Havlíčkův Brod – Třebíč 9:3 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:3 (4:1, 2:1, 3:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pátek 22.09.2023, 16:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    57:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Burešovi svěřenci pokračují v kanonádě a zvyšují už na 9:3! Matěj Makovec z pravého kruhu vymyslel geniální bekhendovou nahrávku před bránu, kde už byl připravený DOMINIK VANĚČEK a nekompromisní tvrdou ranou zblízka prostřelil přesouvajícího se brankáře Melicha! Asistence: Matěj Makovec.
     
    57:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Pešl – 2 min., podrážení.
     
    56:06
    Malena vypálil od modré čáry, ale brankář Štáfl měl dobrý výhled. Kotouč sice betony jen vyrazil před sebe k Lukášovi, jenž z dorážky vyprášil Štáflův plastron!
     
    55:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Mečiar – 2 min., napadení.
     
    54:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ostrý – 2 min., nedovolené bránění.
     
    48:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tohle byla hodně šťastná branka Bruslařů, ale i ta se počítá! Jiří Frantl posunul v útočném pásmu puk na MARTINA KOUBU, jenž vypálil z okraje kruhů a otřel svou střelu o brusli bránícího hráče Třebíče, od njíž se odrazil kotouč do sítě! Asistence: Jiří Frantl, Václav Brožek.
     
    48:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři dál pokračují v gólové hitparádě a slaví už svůj sedmý gól! Matyáš Lédl našel z levého křídla přesným pasem před bránu najíždějícího ONDŘEJE SUCHÉHO, který svižnou ranou z první dostal kotouč za záda brankáře Melicha! Asistence: Matyáš Lédl.
     
    45:10
    Třebíč si vytvořila dvě slibné šance! Nejdříve z předbrankového prostoru dvakrát střílel kapitán Gross, ale brankář Štáfl skvěle zasáhl betony. Následně vypálil z okraje kruhů Kijonka a gólman Štáfl vyrazil jeho střelu do rohu pásma i přes zakrytý výhled!
     
    42:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Bílé hvězdy předvedly hezkou kombinaci a snižují na tříbrankový rozdíl! Adam Beraczka projel podél mantinelu kolem útočného pásma a od modré čáry narýsoval hezký pas před bránu na FILIPA ROUSE, jenž si položil gólmana Štáfla a bekhendem ho zblízka prostřelil! Asistence: Adam Beraczka.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Hájek – 2 min., podrážení.
     
    41:23
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Lédl – 2 min., podrážení.
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod:
    ze hřiště odchází Jakub Humplík, přichází Dominik Štáfl.
     
    38:46
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Třebíč předvedla velmi dobrý útočný výpad při vlastním oslabení a slaví druhou vsítěnou branku! Matěj Gross od pravého mantinelu útočného pásma naservíroval bekhendem lahůdkovou nahrávku před bránu na osamoceného JINDŘICHA LUKÁŠE, který pohotovou ranou skóroval! Asistence: Matěj Gross.
     
    37:32
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Rozsypal – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    36:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Domácí se radují z dalšího gólového úspěchu a tohle už je pro hosty debakl! Matěj Makovec posunul puk na modrou čáru Martinu Temlovi, který ještě posunul kotouč podél modré čáry na MATĚJE KOPECKÉHO, jehož nádherná rána zaplula do horního růžku třebíčské brány! Asistence: Martin Teml, Matěj Makovec.
     
    35:25
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Frantl – 2 min., podrážení.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Gross – 2 min., faul kolenem.
     
    31:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Parta z Kotliny si nakonec vynutila tlak a vytěžila z něj pátou uklidňující branku! Dominik Chromý nabil do levého kruhu Marku Čapkovi, jehož rána z voleje skončila na brankáři Melichovi, jenže z bleskové dorážky do odktyté brány se prosadil pohotový MIROSLAV DUBEN! Asistence: Marek Čapek, Dominik Chromý.
     
    29:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Ratushniak – 2 min., hákování + 2 min., nesportovní chování.
     
    27:58
    Chromý si krásně narazil puk s Čapkem a zblízka z voleje zakončoval, ale nastřelil jen beton pozorného gólmana Melicha, který utěsnil prostor u své pravé tyčky!
     
