Havlíčkův Brod – Třebíč 9:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:3 (4:1, 2:1, 3:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 22.09.2023, 16:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    Zápas je u konce a končí jednoznačným vítězstvím Havlíčkova Brodu, který rozstřílel Třebíč suverénně 9:3, připsal si další tři body do ligové tabulky a i po třetím kole soutěže je stoprocentní. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a předávám psané slovo svému kolegovi Štěpánu Ondráčkovi, který pro vás bude od 19:00 komentovat zápas juniorky s Chomutovem. Přeji vám hezký víkend. Na shledanou! (18:09:46)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Puk je ve středním pásmu a všichni už čekají na závěrečnou sirénu.
     
    59:18
    Havlíčkův Brod útočí na svou desátou branku v utkání, ale obrana Třebíče náporu na svou bránu zatím zdárně odolává.
     
    58:34
    Po přerušení hry se vhazuje v pásmu Bruslařů.
     
    57:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Burešovi svěřenci pokračují v kanonádě a zvyšují už na 9:3! Matěj Makovec z pravého kruhu vymyslel geniální bekhendovou nahrávku před bránu, kde už byl připravený DOMINIK VANĚČEK a nekompromisní tvrdou ranou zblízka prostřelil přesouvajícího se brankáře Melicha! Asistence: Matěj Makovec.
     
    57:40
    Batushniak se probil ke střele z pravé strany, ale u přední tyčky brankář Štáfl místo nenechal a zasáhl.
     
    57:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Pešl – 2 min., podrážení.
     
    56:06
    Malena vypálil od modré čáry, ale brankář Štáfl měl dobrý výhled. Kotouč sice betony jen vyrazil před sebe k Lukášovi, jenž z dorážky vyprášil Štáflův plastron!
     
    55:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., napadení.
     
    55:30
    Hra se teď hodně často přerušuje, což více vyhovuje hostům.
     
    55:15
    Třebíč dobře brání svou modrou čáru a odráží na ní havlíčkobrodské útoky. Mladí Bruslaři se nemohou dostat do pásma.
     
    54:50
    Parta z Kotliny byla lepší na vhazování v obranném pásmu a za velké dávky obětavosti vyhodila kotouč z obranného pásma alespoň do neutrální zóny.
     
    54:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ostrý – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:50
    Havlíčkův Brod se na chvíli usídlil na dostřel třebíčské brány a při kombinaci se dostal s pukem až k zadnímu mantinelu, ale pas před brankoviště byl hodně nepřesný.
     
    53:15
    Kraučuk se hezky uvolnil na levé straně útočného pásma a z kruhu zkusil zaskočit gólmana Melicha ranou k přední tyčce, ale neúspěšně. Maskovaná opora Horáků si připsala další úspěšný zákrok.
     
    52:57
    Třebíč po rychlé akci přesunula děj hry do útočného pásma, jenže při kombinaci se s pukem už dostala za modrou čáru do středního pásma a píská se postavení mimo hru.
     
    51:14
    Hra je hodně rozkouskovaná, po dalším přerušení hry vhodí rozhodčí hrací předmět zpět do hry ve středním pásmu.
     
    50:40
    Děj hry se odehrává především ve středním pásmu, moc zajímavých situací na ledě nevidíme, zápas už se spíše dohrává, protože o vítězi už je v podstatě rozhodnuto.
     
    49:40
    Havlíčkův Brod chvíli okupoval útočné pásmo, ale nedokázal si vytvořit nic nebezpečnějšího.
     
    48:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tohle byla hodně šťastná branka Bruslařů, ale i ta se počítá! Jiří Frantl posunul v útočném pásmu puk na MARTINA KOUBU, jenž vypálil z okraje kruhů a otřel svou střelu o brusli bránícího hráče Třebíče, od njíž se odrazil kotouč do sítě! Asistence: Jiří Frantl, Václav Brožek.
     
