Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 6:3 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.)
Přerov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 31.08.2023, 12:45 • malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    56:22
    Hosté si prohlíží strop arény a nechápou, jak to neskončilo brankou. Střela od modré se odrazila před branku a začala nebezpečně poskakovat po čáře až se dostala k Davidu Varvařovskému, jehož střelu do prázdné po Haškovsku vychytal Vojtěch Mrázek!
     
    55:35
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Ondřej Zámečník.
     
    54:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do nadějného vedení! Adam Novotný vybojoval puk v rohu kluziště a nabil na modrou Matěji Havlíčkovi. Jeho střela se odrazila k MICHALU BENEŠOVI, který si puk zpracoval nohou a dorazil do odkryté branky – 3:2. Asistence: Matěj Havlíček, Adam Novotný.
     
    52:09
    Michal Beneš našel před brankou špatně pokrytého Jana Hrdličku, ten ale zblízka nedokázal procedit puk přes gólmana.
     
    49:26
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jan Pavelka – 2 min., krosček.
     
    46:49
    Matyáš Váňa už po několikáté najížděl ze strany na Mrázka, tentokrát přes něj přelétl a těžce se zvedal. Na druhé straně pálil do Ebenstreita Prášek.
     
    46:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Valdis Dommers – 2 min., podrážení.
     
    44:13
    Do vedení ale mohli hosté! Samuel Šmajda se natlačil až před gólmana, který fantasticky špičkou brusle udržel nerozhodný stav.
     
    43:52
    Matyáš Beran je vyloučen za podrážení a Lvi mají přesilovku.
     
    38:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Kryštof Bulka – 2 min., podrážení.
     
    35:59
    Kryštof Bulka vystřelil od modré a Mrázek vyrazil do rohu. Beran se poté prosmýkl před branku, ale maskovaný muž Lvů sklapl betony včas.
     
    29:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    David Pavič – 2 min., držení.
     
    28:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí nabuzení bitkou vyrovnávají! Tomáš Hora vybojoval puk v obranném pásmu Energie a předal PETRU FIALOVI, který poslal na branku hostí přízemní nahození, které trefilo jednoho z obránců a zapadlo do branky. Ebenstreit mohl jen rozhodit rukama – 2:2. Asistence: Tomáš Hora.
     
    27:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Matěj Beneš – 5 min. + OK, hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Filip Krajčík – 5 min. + OK, hrubost.
     
    26:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    S góly se nám roztrhl pytel! Ondřej Postl dostal puk na modrou čáru a posunul na kapitána ONDŘEJE DOROTA, který si sjel na mezikruží a nechytatelně vypálil do vzdálenějšího horního rohu – 1:2. Asistence: Ondřej Postl, Matyáš Váňa.
     
    26:28
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je bleskově vyrovnáno! Lvi ztratili puk na modré čáře a hosté ujeli do přečíslení dvou na jednoho. David Varvařovský se neunáhlil, kličkou se uvolnil a předal ROBERTU ŠLECHTOVI, kterému stačilo jen přehodit Mrázka – 1:1. Asistence: David Varvařovský.
     
    25:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali. Hradečtí se usadili v pásmu, puk se dostal k Janu Pavelkovi, který našel na pravém kruhu VALDISE DOMMERSE, a ten střelou těsně nad ledem otevřel skóre – 1:0. Asistence: Jan Pavelka, Štěpán Černý.
     
    25:11
    Obrovská šance Hradce! Valdis Dommers vystřelil v přečíslení a puk se odrazil k Tomáši Horovi, ten minul.
     
    16:59
    Domácí ujeli do přečíslení 2 na 1. Adam Novotný přehrál obránce a Matěj Beneš ujížděl sám. V rozhodující chvíli mu však puk utekl z čepele a zastavil se o beton!
     
    10:48
    Jak toto neskončilo v brance! Po krásné kombinaci Benešovců na Adama Novotného zívala prázdná branka, hostující obránce mu však stihl zablokovat hůl, a tak hradecký dorostenec dostal puk jen na oblouk branky.
     
    06:48
    Obrovský závar před Ebenstreitem! Matěj Beneš poslal puk do ohně, kde se jeho dvojiče spolu s Adamem Novotným snažilo dorážet. Z druhé vlny ještě nahazoval Štěpán Černý. Vše ale nakonec ukončila posunutá branka a útočící hráč v brankovišti.

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 26. Dommers (Pavelka, Š. Černý), 29. P. Fiala (T. Hora), 55. Mi. Beneš (Havlíček, A. Novotný) – 27. Šlechta (Varvařovský), 27. Dorot (O. Postl II, M. Váňa)


    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Pavelka, Havlíček, Bezpalec, Hrbek, P. Fiala, Š. Černý, Pavič – T. Hora, Mi. Beneš, Matašovský (C) – V. Aschenbrenner, Hrdlička, Zámečník – M. Novotný (A), Prášek, A. Novotný II – Mach, Dommers, Ma. Beneš.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Zolnaj (A), Krajčík, O. Postl II, Anton, Bulka, Dorot (C), Beran, Kubíček – Šmajda, Pastor, Šlechta, V. Váňa, Handl, P. Vojáček, Steklý, Varvařovský (A), M. Váňa, Adámek, Zeman.
    Trenér: Pavel Arnošt

    Rozhodčí: Battěk, Micka – Maštalíř, Jiruška

    Diváci: 75
    bahis siteleri