Slavia – Havlíčkův Brod 4:5 (0:2 po s.n.) | Havířov – Chrudim 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Chrudim
Neděle 24.09.2023, 14:00 • Gascontrol aréna • Liga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    59:45
    Krosčekem se provinil domácí Maršálek, která už sedí na trestné lavici.
     
    59:21
    Kolat najel až ke gólmanovi a zvedal puk pod horní tyč, ta ale Chrudimi zázračně pomohla.
     
    50:53
    Kolat mířil na bránu z levého kruhu, Pithartovi však pomohla tyč!
     
    46:37
    Síly na ledě se vyrovnají, za podrážení totiž musí pykat hostující Pilař.
     
    45:01
    Havířovský Maršálek putuje na trestnou za hákování.
     
    44:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď už se však domácí radují a znovu odskakují na rozdíl dvou branek. DOMINIK KOLAT si kotouč zpracoval ideálně a z těsné blízkosti zajistil čtvrtou branku AZetu. Asistence: Adam Middleton a Jakub Lipka.
     
    42:59
    Chrudimský Prostřední se vrací na trestnou lavici, protože se provinil podrážením.
     
    40:29
    Přesilová hra pro domácí, trest za podrážení si musí odsedět Kubišta.
     
    38:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim se znovu ozývá a po necelé minutě, kdy se držela v útočném pásmu, přidává svou druhou branku. Hemský prodloužil puk na MARKA ČERNÉHO, který domácímu brankáři nedal šanci. Asistence: David Hemský.
     
    36:26
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tři minuty před druhou sirénou domácí odskakují na rozdíl dvou branek. RICHARD VIZVÁRY si najel před branku, počkal na přihrávku od Zálesňáka a sklepl puk mezi betony hostujícího brankáře, který je nedokázal sklapnout včas, domácí útočník si tak připisuje hattrick. Asistence: Hugo Zálesňák a Jakub Jarolím.
     
    29:25
    Toma přebruslil hostující obránce a jel sám na brankáře, toho však nepřekonal, i když si Pithart ze začátku svým zákrokem jistý nebyl.
     
    22:45
    Klidně to mohlo být o dvě branky, Pithart totiž vyrazil puk přímo na hokejku Bielesze, který vypálil z první, jen tak tak se hostující brankář stihl vrátit.
     
    22:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZet se dostává do vedení. Po přihrávce Jarolíma se na pravé straně objevil RICHARD VIZVÁRY, jenž kotouč zvedl do brány. Asistence: Jakub Jarolím a Marek Ćmiel.
     
    21:51
    Kubišta se snažil protlačit puk na Matýse před bránou, ale do přihrávky si lehl Valouch, takže z této situace nic nebylo.
     
    18:39
    Jenže hra je znovu přerušena, protože havířovský Žák hákoval.
     
    18:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    Početní výhodu využívá i Havířov, který srovnává stav utkání. Po delší kombinaci v pásmu se RICHARD VIZVÁRY přesunul mezi kruhy, odkud našel skulinku nad ramenem hostujícího brankáře, to byla opravdu výstavní trefa. Asistence: Jan Valouch.
     
    18:03
    Hostující Chvojka se provinil podrážením, proto už sedí na trestné lavici a Havířov čeká přesilová hra.
     
    17:01
    Toma si vybruslil mezi kruhy, odkud puk poslal na bránu, tam se ještě snažil dorážet Konesz, Pithart zakročil svou lapačkou, kterou puk přikryl.
     
    12:42
    Nejprve se před Pithartem zjevil Barnošák, který pálil z otočky, i když to byla hodně ostrá rána, tak ji hostující gólman vyrazil. Podobná situace pak nastala na druhé straně, kde zakončoval Bartoň, nicméně ten bránu o malý kousek minul.
     
    08:23
    I domácí mají možnost zahrát si přesilovku, za podrážení musí pykat Bartoň.
     
    05:50
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim početní výhodu bleskurychle využívá a ujímá se vedení. Turena přihrál před bránu nikým nehlídanému TADEÁŠI KANTOROVI, který doklepl puk do brány. Asistence: Milan Turena a Daniel Matýs.
     
    05:40
    Hosté si zahrají přesilovou hru, za krosček je potrestán Toma.
     
    03:13
    Už to vypadalo, že by se domácí celek mohl radovat. Se zakončením Barnošáka měl totiž Pithart problémy, puk už byl těsně před brankovou čárou, ale nakonec gólman zasáhl.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 19. Vizváry (Valouch), 23. Vizváry (Jarolím, Ćmiel), 37. Vizváry (Zálesňák, Jarolím), 45. Kolat (Middleton, Lipka) – 6. Kantor (Turena, Matýs), 39. Černý (Hemský)


    AZ Havířov: Maňásek (Michalík) – Maršálek, Kreutz, Kalina (A), Ćmiel, Bortoli, Valouch, Juřík – Toma, Barnošák, Kolat (C), Middleton (A), Zálesňák, Lipka, Konesz, Žák, Siekierka, Jarolím, Bielesz, Vizváry
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC Chrudim: Pithart (Filípek) – Straka, Sopoušek, Vašek, Dvořák, Kubišta, Šmerda – Matýs (C), Hemský, Novák (A), Pilař, Černý, Bartoň, Prostřední, Turena, Kantor, Chvojka
    Trenér: Marek Dvořák

    Rozhodčí: Pavel — Bartoň, Veselý