    48:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři dál pokračují v gólové hitparádě a slaví už svůj sedmý gól! Matyáš Lédl našel z levého křídla přesným pasem před bránu najíždějícího ONDŘEJE SUCHÉHO, který svižnou ranou z první dostal kotouč za záda brankáře Melicha! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    47:34
    Hra je znovu přerušena a buly proběhne v pásmu Třebíče.
     
    47:02
    Chromý se efektivně protáhl z pravé strany až k bráně, ale z ostrého úhlu bekhendovou střelou nepřehodil připravené Melichovy betony.
     
    45:10
    Třebíč si vytvořila dvě slibné šance! Nejdříve z předbrankového prostoru dvakrát střílel kapitán Gross, ale brankář Štáfl skvěle zasáhl betony. Následně vypálil z okraje kruhů Kijonka a gólman Štáfl vyrazil jeho střelu do rohu pásma i přes zakrytý výhled!
     
    44:30
    Po dalším přerušení hry se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    43:34
    Sledujeme méně záživnou pasáž utkání. Kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale žádnou střeleckou příležitost na ledě nevidíme.
     
    42:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Bílé hvězdy předvedly hezkou kombinaci a snižují na tříbrankový rozdíl! Adam Beraczka projel podél mantinelu kolem útočného pásma a od modré čáry narýsoval hezký pas před bránu na FILIPA ROUSE, jenž si položil gólmana Štáfla a bekhendem ho zblízka prostřelil! Asistence: Adam Beraczka.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Hájek – 2 min., podrážení.
     
    41:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., podrážení.
     
    40:35
    Bruslaři vyhráli vhazování a zabydleli se v útočném pásmu. Nakonec ze své snahy nic nevytěžili, když u hrazení o kotouč po souboji přišli.
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Jakub Humplík, přichází Dominik Štáfl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část vyšla lépe mladým Bruslařům, kteří po gólech Miroslava Dubna a Matěj Kopecký nabyli komfortní pětigólový náskok. Na 2:6 z pohledu hostů snížil ve 39. minutě při vlastním oslabení Jindřich Lukáš. Před třetí periodou, jež začne zhruba v 17:34, vede Havlíčkův Brod nad Třebíčí 6:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:19
    Mladí Bruslaři se pokusili o bleskovou odpověď, jenže jejich útočnému řádění učinili přítrž důrazní Horáci u hrazení, kteří jim uzmuli kotouč.
     
    38:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Třebíč předvedla velmi dobrý útočný výpad při vlastním oslabení a slaví druhou vsítěnou branku! Matěj Gross od pravého mantinelu útočného pásma naservíroval bekhendem lahůdkovou nahrávku před bránu na osamoceného JINDŘICHA LUKÁŠE, který pohotovou ranou skóroval! Asistence: Matěj Gross.
     
    38:09
    Domácí už se nastěhovali zpět do útočné třetiny, jenže pod tlakem dobře napadajících hráčů Třebíče nemohou rozvinout souvislejší kombinaci nebo se probít k zakončení.
     
    37:47
    Mladí Bruslaři sice zvládli lépe vhazování v útočném pásmu, jenže o hrací předmět přišli a hosté se osvobodili vyhozením.
     
    37:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Rozsypal – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    36:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí se radují z dalšího gólového úspěchu a tohle už je pro hosty debakl! Matěj Makovec posunul puk na modrou čáru Martinu Temlovi, který ještě posunul kotouč podél modré čáry na MATĚJE KOPECKÉHO, jehož nádherná rána zaplula do horního růžku třebíčské brány! Asistence: Martin Teml, Matěj Makovec.
     
    36:06
    Havlíčkův Brod se chopil kotouče po vyhraném souboji u hrazení a posunul ho pryč ze svého pásma.
     
    35:35
    Třebíč nestihla v útočném pásmu rozjet ani lepší kombinaci a přišla o kotouč, čehož domácí využili vyhození přes celé hřiště.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., podrážení.
     
