Spišská N. Ves – HC Slovan 5:1 (kon.) | Nové Zámky – Košice 3:0 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 4:3 (kon.)
Humenné – Zvolen 2:5 (kon.) | Nitra – Michalovce 3:2 (po pr.) | Trenčín – Lipt. Mikuláš 1:6 (kon.)
po prodl.
HK Nitra
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 24.09.2023, 17:00 • Tipsport Aréna Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:23
    Nitra dala gól!
    Greenova prihrávka na Bučeka síce nepriniesla domácemu útočníkovi zakončenie, no k puku sa dostal BRENT GATES a spomedzi kruhov rozhodol o domácom triumfe – 3:2.
    Asistencie: Luke Green, Samuel Buček
     
    55:15
    Nitra dala gól!
    Hrnka získal puk pri pravom mantineli, Bajtek ho následne dostal cez Mihalika ku SAMUELOVI BUČEKOVI, ten potvrdil povesť kanoniera a bekhendom zasunul puk do bránky – 2:2.
    Asistencie: Filip Bajtek, Tomáš Hrnka
     
    37:02
    Dukla Michalovce dala gól!
    Zemplínčania využívajú aj druhú presilovú hru v druhej tretine a otáčajú skóre. PETER BJALONČÍK strieľal spoza ľavého kruhu, Kašík síce jeho zakončenie vyrazil, no michalovský útočník následne dokorčuľoval do skrumáže, ktorá po jeho strele vznikla, a dorazil puk do bránky – 1:2.
    Asistencia: Chase Pearson
     
    30:46
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hostia skórujú z presilovej hry. Acolatse vypálil z pravej strany, Kašík jeho razantnú strelu vyrazil, situáciu dosledoval CHASE PEARSON a dorazil puk do domácej bránky – 1:1.
    Asistencia: Wendell Acolatse
     
    16:06
    Nitra dala gól!
    Miloš Bubela si spracoval puk na ľavej strane presilovkového vzorca a posunul ho FILIPOVI BAJTEKOVI, ktorý zblízka nemal problém zakončit do odkrytej bránky – 1:0.
    Asistencie: Miloš Bubela, Samuel Buček

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 17. Bajtek (Bubela, Buček), 56. Buček (Bajtek, Hrnka), 62. Gates (Green, Buček) – 31. Pearson (Acolatse), 38. Bjalončík (Pearson)


    HK Nitra: Kašík (Beržinec) – Mezei (C), Kubeš, Gajdoš, Green, Stacha, Vitaloš, Fatul – Buček, Bubela, Lacka – Griffin, Gates, Bajkov – Bajtek, Slovák, Hrnka – Bača, Pobežal, Okoličány
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek (Glosár) – Macejko, Bodák, Korenčík, Acolatse, Mihalik (C), Michalčin – Paločko, Newton, Daugvinš – Heard, Pearson, Santos – Bjalončík, Buc, Solenský – Kabáč, Suja, Stripai
    Trenér: Peter Kúdelka

    Rozhodčí: Krajčík, Výleta – Gegáň, Durmis

    Diváci: 1995
    bahis siteleri