost Daniel Křepel, který se prosmýkl po levé straně, následně z dobré příležitosti trefil jen připravený beton gólmana.
     
    15:19
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Horn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    12:30
    Na opačné straně mohl pro změnu pálit Jiří Maxa, domácí útočník však trefil jen brankovou konstrukci.
     
    11:56
    Po nedorozumění v domácí obraně mohlo být opět zle. Z ničeho nic se dostal do brejku Max Thiel, jeho bekhendový pokus nicméně skončil nad brankou.
    09:59 Matyáš ÚBL - 1:1
     
    09:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I Škodovka využívá početní výhodu a je rychle srovnáno na 1:1. Jiří Maxa našel na pravém kruhu Petra Kocka, ten se neunáhlil, oslovil ještě lépe postaveného MATYÁŠE ÚBLA, kterému zbývalo jen přehodit beton brankáře. Asistence: Petr Kocek, Jiří Maxa.
     
    09:17
    Vyloučení v týmu Kölner Haie:
    Schäfer – 2 min., podrážení.
    07:38 Elias AUL - 0:1
     
    07:38
    Kolín právě vstřelil branku!
    Německý celek přece jen první přesilovou hru využívá. ELIAS AUL dostal křižný pas přes šíří pásma na levý kruh a přesnou ranou k protější tyči nedal domácímu brankáři šanci zasáhnout. Asistence: Milan Müller.
     
    05:55
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tománek – 2 min., krosček.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 10. Úbl (Kocek, Maxa), 20. Kamas (Klatovský, Úbl), 47. Maxa (Reisnecker) – 8. Aul (Müller), 58. Thiel (Kottner, Stock)


    HC Škoda Plzeň: Poustka (Pavlis) – Kocek, Kamas, Šulan, Reisnecker, Fiala, Černý (C), Hanzlík – Slováček, Klatovský (A), Úbl (A), Fodor, Maxa, Tománek, Sokol, Přibyl, Křepel, Chasák, Pitter.
    Trenér: Michal Straka.

    Kölner Haie: Stuhrmann (Bäuml) – Delkus, Schiffer, Schäfer, Schwarz, Stock (C), Bergreen, Müller, Aysert, Michalik, Seifert, Röhrig – Wachter, M. Thiel, E. Thiel, Wendiijk, Aul, Ziergiebel, Brandt, Battmer, Hemr, Horn, Kottner, Fürst.

    Rozhodčí: Hacaperka – Kotyza, Císař
    bahis siteleri