    34:37
    Útočnou kombinaci Bruslařů zastavil hvizd sudího kvůli ofsajdu. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    34:10
    Čapek naznačil v levém kruhu střelu, čímž si šikovně položil na led před sebou stojícího bránícího hráče, objel ho a z mezikruží tvrdou ranou vyprášil Melichovu hruď.
     
    33:18
    Havlíčkův Brod v útočném pásmu vyprodukoval hezkou kombinaci, ale už celou situaci přehrál a nedostal se proto k zakončení ze slibné pozice.
     
    33:00
    Brodský obránce Mečiar po vyhraném vhazování nahazoval kotouč zpoza brány na své spoluhráče před brankovištěm, ale kotouč si shrábl do lapačky gólman Melich.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Gross – 2 min., faul kolenem.
     
    32:19
    Soubor z Kotliny zvládl lépe vhazování v útočném pásmu a jeho hráči si vyměňují kotouč na dostřel brankáře Melicha. Zatím bez střeleckého vyústění.
     
    31:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Parta z Kotliny si nakonec vynutila tlak a vytěžila z něj pátou uklidňující branku! Dominik Chromý nabil do levého kruhu Marku Čapkovi, jehož rána z voleje skončila na brankáři Melichovi, jenže z bleskové dorážky do odktyté brány se prosadil pohotový MIROSLAV DUBEN! Asistence: Marek Čapek, Dominik Chromý.
     
    31:20
    První trest vyloučeného Ratushniaka je u konce, domácí si toho však zatím moc nevytvořili.
     
    30:50
    Teď už se Bruslaři protlačili do útočné zóny, ale zatím jim není přáno ohrozit brankáře Melicha.
     
    30:13
    Havlíčkův Brod se zatím marně snaží usadit se v útočném pásmu, hosté se velmi dobře brání a drží hru daleko od své brány.
     
    29:58
    Hosté po vhazování získali kotouč a odpálili kotouč až do blízkosti gólmana Humplíka.
     
    29:48
    Mladí Bruslaři vyhráli vhazování v útočném pásmu a v přesilovkovém postavení se kombinací dostali do zakončení. Chromý z pravé strany však našel u přední tyčky jen výstroj brankáře Melicha.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ratushniak – 2 min., hákování + 2 min., nesportovní chování.
     
    29:14
    Třebíč se po levé straně probila do útočného pásma, ale provinila se faulem.
     
    28:50
    Domácí hráči si několikrát vyměnili kotouč v útočném pásmu a od modré čáry se odhodlal ke střele obránce Svoboda. Jeho ránu brankář Melich dobře viděl a schoval ji do své lapačky až do hvizdu sudího.
     
    28:35
    Havlíčkobrodská družina má ve druhé třetině zatím navrch, dál hýří útočnou aktivitou a po většinu času mačká svého soka v blízkosti jeho brány.
     
    27:58
    Chromý si krásně narazil puk s Čapkem a zblízka z voleje zakončoval, ale nastřelil jen beton pozorného gólmana Melicha, který utěsnil prostor u své pravé tyčky!
     
    27:25
    Hosté na chvíli nechali vydechnout svou zatíženou obranu, když vyvezli kotouč do útočného pásma, kde ho však brzy ztratili a už znovu formují své obranné šiky před nájezdem domácích.
     
    26:48
    Bruslaři teď předvedli v útočném pásmu nádhernou kombinaci, ale zakončující hráč se nakonec ke střele nedostal, protože mu puk vypíchl z hole třebíčský obránce.
     
    26:34
    Kapitán Třebíče Gross nabral na levém křídle rychlost, najel si do prostoru levého kruhu a polovysokou střelou našel u přední tyčky jen připraveného gólmana Humplíka.
     
    25:40
    Havlíčkův Brod si postupnou kombinací proklestil cestu do blízkosti brankáře Melicha, ale zatím se neprodral k jeho ohrožení.
     
