Slavia – Havlíčkův Brod 4:5 (0:2 po s.n.) | Havířov – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Chrudim
Neděle 24.09.2023, 14:00 • Gascontrol aréna • Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    44:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už se však domácí radují a znovu odskakují na rozdíl dvou branek. DOMINIK KOLAT si kotouč zpracoval ideálně a z těsné blízkosti zajistil čtvrtou branku AZetu. Asistence: Adam Middleton a Jakub Lipka.
     
    38:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim se znovu ozývá a po necelé minutě, kdy se držela v útočném pásmu, přidává svou druhou branku. Hemský prodloužil puk na MARKA ČERNÉHO, který domácímu brankáři nedal šanci. Asistence: David Hemský.
     
    36:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tři minuty před druhou sirénou domácí odskakují na rozdíl dvou branek. RICHARD VIZVÁRY si najel před branku, počkal na přihrávku od Zálesňáka a sklepl puk mezi betony hostujícího brankáře, který je nedokázal sklapnout včas, domácí útočník si tak připisuje hattrick. Asistence: Hugo Zálesňák a Jakub Jarolím.
     
    22:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se dostává do vedení. Po přihrávce Jarolíma se na pravé straně objevil RICHARD VIZVÁRY, jenž kotouč zvedl do brány. Asistence: Jakub Jarolím a Marek Ćmiel.
     
    18:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Početní výhodu využívá i Havířov, který srovnává stav utkání. Po delší kombinaci v pásmu se RICHARD VIZVÁRY přesunul mezi kruhy, odkud našel skulinku nad ramenem hostujícího brankáře, to byla opravdu výstavní trefa. Asistence: Jan Valouch.
     
    05:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim početní výhodu bleskurychle využívá a ujímá se vedení. Turena přihrál před bránu nikým nehlídanému TADEÁŠI KANTOROVI, který doklepl puk do brány. Asistence: Milan Turena a Daniel Matýs.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 19. Vizváry (Valouch), 23. Vizváry (Jarolím, Ćmiel), 37. Vizváry (Zálesňák, Jarolím), 45. Kolat (Middleton, Lipka) – 6. Kantor (Turena, Matýs), 39. Černý (Hemský)


    AZ Havířov: Maňásek (Michalík) – Maršálek, Kreutz, Kalina (A), Ćmiel, Bortoli, Valouch, Juřík – Toma, Barnošák, Kolat (C), Middleton (A), Zálesňák, Lipka, Konesz, Žák, Siekierka, Jarolím, Bielesz, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC Chrudim: Pithart (Filípek) – Straka, Sopoušek, Vašek, Dvořák, Kubišta, Šmerda – Matýs (C), Hemský, Novák (A), Pilař, Černý, Bartoň, Prostřední, Turena, Kantor, Chvojka
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Pavel — Bartoň, Veselý
    bahis siteleri