Vyškov – Opava 3:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 5:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Písek – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Příbram – Letňany 4:3 (po pr.)
Žďár n/S – Val. Meziříčí 2:3 (po pr.) | Technika Brno – Havířov 1:11 (kon.) | Řisuty – Hronov 1:7 (kon.)
Cheb – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Děčín – Chomutov 4:8 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
4:6 (2:0, 0:3, 2:3)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 30.09.2023, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:57 Tomáš ŠŤASTNÝ - 4:6
     
    53:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    To je divočina! Beru zpět vše, co jsem dříve psal o tom, že dnešní duel je rozhodnutý! Kobra využívá přesilovku čtyři na tři díky zásahu TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, který Červinku překonal zakončením mezi betony z bezprostřední blízkosti branky – 4:6! Bez asistence.
    51:11 Dominik ŠTEINER - 3:6
     
    51:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Svěřenci Miloslava Šeby snižují při hře ve čtyřech na obou stranách! Roli ostrostřelce po Bříškovi převzal DOMINIK ŠTEINER, který kotouč za bezmocného Červinku dopravil z hranice brankoviště. Domácím tak vysvitla jiskra naděje – 3:6! Asistence: Tomáš Šťastný, Jan Stejskal.
    47:18 David CHALUPA - 2:6
     
    47:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    No, tak tohle už začíná zavánět debaklem! S čistým kontem dnešní střetnutí neopustí ani Kmec, hosté totiž využívají přesilovku díky projektilu DAVIDA CHALUPY. Pokud doteď panovaly nějaké pochybnosti o tom, že Stadion dnes zvítězí, teď už jsou skoro určitě pryč – 2:6! Asistence: Patrik Urban.
    44:37 Filip KRSEK - 2:5
     
    44:37
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté nadále navyšují svůj náskok a začíná být čím dál tím pravděpodobnější, že tři body dnes z Prahy poputují do hor! Krátce po vyhraném vhazování v útočném pásmu se dnes poprvé na střeleckou listinu zapsal FILIP KRSEK, a Stadion tak v Braníku nově vede hned o tři trefy – 2:5! Asistence: Tomáš Perička.
    42:31 Filip KRSEK - 2:4
     
    42:31
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    No, tak tohle už je pro Branické prekérní situace! Stadion využívá další přesilovou hru, když Ondríka po souhře s Kynčlem ranou z prostoru pro vhazování překvapil FILIP KRSEK! Střela na zadní tyč posouvá hosty do dvougólového náskoku – 2:4! Asistence: Jakub Kynčl, Filip Moník.
    37:41 Lukáš KASTNER - 2:3
     
    37:41
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Slyšíte to? To na jihu Prahy právě sklapla Csaplárova past! Krkonošští využívají opařené hry domácích a jen pár sekund po vyrovnání otáčí skóre zápasu poté, co Chalupa posunul puk na volného LUKÁŠE KASTNERA a ten jej v pádu zašoupl ke vzdálenější tyči – 2:3! Asistence: David Chalupa, Radim Šlaicher.
    37:14 Filip MONÍK - 2:2
     
    37:14
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    V Braníku začínáme zase od začátku, zbytek hostujícího manka je definitivně pryč! Ondrík musí ze své klece lovit puk po přesném zakončení FILIPA MONÍKA, který se prosadi z hranice brankoviště – 2:2! Asistence: Radim Šlaicher.
    28:11 Patrik URBAN - 2:1
     
    28:11
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Stadion v početní výhodě snižuje! PATRIK URBAN se odpoutal od protihráčů, najel až přímo před Ondríka a své pěkné sólo zakončil ukázkovým zakončením mezi betony! Vrchlabí tak využilo první přesilovku, uvidíme, zdali v trefu přetaví i tu druhou – 2:1! Asistence: Ondřej Chrtek, Ján Bendík.
    18:09 Kamil BŘÍŠKA - 2:0
     
    18:09
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí těsně před přestávkou rozšiřují svůj náskok! Obrana Stadionu se sesypala a nedokázala si pohlídat KAMILA BŘÍŠKU, který z blízkosti brankoviště doklepl Stejskalovu střelu za bezmocného Červinku. Nejproduktivnější hráč historie 2. ligy má zaděláno na hattrick – 2:0! Asistence: Jiří Stejskal.
    10:36 Kamil BŘÍŠKA - 1:0
     
    10:36
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jirků trestnou lavici opouští předčasně, Braničtí využívají přesilovku a jdou do vedení! Jako první se dnes na střeleckou listinu zapsal fantom KAMIL BŘÍŠKA, který Červinku připravil o čisté konto zakončením z pravého kruhu – 1:0! Asistence: Jiří Stejskal, Tomáš Šťastný.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 11. Bříška (J. Stejskal, Šťastný), 19. Bříška (J. Stejskal), 52. Šteiner (Šťastný, J. Stejskal), 54. Šťastný – 29. P. Urban (Chrtek, Bendík), 38. Moník (Šlaicher), 38. Kastner (D. Chalupa, Šlaicher), 43. Krsek (Kynčl, Moník), 45. Krsek (Perička), 48. D. Chalupa (P. Urban)


    HC Kobra Praha: Ondrík (45. Kmec) – J. Stejskal, Šteiner (A), Holý, T. Duda, Dráb, Dudáček, Pelant – Houška, Bříška (A), Šťastný (C) – Vlček, Petrák, Nagy – M. Kvasnička, S. Tichý, Matuška – Janča.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    HC Stadion Vrchlabí: Červinka (Vacek) – Abraham, Hladík, Perička, Kynčl, Bendík (A), Boukal – Šlaicher, Kastner, D. Chalupa – Tatar, P. Urban (C), Krsek – T. Bláha (A), Chrtek, Moník – Jirků, Kozák, Cerman.
    Trenér: Tomáš Jirků.

    Rozhodčí: Veinfurter – Žídek, Hradil.

    Diváci: 140
    bahis siteleri