    25:16
    Domácí se pokusili po zisku kotouče o rychlý přechod středního pásma, ale Bílé hvězdy si dobře pohlídaly prostor u své modré čáry a získaly kotouč.
     
    24:47
    Buly proběhne v obranném pásmu Havlíčkova Brodu po pravé ruce brankáře Humplíka.
     
    22:11
    Svěřenci trenéra Lukáše Bureše svírají Třebíč u její brány, ale zatím bez potřebného efektu. Hosté dobře brání v boxu kolem své brány a nedovolují soupeři přesnější zakončení.
     
    21:25
    Havlíčkův Brod drží častěji kotouč ve své moci a má územní převahu. Do šancí se však zatím nedostává.
     
    20:25
    Bruslaři se dostali do útočného pásma, ale dobře bránící Třebíč učinila jejich útočným choutkám přítrž.
     
    20:01
    Střídání v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    ze hřiště odchází Jan Chalupa, přichází Daniel Melich.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka už je v Kotlině minulostí. Havlíčkův Brod třikrát udeřil v krátkém časovém sledu z holí Matyáše Lédla, Marka Čapka a Martina Kouby, na což Třebíč odpověděla snížením po přesné trefě Petra Ostrého. Pětačtyřicet sekund před koncem první třetiny vstřelil nádherný gól Dominik Chromý, jenž přesně zakončil své úchvatné sólo. Prostřední část začne zhruba v 16:48, stav je 4:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je hodně důležitá branka pro domácí Bruslaře, kteří si berou zpět ztracený tříbrankový náskok těsně před první sirénou! Jiří Frantl zpoza brány přihrál podél hrazení Dominiku Vaněčkovi, jenž sklepl šikovně puk do jízdy DOMONIKU CHROMÉMU. Brodský útočník prošel třebíčskou obranou jako nůž máslem a svůj nádherný průnik zblízka chladnokrevně zakončil dělovkou mezi betony gólmana Chalupu! Asistence: Dominik Vaněček, Jiří Frantl.
     
    18:24
    Svěřenci brodského trenéra Bureše chvíli drželi svého soka z Vysočiny pod tlakem, ale z dlouhé kombinace nedokázali vytěžit ohrožení třebíčské brány.
     
    17:40
    Kouba po vyhraném vhazování obdržel dobrý pas na okraj kruhů a zápěstím zakončil. Brankář Chalupa byl uprostřed brány připravený zasáhnout a přerušil hru.
     
    17:04
    Fanoušci v Kotlině stále pozorují svižný a útočný hokej. Teď jsou to Bruslaři, kdo drží kotouč ve své moci a snaží se postupnou kombinací najít si prostor k ohrožení gólmana Chalupu.
     
    16:31
    A v Kotlině už to mohlo být jen o gól! Obrovskou šanci měl na holi před bránou osamocený Ratushniak, který však nestihl zakončit rychleji a brankář Humplík jeho ránu do poloodrryté brány zázračně vyrazil nataženou holí!
     
    15:50
    Bruslaři vyhráli vhazování v obranném pásmu a rychle přešli do protiútoku. Hezkou nahrávku zadovkou do tandemu dostal v pravém kruhu Chromý, jehož ránu brankář Melich v pohodě zlikvidoval.
     
    14:24
    Domácí se nechtějí nechat zahanbit a už znovu hýří útočnou aktivitou. Bílé hvězdy jsou však ostražité, dobře hlídají prostor před svou bránou a soupeře do zakončení moc nepouštějí.
     
    13:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Třebíč se vrací do zápasu, když snižuje na dvoubrankový rozdíl po hezké akci! Radim Prchal za bránou Bruslařů vybojoval kotouč a přihrál bekhendem podél mantinelu Marku Kijonkovi, jenž vykouzlil parádní nahrávku před brankoviště na volného PETRA OSTRÉHO. Ten na nic nečekal a z voleje střelou po ledě našel mezírku mezi Humplíkovými betony! Asistence: Marek Kijonka, Radim Prchal.
     
