Olomouc B – Prostějov 1:1 (kon.) | Sparta B – Chrudim 2:0 (kon.) | Dukla Praha – Varnsdorf 4:3 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:3 (4:1)
FK Varnsdorf
Neděle 06.08.2023, 17:00 • Na Julisce, Praha-Dejvice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Varnsdorf po dlouhém výkopu Vaňáka vyhrál vzdušnou bitvu na hranici vápna, načež zpoza šestnáctky vypálil Kouřil a jeho padající míč proletěl jen těsně nad břevnem!
     
    90+3
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází David Kozel, přichází Jakub Jeřábek.
     
    90+2
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    No, na Julisce se zatahují nejen mraky, bude ještě veselo. Varnsdorf se natlačil do vápna, kde nedůrazná obrana nechala volného LADISLAVA DUFKA a ten na malém vápně překonal Šťovíčka.
     
    90+1
    Mohlo být hotovo, protože Dukla utekla do brejku tří na dva, jenže Červenka si míč příliš předkopl a zahodil šanci na rozhodnutí!
     
    87
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Kristian Michal, přichází Václav Penc.
     
    80
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Lukáš Matějka, přichází Michal Škoda,
    ze hřiště odchází Štěpán Šebrle, přichází Marek Červenka.
     
    77
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Filip Firbacher, přichází Jiří Plachý.
     
    72
    Domácí trošku ožili, Špatenka pelášil po pravé straně a vybojoval si faul Martina Amblera (VDF), který vidí žlutou kartu.
     
    71
    Dukla kombinovala, načež David Kozel (DUK) zahrál rukou a dostává žlutou kartu.
     
    67
    Střídání v týmu FK Dukla Praha:
    ze hřiště odchází Jakub Zeronik, přichází Filip Špatenka,
    ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Martin Douděra.
     
    65
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Vojtěch Stránský, přichází Ladislav Dufek.
     
    65
    Ambler zkoušel na vlastní polovině hřiště nastartovat brejk, jenže natažená noha Pavla Moulise (DUK) byla proti – žlutá karta.
     
    63
    Varnsdorf ožil, zatímco domácí zvedli ze střídačky nespokojeného trenéra, který nemůže být s tímto přístupem spokojený. Zpoza vápna se opřel do míče Michal, jehož střelu do středu branky Šťovíček kryje.
     
    61
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A je to tady, za polevení je znovu potrestána! Varnsdorf zaútočil dlouhým míčem, který si ve vápně zpracoval FILIP FIRBACHER, a přestože nebyl v ideální střelecké pozici, z otočky dokázal poslat míč k pravé tyči.
     
    46
    Střídání v týmu FK Varnsdorf:
    ze hřiště odchází Dominik Gembický, přichází Simon Omon,
    ze hřiště odchází Roman Zálešák, přichází Solomon Osaghae.
     
    44
    Šebrle měl na kopačce hattrick! Defenziva Varnsdorfu znovu propadla na levé straně, kde pláchl Moulis a kolegiálně hledal na malém vápně svého parťáka, jemuž ovšem nevyšel krok a usměrnil míč jen vedle tyče.
     
    43
    Centrovaný míč domácí obrana z první odvrátila jen ke Kubistovi, a přestože byla jeho první rána sražena, druhá letí jen kousek vedle levé tyče!
     
    40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Myslím, že někteří borci z Kotliny by asi radši jeli do Holešovic, nebo Střížkova a sedli na nejbližší autobus do Varnsdorfu. Dukla zavřela hosty v jejich vápnu, kam přiletěl míč z pravé strany na kopačku ŠTĚPÁNA ŠEBRLEHO, který před brankou nezazmatkoval a pohotovým zakončením překonal padajícího Vaňáka.
     
    35
    Čtvrtý gól visel ve vzduchu! Moc pěknou kombinaci, při které Barac pobídl lobem Moulise, jenž vrátil míč hlavou pod sebe na hranici vápna. Odtud vypálil jeden z domácích za lehké teče jen těsně vedle pravé tyče – rohový kop.
     