    20:01
    Střídání v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    ze hřiště odchází Jan Chalupa, přichází Daniel Melich.
     
    19:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak tohle je hodně důležitá branka pro domácí Bruslaře, kteří si berou zpět ztracený tříbrankový náskok těsně před první sirénou! Jiří Frantl zpoza brány přihrál podél hrazení Dominiku Vaněčkovi, jenž sklepl šikovně puk do jízdy DOMONIKU CHROMÉMU. Brodský útočník prošel třebíčskou obranou jako nůž máslem a svůj nádherný průnik zblízka chladnokrevně zakončil dělovkou mezi betony gólmana Chalupu! Asistence: Dominik Vaněček, Jiří Frantl.
     
    16:31
    A v Kotlině už to mohlo být jen o gól! Obrovskou šanci měl na holi před bránou osamocený Ratushniak, který však nestihl zakončit rychleji a brankář Humplík jeho ránu do poloodrryté brány zázračně vyrazil nataženou holí!
     
    13:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku! Třebíč se vrací do zápasu, když snižuje na dvoubrankový rozdíl po hezké akci! Radim Prchal za bránou Bruslařů vybojoval kotouč a přihrál bekhendem podél mantinelu Marku Kijonkovi, jenž vykouzlil parádní nahrávku před brankoviště na volného PETRA OSTRÉHO. Ten na nic nečekal a z voleje střelou po ledě našel mezírku mezi Humplíkovými betony! Asistence: Marek Kijonka, Radim Prchal.
     
    09:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Tak to je neuvěřitelná kanonáda v podání bojovníků z Kotliny, kteří zasadili soupeři už třetí ránu! Byla to hodně podobná situace při předchozím gólu. Matěj Makovec z levé strany posunul kotouč na Jiřího Frantla, jehož nádherný pas dokonale vyšachoval třebíčskou obranu, našel před bránou osamoceného MARTINA KOUBU a ten ranou z první trefil poloprázdnou bránu! Asistence: Jiří Frantl, Matěj Makovec.
     
    07:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Hosté se ani nestihli pořádně vzpamatovat a aktivní havlíčkobrodští mladíci udeřili v krátkém časovém sledu podruhé! Bruslaři rychle najeli z levé strany do útočného pásma, Dominik Vaněček posunul puk na Dominika Chromého, jenž našel mezi kruhy volného MARKA ČAPKA, jenž svižnou zápěstí střelou skóroval přesně k tyčce! Asistence: Dominik Chromý, Dominik Vaněček.
     
    06:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se zabydleli na dostřel třebíčské brány a ze své územní převahy vytěžili první vstřelenou branku! Šimon Svoboda vypálil z první od modré čáry, gólman Chalupa kotouč vyrazil jen před sebe k volnému MATYÁŠI LÉDLOVI, jenž objel padajícího strážce třebíčské svatyně a pohodlně uklidil puk do odkryté klece! Asistence: Šimon Svoboda.
     
    03:39
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    D. Vaněček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Lédl (Svoboda), 8. Čapek (Chromý, Vaněček), 10. Kouba (Frantl, Makovec), 20. Chromý (D. Vaněček, Frantl), 32. Duben (Čapek, Chromý), 37. Kopecký (Teml, Makovec), 49. Suchý (Lédl), 49. Kouba (Frantl, Brožek), 58. Vaněček (Makovec) – 14. Ostrý (Kijonka, Prchal), 39. Lukáš (Gross), 43. Rous (Beraczka)


    BK Havlíčkův Brod: Humplík (od 41. Štáfl) – Š. Svoboda, Mečiar, Kopecký, Frantl, Rasocha, Teml (C), Duben – D. Vaněček, Brožek, Kouba, Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, O. Suchý, Lédl
    Trenér: Lukáš Bureš

    SK Horácká Slavia Třebíč: Chalupa (21. Melich) – Rozsypal, Malena, Doležal (A), Pešl, Němec, Hájek, Rous (A) – Lukáš, Houzar, Ratushniak, Ostrý, Prchal, Prokop, Kijonka, Gross (C), Beraczka
    Trenér: Nikola Marek

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Kristýna Hájková, Tomáš Jiruška
    bahis siteleri