Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Litvínov 6:3 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 3:4 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Pardubice – Třinec 2:4 (kon.)
Přerov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Sparta – Liberec 4:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 31.08.2023, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    50:13 Matěj ZAVŘEL - 5:0
     
    50:13
    Zlín právě vstřelil branku! Tak to byla dělová rána z dílny MATĚJE ZAVŘELA! Jeho střela od modré div nezlomila tyčku dukelské branky, od níž se puk odrazil na brusle Cinky, který si jimi kotouč smolně naservíroval za záda. Asistence: Tomáš Pilát, Martin Holba
    37:05 Martin VACULÍK - 4:0
     
    37:05
    Zlín právě vstřelil branku! Gólové radosti pokračují na stadionu Luďka Čajky ve velkém stylu. MARTIN VACULÍK se s pukem zjevil u pravého kruhu a na milimetr přesnou ránou zkompletoval hattrick. Asistence: Jakub Heš, Adam Klimek.
    35:53 Jakub ČECHMÁNEK - 3:0
     
    35:53
    Zlín právě vstřelil branku! Domácí tak využívají druhou přesilovou hru v dnešním utkání. Příklep Tomáše Piláta se od mantinelu příhodně odrazil na hůl JAKUBA ČECHMÁNKA. Ten nezaváhal a pohotovou koncovkou rozvlnil síť v dukelské bráně. Asistence: Tomáš Pilát, Matěj Zavřel.
    18:15 Martin VACULÍK - 2:0
     
    18:15
    Zlín právě vstřelil branku! Domácí využívají přesilovou hru a vedou již o dvě branky. MARTIN VACULÍK se stahovačkou krásně zbavil Cyrila Valacha a ranou do protipohybu Cinky se nemýlil. Asistence: Jakub Heš, Matěj Zavřel.
    06:33 Martin VACULÍK - 1:0
     
    06:33
    Zlín právě vstřelil branku! Domácí jdou do vedení. MARTIN VACULÍK měl na středu volno, díky čemuž mohl ladně vklouznout do útočného pásma. Následně si s tím nelámal hlavu a skrz dva beky se trefil ukázkově nad rameno Davida Cinky. Asistence: Adam Klimek, Oliver Lukaštík.

    František Kalina

    Branky a nahrávky: 7. Vaculík (Klimek, Lukaštík), 19. Vaculík (Heš, Zavřel), 36. Čechmánek (Pilát, Zavřel), 38. Vaculík (Heš, Klimek), 51. Zavřel (Pilát, Holba)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Šišák, Zavřel, Špaňhel, Lukaštík, Nábělek (A), Burian (C) – Pilát, Tomek, Pešák – Heš, Koláček, Urban – Vaculík, Čechmánek (A), Klimek – Holba, Pražan.
    Trenér: Jan Srdínko

    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Šabatka, Jeletz, Vovsik (C), Vandas, Číhal (A), Ludvík, Topol – Kupriianov, Niederhafner, Nosek – Já. Jungwirth, Jo. Jungwirth, Burkov – Valach, Klapica, R. Váňa – Modl, Báťa (A), Coufal.
    Trenér: Michal Broš

    Rozhodčí: Ondřej Šudoma, Filip Čech – Pavel Mikšík, Tomáš Kučera
    bahis siteleri