Slavia – Zlín 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Přerov 1:2 (1:2 po s.n.) | Litoměřice – Jihlava 7:2 (kon.)
Prostějov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Vsetín – Pardubice B 2:1 (kon.) | Třebíč – Znojmo 4:1 (kon.)
Kolín – Sokolov 1:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 30.09.2023, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:52 Robin STANĚK - 2:1
     
    44:52
    Vsetín právě vstřelil branku! Vsetín využívá přesilovku a dostává se do vedení! Rob z levého kruhu poslal puk na modrou čáru, kde byl nachystaný ROBIN STANĚK, jehož tvrdá a nechytatelná rána skončila až za zády Honzíka. Asistence: Luboš Rob.
    36:14 Ondřej SMETANA - 1:1
     
    36:14
    Vsetín právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Vsetín čekal na gól v dnešním utkání dlouho, ale dočkal se! ONDŘEJ SMETANA vypálil z pravého kruhu a trefil se přesně ke vzdálenější tyči do pravého horního rohu Honzíkovy brány. Asistence: Tomáš Ondračka a Matouš Kratochvíl.
    19:49 Tomáš URBAN - 0:1
     
    19:49
    Pardubice B právě vstřelily branku! Pardubice nakonec využívají přesilovku a dostávají se do vedení. Po kombinaci v útočném pásmu našel Hrníčko svou křižnou nahrávkou na levém kruhu stojícího TOMÁŠE URBANA, který se následně trefil pod horní tyč Romančíkovy brány. Asistence: Dominik Hrníčko a Martin Kubíček.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 37. Smetana (Ondračka, Kratochvil), 45. Staněk (Rob) – 20. Urban (Hrníčko, Kubíček)


    VHK ROBE Vsetín: Romančík (Žukov) – Staněk, Ďurkáč, Smetana (A), Ondračka, Hryciow, Š. Jenáček, Petrovický – Jonák, Bērziņš, Rob (A) – Půček, Klhůfek, Hrňa (C) – Hořanský, Kern, Jandus – Kubiš, Vávra, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    HC Dynamo Pardubice B: Honzík (Vomáčka) – Zdráhal (A), Kubíček, Kaštánek, Bukač, Voženílek, Tvrdík, Koudelka – Hrníčko, J. Mikyska, Žálčík (A) – Urban, Pochobradský, Herčík – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Paleček, Zeman, Rouha.
    Trenér: Richard Král

    Rozhodčí: Grygera, Mejzlík – Otáhal, Komínek
    bahis siteleri