    12:57
    Děj hry se už znovu přesunul do pásma hostů. Havlíčkův Brod znovu utahuje šrouby a svírá Horáky u jejich brány.
     
    12:21
    Hosté si po delší době vytvořili střeleckou příležitost. Z prostoru levého kruhu zakončoval Jindřich, ale brankář Humplík byl dobře postavený a kotouč ukryl ve svém klíně do hvizdu sudího.
     
    12:00
    Třebíč vybojovala kotouč za svou bránou a může v klidu rozehrát.
     
    11:21
    A znovu se musel brankář Horáků činit. Po svižné kombinaci na něj přiletěla střela z prostoru mezi kruhy, ale tentokrát ji schoval ve své náruči až do přerušení hry.
     
    10:17
    Parta z Kotliny i nadále třímá otěže zápasu pevně ve svých rukou. Má lepší pohyb, vyhrává osobní souboje, je přesná v kombinaci a i nadále zaměstnává pravidelně brankáře Chalupu.
     
    09:39
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    09:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je neuvěřitelná kanonáda v podání bojovníků z Kotliny, kteří zasadili soupeři už třetí ránu! Byla to hodně podobná situace při předchozím gólu. Matěj Makovec z levé strany posunul kotouč na Jiřího Frantla, jehož nádherný pas dokonale vyšachoval třebíčskou obranu, našel před bránou osamoceného MARTINA KOUBU a ten ranou z první trefil poloprázdnou bránu! Asistence: Jiří Frantl, Matěj Makovec.
     
    08:13
    Bílé hvězdy se snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale chybí jim větší přesnost v kombinaci. Havlíčkův Brod i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu.
     
    07:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté se ani nestihli pořádně vzpamatovat a aktivní havlíčkobrodští mladíci udeřili v krátkém časovém sledu podruhé! Bruslaři rychle najeli z levé strany do útočného pásma, Dominik Vaněček posunul puk na Dominika Chromého, jenž našel mezi kruhy volného MARKA ČAPKA, jenž svižnou zápěstí střelou skóroval přesně k tyčce! Asistence: Dominik Chromý, Dominik Vaněček.
     
    07:11
    Havlíčkův Brod je na koni, vedení v zápasu mu očividně pomohlo. I nadále tlačí na zadní řady Třebíče v čele s brankářem Chalupou.
     
    06:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se zabydleli na dostřel třebíčské brány a ze své územní převahy vytěžili první vstřelenou branku! Šimon Svoboda vypálil z první od modré čáry, gólman Chalupa kotouč vyrazil jen před sebe k volnému MATYÁŠI LÉDLOVI, jenž objel padajícího strážce třebíčské svatyně a pohodlně uklidil puk do odkryté klece! Asistence: Šimon Svoboda.
     
    05:39
    Hraje se 5 na 5, domácí jsou kompletní.
     
    05:15
    Obrázek hry se nemění. Sledujeme marné dobývání havlíčkobrodské obrany, která se drží velmi dobře. Hosté si nevytvořili slibnější šanci.
     
    04:50
    Ani další útok hostů nepřinesl nebezpečí pro havlíčkobrodského gólmana Humplíka. Domácí vybojovali kotouč a odpálili ho až na protější stranu hřiště.
     
    04:11
    Horácká Slavia se usadila v útočném pásmu, ale její kombinace nepřinesla nic zajímavějšího. Bruslaři získali kotouč a okamžitě vyhodili.
     
    03:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    D. Vaněček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    02:14
    Zatím v Kotlině přihlížíme vyrovnanému a útočnému hokeji. Chuť do hry oběma týmům rozhodně nechybí.
     
    01:15
    Sledujeme vyrovnanou partii, přičemž kotouč se rychle stěhuje od jedné branky ke druhé. Šance však k vidění zatím žádné nevidíme.
     
