Buffalo – Boston 4:1 (kon.) | Carolina – Tampa 5:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:3 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 6:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Anaheim Ducks
Středa 27.09.2023, 04:00 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Sam CARRICK - 2:4
     
    59:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je to jasné, zvítězí Anaheim! Jak se dalo očekávat, tak domácí vyzkoušeli powerplay, během níž si ale žádnou příležitost nevytvořili, naopak po levém mantinelu ujel SAM CARRICK a puk dovezl až do odkryté soupeřovy klece. Bez asistence.
     
    59:001
    Že by přeci jen drama? Naprosto zbytečný faul vyrobil v útočném pásmu Colton White, když zezadu viditelně přidržel Muchamadullina. Hrát se tedy bude minutu před koncem základní hrací doby čtyři na čtyři.
     
    57:40
    Velká komplikace pro San Jose, které míří do čtyř. Sekáním proti Samu Carrickovi se provinil Marc-Éduoard Vlasic, jemuž se rozhodnutí vůbec nelíbí, ale nic s ním nenadělá.
    43:23 Marc-Édouard VLASIC - 2:3
     
    43:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci jsou na kontakt! Ofenzivní složku mužstva podpořil zadák MARC-ÉDOARD VLASIC, jenž nikým neatakovaný dojel až do pravého kruhu, odtud prostřelil Stalocka rychlou střelou zápěstím na zadní tyčku. Asistence: Nico Sturm.
     
    42:29
    P zmatku v předbrankovém prostoru Sharks měl domácí gólman obrovské štěstí protože po ráně z mezikruží jej zachránila branková konstrukce.
     
    28:38
    Další krosček v útočné třetině, budou Ducks pykat i v tomto případě? Na hranici brankoviště Brayden Tracey tímto prohřeškem poslal k ledu Turka Ciceka.
    27:23 William EKLUND - 1:3
     
    27:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci v početní převaze snižují na odstup dvou branek! Na závěr pohledné a rychlé kombinace Labanc posunul puk na modrou k Muchamadullinovi, ruský bek ještě vylepšil palebnou pozici pro WILLIAMA EKLUNDA, forhendová rána švédského útočníka z první propadla Stalockovi mezi betony. Asistence: Šakir Muchamadullin a Kevin Labanc.
     
    27:12
    San Jose si vyzkouší početní převahu. Důvodem je prohřešek Ryana Stromea, který v útočném pásmu nebezpečně krosčekoval na mantinel Gawankeho.
     
    26:00
    P přerušení hry se strhla potyčka u mantinelu, v níž byli nejaktivnější Tanner Kaspick a Pavol Regenda, oba inkasovali dvě minuty a hrát se tak bude čtyři na čtyři.
     
    26:00
    K odvážnému průniku zavelel Judd Caulfield a zvládl se přes tři protihráče prodrat až do úniku, bekhendovou střelou si však na Blackwooda nepřišel.
     
    23:14
    Moc nechybělo! Blake McLauglin si v levém kruhu popojel s pukem blíže do středu, bekhendem pak zajímavě zvedal pod břevna a Blackwooda zachránila od čtvrtého inkasovaného gólu právě horní tyč.
    12:28 Andrew AGOZZINO - 0:3
     
    12:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Croninova družina disponuje po využité přesilovce tříbrankovým vedením. Pavol Regenda bekhendovou nahrávkou zpoza brány našel na hraně brankoviště nepokrytého ANDREWA AGOZZINA a ten uspěl tváří v tvář Blackwoodovi, jemuž tedy obrana zatím příliš nepomáhá. Asistence: Pavol Regenda a Olen Zellweger.
     
    11:16
    První přesilovou hru si zahrají hokejisté Anaheimu. Jacob Peterson při presinku až příliš zapojoval hokejku, rozhodčí mu odpískal hákování proti Hindsovi.
    08:08 Olen ZELLWEGER - 0:2
     
    08:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři okamžitě odskakují na rozdíl dvou branek! Nejprve si OLEN ZELLWEGER nahození zakončil, aby se stáhl na střed a odtud již do přehuštěného prostoru nahazoval, domácí gólman neviděl vůbec nic a puk spatřil až k síti, bek se trefil parádně do levé šibenice. Asistence: Ilja Ljubuškin a Sam Carrick.
    07:26 Brett LEASON - 0:1
     
    07:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí přišli o puk ve středním pásmu a soupeř trestal. Perreault vyslal dvojici svých spoluhráčů do přečíslení, bekhendový pas Sama Carricka doprava prošel přes Knyžova k BRETTU LEASONOVI, jenž zakončoval podél levého betonu marně se přesunujícího Blackwooda. Asistence: Sam Carrick a Jacob Perreault.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. Eklund (Muchamadullin, Labanc), 44. Vlasic (Sturm) – 8. Leason (S. Carrick, Perreault), 9. Zellweger (Ljubuškin, S. Carrick), 13. Agozzino (Regenda, Zellweger), 60. S. Carrick


    San Jose Sharks: Blackwood (G. Romanov) – Vlasic, Ferraro (A), Gawanke, Knyžov, Muchamadullin, Cicek – Cardwell, Carpenter, Eklund, Halttunen, Kaspick, Labanc, Lindblom, Peterson, Robins, Sabourin, Sturm (A), Zetterlund.
    Trenér: David Quinn

    Anaheim Ducks: Stalock (Clang) – Ljubuškin, Zellweger, White, Hinds, Luneau, Harrington – R. Strome (A), Agozzino, Vatrano (A) – Perreault, S. Carrick (A), Leason – Caulfield, Groulx, Regenda – Tracey, Lopina, McLauglin.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: Kozari – Gibbons, Mahon

    Diváci: 7 448
    bahis siteleri