Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | Carolina – Tampa 5:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:3 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Anaheim Ducks
Středa 27.09.2023, 04:00 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:001
    Že by přeci jen drama? Naprosto zbytečný faul vyrobil v útočném pásmu Colton White, když zezadu viditelně přidržel Muchamadullina. Hrát se tedy bude minutu před koncem základní hrací doby čtyři na čtyři.
     
    57:40
    Velká komplikace pro San Jose, které míří do čtyř. Sekáním proti Samu Carrickovi se provinil Marc-Éduoard Vlasic, jemuž se rozhodnutí vůbec nelíbí, ale nic s ním nenadělá.
     
    28:38
    Další krosček v útočné třetině, budou Ducks pykat i v tomto případě? Na hranici brankoviště Brayden Tracey tímto prohřeškem poslal k ledu Turka Ciceka.
     
    27:12
    San Jose si vyzkouší početní převahu. Důvodem je prohřešek Ryana Stromea, který v útočném pásmu nebezpečně krosčekoval na mantinel Gawankeho.
     
    26:00
    P přerušení hry se strhla potyčka u mantinelu, v níž byli nejaktivnější Tanner Kaspick a Pavol Regenda, oba inkasovali dvě minuty a hrát se tak bude čtyři na čtyři.
     
    11:16
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Anaheimu. Jacob Peterson při presinku až příliš zapojoval hokejku, rozhodčí mu odpískal hákování proti Hindsovi.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. Eklund (Muchamadullin, Labanc), 44. Vlasic (Sturm) – 8. Leason (S. Carrick, Perreault), 9. Zellweger (Ljubuškin, S. Carrick), 13. Agozzino (Regenda, Zellweger), 60. S. Carrick


    San Jose Sharks: Blackwood (G. Romanov) – Vlasic, Ferraro (A), Gawanke, Knyžov, Muchamadullin, Cicek – Cardwell, Carpenter, Eklund, Halttunen, Kaspick, Labanc, Lindblom, Peterson, Robins, Sabourin, Sturm (A), Zetterlund.
    Trenér: David Quinn

    Anaheim Ducks: Stalock (Clang) – Ljubuškin, Zellweger, White, Hinds, Luneau, Harrington – R. Strome (A), Agozzino, Vatrano (A) – Perreault, S. Carrick (A), Leason – Caulfield, Groulx, Regenda – Tracey, Lopina, McLauglin.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: Kozari – Gibbons, Mahon

    Diváci: 7 448
    bahis siteleri