    32
    Kristian Michal (VDF) zastavuje rychlý útok domácího Kozla taktickým faulem na středu hřiště, za který vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    31
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    V podstatě první nadějná šance hostů končí gólem. Švanda vhodil aut na Kouřila, který poslal prudký pas na penaltu. Zprvu se zdálo, že dva hosté míč nezasáhnou, ale ten nakonec propadl do pravé strany k nehlídanému FILIPU FIRBACHEROVI, jenž trefil horní část branky.
     
    28
    Rozhodčí Zaoral musel sáhnout do kapsičky, žlutá pro Romana Zálešáka (VDF) je jednoznačnou záležitostí.
     
    27
    Rychlý brejk domácích byl blízko čtvrtému gólu! Ačkoliv Zálešák před vápnem podebral Šebrleho, domácí hráč ještě stihl píchnout míč Zeronikovi, který ho posunul na Moulise, ale jeho zatočená střela letí jen vedle branky!
     
    25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Celek z Julisky napodobil včerejší kanonádu sparťanů a už velmi brzy vede o tři branky! Domácí si ťukli míč u čáry, načež si ho JAKUB BARAC krásně vyvezl na roh velkého vápna a krásnou střelou na přední tyč překonal nataženého Vaňáka.
     
    23
    Dukla už trošku přehrává. Hašek na hranici vápna místo zakončení ještě sklepl míč lépe postavenému Matějkovi, jehož prudký volej letí jen vedle pravé tyče!
     
    19
    Dukla si navíc vybojovala standardní situaci na útočné polovině, díky čemuž měla šanci zahrozit. Sehraný signál na pravou stranu velkého vápno završil Šebrle posunutím na Moulise, jehož prudkou střelu z úhlu Vaňák na přední tyči dobře pokryl!
     
    17
    Obrovská škoda pro domácí! Zeronik běžel se svým parťákem ve dvou na jednoho, navíc je po hostující chybě rychle doplnil Moulis, ale první jmenovaný trefil zpětnou přihrávkou jen bránícího hráče.
     
    16
    Varnsdorf se vydal útoku, načež Barac v souboji obral Švandu, ale podle sudího nedovoleně. To se nelíbilo Štěpánu Šebrlemu (DUK), jenž dostává žlutou kartu za poznámku k rozhodčímu.
     
    15
    Vanďák je zralý na ručník! Přetažený centr na zadní tyč vracel Šebrle do středu vápna na nehlídaného Kozla, jehož střelu do středu branky vytáhl Kouřil z brankové čáry! Následný pokračující tlak už přinesl jen střelu z velkého úhlu, která jen kopíruje brankovou čáru.
     
    12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Varnsdorf je zralý na střídání, protože okamžitě ztrácí míč po dobrém napadání Kozla. Domácí záložník vyslal za obranu JAKUBA ZERONIKA, a přestože si Vaňák na jeho střelu sáhl, míč skončil v brance.
     
    2
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ideální start pro domácí tým! Sympaticky zaplněná Juliska vyvolává jméno ŠTĚPÁNA ŠEBRLEHO, který se po dobře vykombinované akci nejlépe zorientoval ve vápně a nacentrovaný míč usměrnil za Vaňáka.

    Daniel Ryl

    Branky: 2. Šebrle, 12. Zeronik, 25. Barac, 40. Šebrle – 31. Firbacher, 61. Firbacher, 90+2. Dufek

    Karty:   16. Šebrle (DUK), 65. Moulis (DUK), 71. Kozel (DUK) – 28. Zálešák (VDF), 32. Michal (VDF), 72. Ambler (VDF)


    FK Dukla Praha: Šťovíček – Ullman, Hašek, Peterka (C), Ludvíček – Kozel (90+3. J. Jeřábek), Barac – Moulis (67. Douděra), Matějka (80. Škoda), Šebrle (80. M. Červenka) – Zeronik (67. Špatenka).
    Náhradníci: Rada – Vondrášek.

    Trenér: P. Rada

    FK Varnsdorf: Vaňák – Kouřil (C), Kubista, Švanda – Ambler, Kříž, Michal (87. Penc), Zálešák (46. Osaghae), Gembický (46. Omon) – Stránský (65. Dufek), Firbacher (77. Plachý).
    Náhradníci: Pešl.

    Trenér: M. Holeňák

    Rozhodčí: Zaoral – Hurych, Dobrovolný
    bahis siteleri