Třinec – Mnichov cz 0:2 (kon.) | Mannheim – Salzburg 3:2 (kon.) | Aalborg – Rauma 2:6 (kon.)
Vítkovice – Rapperswil cz 4:1 (kon.) | Skellefteå – Pardubice cz 3:4 (kon.)
konec
Adler Mannheim
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 03.09.2023, 16:30 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Florian BELTRAM - 3:2
     
    59:31
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují 29 sekund před koncem na rozdíl jediného zásahu! Po střele Robertsona od modré čáry se puk od klubka těm před brankou odrazil doprava k FLORIANOVI BELTRAMOVI, jenž trefil odkrytou klec. Asistence: Dennis Robertson.
    57:49 Ryan MURPHY - 3:1
     
    57:49
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen dočkali svého prvního gólu v letošním ročníku Ligy mistrů! RYAN MURPHY dostal přihrávku na osu modré čáry. Střelu nejprve naznačil a až poté z nápřahu vypálil. Využil clony před brankářem Tiefenseem, jemuž kotouč zapadl k levé tyčce – 3:1. Asistence: Dennis Robertson.
    22:37 Maximilian EISENMENGER - 3:0
     
    22:37
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Orli zasahují soupeři další úder! Fantasticky to udělal Jordan Szwarz. Ten se dostal k puku za brankou a vybruslil s ním před brankoviště. Klidně mohl zakončovat sám, ale místo toho kotouč posunul na MAXIMILIANA EISENMENGERA, který ho z bezprostřední blízkosti dopravil do odkryté klece. Asistence: Jordan Szwarz.
    21:08 John GILMOUR - 2:0
     
    21:08
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Je tu druhý gól domácích! Hráči Adleru vybojovali puk v rohu vlastní obranné třetiny a vyrazili do rychlého protiútoku. Byla z toho situace 2 na 1, pro níž Daniela Fischbucha podpořil najetím na levé straně obránce JOHN GILMOUR. Tomu Fischbuch předložil přesnou přihrávku a brankář Tolvanen se proti Gilmourově střele už nemohl stihnout přesunout – 2.0 Asistence: Daniel Fischbuch a Linden Vey.
    05:56 Kris BENNETT - 1:0
     
    05:56
    Mannheim právě vstřelil branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Jeden z hostujících hráčů přišel o puk u mantinelu ve vlastním obranném pásmu. Tom Kühnhackl ho posunul na KRISE BENNETTA, který jel proti Tolvanenovi. První střela skončila na betonech finského gólmana, ovšem Bennett si kotouč vytáhl a bekhendem ho zasunul do odkryté klece. Asistence: Tom Kühnhackl a Max Gildon.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 6. Bennett (Kühnhackl, Gildon), 22. Gilmour (Fischbuch, Vey), 23. Eisenmenger (Szwarz) – 58. Murphy (Robertson), 60. Beltram (Robertson)


    Adler Mannheim: Tiefensee (Brückmann) – Jokipakka, Reul (C), Murray, Holzer, Gilmour, Gildon, Pilu – Plachta, Vey, Fischbuch – Bennett, Loibl, Kühnhackl (A) – Wolf, Gaudet, Hännikäinen – Jentzsch, Eisenmenger, Szwarz (A) – Thiel.
    Trenér: Johan Lundskog

    EC Red Bull Salzburg: Tolvanen (Kickert) – Robertson, Murphy, Stapelfeldt, Genoway, Wimmer, Lewington, Sinn – Harnisch, Nissner, Schneider (A) – P. Huber, Bourke, M. Huber (A) – Hochkofler, Wukovits, Payerl – Raffl (C), Baltram, Thaler – Auer.
    Trenér: Oliver David

    Rozhodčí: Iwert, Schukies – Jürgens, Priebsch

    Diváci: 8561
    bahis siteleri