    00:48
    Mladí Bruslaři získali kotouč a přenesli děj hry do útočného území. Nyní kombinují na dostřel gólmana Melicha.
     
    00:21
    Třebíč vyhrála úvodní vhazování ve středovém kruhu a usadila se v útočném pásmu, po čemž vystřelila od modré čáry. Brankář Humplík byl pozorný a schoval puk v náruči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno, jdeme na to!
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Humplík (Štáfl) – Š. Svoboda, Mečiar, Kopecký, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – D. Vaněček, Brožek, Kouba, Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, O. Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    SK Horácká Slavia Třebíč: Melich (Chalupa) – Rozsypal, Malena, Doležal (A), Pešl, Němec, Hájek, Rous (A) – Lukáš, Houzar, Ratushniak, Ostrý, Prchal, Prokop, Kijonka, Gross (C), Beraczka
    Trenér: Nikola Marek

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Kristýna Hájková, Tomáš Jiruška.
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Bílé hvězdy vyjely do nové sezóny utkáním na ledě Šumperka. Dostaly se sice do vedení, ale soupeř dokázal otočit. Třebíč sice ve třetí periodě vyrovnala, ale Draci se potom trefili ještě dvakrát. Hosté se tak domů vraceli po porážce 2:4.

    Druhý zápas odehráli Horáci na svém ledě proti polské reprezentaci do sedmnácti let. Góly v první a druhé třetině si vypracovali dvoubrankový náskok, a i když soupeř snížil, stále se drželi ve vedení a nakonec si došli pro všechny tři body za přesvědčivou výhru 5:2.

    Třebíč tak má na kontě tři body a v tabulce skupiny Východ je na 4. místě.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Mladí Bruslaři naskočili do nového soutěžního ročníku naprosto skvěle! V prvním mistrovském zápasu přivítali v domácím prostředí Chrudim a po vlažnějším začátku svého soupeře rozstříleli jednoznačně 8:3. Na jedničku zvládli i své druhé vystoupení na ligové scéně, k němuž zajížděli na led Šumperka.

    Už po čtyřiceti sekundách hry se dostali do vedení zásluhou Denise Kraučuka, na což soupeř sice ve 36. minutě odpověděl, ale všechny tři body za těsnou výhru 2:1 vystřelil havlíčkobrodským mladíkům ve 44. minutě Dominik Chromý.

    Bojovníci z Kotliny jsou tak stoprocentní a v tabulce jim patří 2. příčka. Všech šest bodů společně s nimi zatím získaly ve skupině Východ jen Vsetín a Technika Brno.
     
    Příjemné páteční odpoledne! Ze zimního stadionu v Kotlině vás srdečně vítám u sledování on-line přenosu zápasu BK Havlíčkův Brod – SK Horácká Slavia Třebíč, který se odehraje v rámci 3. kola Ligy dorostu. Přeji vám hezkou zábavu! Utkání začíná v 16:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Lédl (Svoboda), 8. Čapek (Chromý, Vaněček), 10. Kouba (Frantl, Makovec), 20. Chromý (D. Vaněček, Frantl), 32. Duben (Čapek, Chromý), 37. Kopecký (Teml, Makovec), 49. Suchý (Lédl), 49. Kouba (Frantl, Brožek), 58. Vaněček (Makovec) – 14. Ostrý (Kijonka, Prchal), 39. Lukáš (Gross), 43. Rous (Beraczka)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (od 41. Štáfl) – Š. Svoboda, Mečiar, Kopecký, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – D. Vaněček, Brožek, Kouba, Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, O. Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    SK Horácká Slavia Třebíč: Chalupa (21. Melich) – Rozsypal, Malena, Doležal (A), Pešl, Němec, Hájek, Rous (A) – Lukáš, Houzar, Ratushniak, Ostrý, Prchal, Prokop, Kijonka, Gross (C), Beraczka
    Trenér: Nikola Marek

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Kristýna Hájková, Tomáš Jiruška
    bahis siteleri