Olomouc B – Prostějov 1:1 (kon.) | Sparta B – Chrudim 2:0 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 4:3 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:3 (4:1)
FK Varnsdorf
Neděle 06.08.2023, 17:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    No, na Julisce se zatahují nejen mraky, bude ještě veselo. Varnsdorf se natlačil do vápna, kde nedůrazná obrana nechala volného LADISLAVA DUFKA a ten na malém vápně překonal Šťovíčka.
     
    61
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A je to tady, za polevení je znovu potrestána! Varnsdorf zaútočil dlouhým míčem, který si ve vápně zpracoval FILIP FIRBACHER, a přestože nebyl v ideální střelecké pozici, z otočky dokázal poslat míč k pravé tyči.
     
    40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Myslím, že někteří borci z Kotliny by asi radši jeli do Holešovic, nebo Střížkova a sedli na nejbližší autobus do Varnsdorfu. Dukla zavřela hosty v jejich vápnu, kam přiletěl míč z pravé strany na kopačku ŠTĚPÁNA ŠEBRLEHO, který před brankou nezazmatkoval a pohotovým zakončením překonal padajícího Vaňáka.
     
    31
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    V podstatě první nadějná šance hostů končí gólem. Švanda vhodil aut na Kouřila, který poslal prudký pas na penaltu. Zprvu se zdálo, že dva hosté míč nezasáhnou, ale ten nakonec propadl do pravé strany k nehlídanému FILIPU FIRBACHEROVI, jenž trefil horní část branky.
     
    25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celek z Julisky napodobil včerejší kanonádu sparťanů a už velmi brzy vede o tři branky! Domácí si ťukli míč u čáry, načež si ho JAKUB BARAC krásně vyvezl na roh velkého vápna a krásnou střelou na přední tyč překonal nataženého Vaňáka.
     
    12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Varnsdorf je zralý na střídání, protože okamžitě ztrácí míč po dobrém napadání Kozla. Domácí záložník vyslal za obranu JAKUBA ZERONIKA, a přestože si Vaňák na jeho střelu sáhl, míč skončil v brance.
     
    2
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ideální start pro domácí tým! Sympaticky zaplněná Juliska vyvolává jméno ŠTĚPÁNA ŠEBRLEHO, který se po dobře vykombinované akci nejlépe zorientoval ve vápně a nacentrovaný míč usměrnil za Vaňáka.

    Daniel Ryl

    Branky: 2. Šebrle, 12. Zeronik, 25. Barac, 40. Šebrle – 31. Firbacher, 61. Firbacher, 90+2. Dufek

    Karty:   16. Šebrle (DUK), 65. Moulis (DUK), 71. Kozel (DUK) – 28. Zálešák (VDF), 32. Michal (VDF), 72. Ambler (VDF)


    FK Dukla Praha: Šťovíček – Ullman, Hašek, Peterka (C), Ludvíček – Kozel (90+3. J. Jeřábek), Barac – Moulis (67. Douděra), Matějka (80. Škoda), Šebrle (80. M. Červenka) – Zeronik (67. Špatenka).
    Náhradníci: Rada – Vondrášek.

    Trenér: P. Rada

    FK Varnsdorf: Vaňák – Kouřil (C), Kubista, Švanda – Ambler, Kříž, Michal (87. Penc), Zálešák (46. Osaghae), Gembický (46. Omon) – Stránský (65. Dufek), Firbacher (77. Plachý).
    Náhradníci: Pešl.

    Trenér: M. Holeňák

    Rozhodčí: Zaoral – Hurych, Dobrovolný
    bahis siteleri