Vyškov – Opava 3:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 8:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 5:1 (kon.)
SHKM Hodonín – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Písek – Kralupy n. Vltavou 2:3 (kon.) | Příbram – Letňany 4:3 (po pr.)
Žďár n/S – Val. Meziříčí 2:3 (po pr.) | Technika Brno – Havířov 1:11 (kon.) | Řisuty – Hronov 1:7 (kon.)
Cheb – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Děčín – Chomutov 4:8 (kon.)
konec
HC Děčín
4:8 (1:3, 1:3, 2:2)
Piráti Chomutov
Sobota 30.09.2023, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Západ • Skupina Západ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je v sobotu třetí kolo druhé hokejové ligy a my v jeho rámci budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy HC Děčín a Piráti Chomutov.
     
    Prohození pořadatelství – porucha chlazení v Chomutově

    Ten se měl původně hrát v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ, ale nakonec muselo dojít k prohození pořadatelství. Došlo totiž k poruše chlazení a jeho oprava si vyžádala delší dobu. Proto se první vzájemný duel bude hrát na zimním stadionu v Děčíně, odveta pak proběhne 25. listopadu v Chomutově.
     
    HC Děčín

    Po dvou odehraných utkáních jsou děčínští Medvědi na devátém místě tabulky se ziskem tří bodů. V prvním duelu nové sezóny nestačili doma na Tábor, který zvítězil 4:0 a potvrdil roli favorita. Ve středu pak Děčínští zajížděli do nedalekého Ústí nad Labem k severočeskému derby, kde po první třetině prohrávali 0:1. Jenže v prostředním dějství nasázeli soupeři tři góly a rázem vedli 3:1. Ústecký Slovan ale našel rychlé dvě odpovědi a stihl tedy vyrovnat. Po druhé třetině tak na ukazateli skóre svítil nerozhodný stav 3:3. První desetiminutovka poslední dvacetiminutovky ale patřila Děčínu, ten dvěma góly znovu strhl vedení na svou stranu a to bylo dvoubrankové. Ústečtí ještě vykřesali jiskru naděje, když se Medvědům dostali na dostřel jediného gólu, v poslední minutě hry ale pečetil tříbodový zisk Tomáš Nezbeda a Děčín po výhře 6:4 slavil první body v nové sezóně. Dvěma góly se blýskli právě Tomáš Nezbeda a také Jan Smola. Jak si Medvědi povedou dnes v druhém severočeském derby po sobě proti chomutovským Pirátům?

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Nezbeda 2+2
    Tomáš Faigl 1+3
    Jan Smola 2+1
     
    Piráti Chomutov

    Chomutovští Piráti vstoupili do nové sezóny dvěma výhrami a v tabulce je najdeme se šesti body na třetím místě, a to jen díky horšímu skóre. První zápas sezóny odehráli Piráti na půdě Chebu, v rámci předehrávky šestého kola, kde zvítězili v přestřelce 7:4. Minulou sobotu pak zajížděli do pražských Letňan, kde vyzvali loňského finalistu druhé ligy, místní Letce. A do první třetiny vstoupili lépe než soupeř, vyhráli ji totiž 2:0. V prostředním dějství pak Chomutov přidal další dva góly a do třetí třetiny tak vstupovali s vedením 4:0 v zádech. Letňanští sice snížili z jejich pohledu na 1:4, ale poslední slovo měli znovu Severočeši. David Putz se trefil hned dvakrát a celkově tak chomutovští Piráti zvítězili 6:1. Zatím jsou tedy stoprocentní a do Děčína pojedou natáhnout vítěznou šňůru, naopak Medvědi prahnou po druhé výhře. Jak dopadne pikantní severočeské derby?

    Nejproduktivnější hráči

    Viktor Hübl 4+1
    František Lukeš 1+3
    Jakub Březák, Jakub Zajíček 1+2
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát. Nejprve zvítězil Chomutov v Děčíně 9:4, v odvetě pak na půdě Chomutova vyhráli opět Piráti, ale až v nastavené hrací době 3:2. Medvědi tak vydolovali alespoň bod.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, A. Starý, Hercík – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – O. Sýkora, Jursa, D. Černý – Smola, Nowák, Macek – Chovanec.
    Trenér: David Švagrovský

    Piráti Chomutov: A. Horák (Altrichter) – Kadeřávek, F. Hynek, Seemann, Záruba, Havel (A), Váchal, Filip – Lukeš (A), Hübl (C), T. Svoboda – Kostourek, Eret, Zajíček – Mála, Koblížek, Chrpa – M. Tůma, Putz, Jouza – Remeš.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Němec – Tichý, Herles.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Hned se do akce dostali chomutovští Piráti, hnali se před Lukáše Lavingera, ale nakonec byli vystaveni ofsajdové pozici a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    00:50
    Milan Kostourek dostával zadovku od Viktora Hübla, ale nakonec byl zastaven obranou Děčína a ten tak míří poprvé do útočné akce na druhé straně.
     
    01:22
    Od vlastní branky zakládají další akci Piráti a derou se před branku Lukáše Lavingera. Tam chvíli zakombinovali, ale touš pak Tomáš Faigl vytěsnil mimo ohrožení domácího brankáře.
     
    02:05
    Další ofsajd Chomutova a opět se bude vhazovat v neutrální zóně blíže domácí brance.
     
    02:25
    Adam Horák málem čelil vlastnímu gólu, odražený puk putoval do jeho branky, ale nakonec si chomutovský brankář poradil a nic takového nedovolil.
     
    02:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Daniel Jouza – 2 min., sekání.
     
    02:54
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru domácí hráči a hned se snažili před Horákem, ale marně dobývali jeho klec.
     
    03:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovku hraje sice Děčín, ten kdo nyní skóroval, byl Chomutov. František Lukeš jel v tandemu s VIKTOREM HÜBLEM ve vlastním oslabení a poté dostal pas druhý jmenovaný, který poté z prostoru mezi kruhy skrze obránce soupeře prostřelil Lavingera a do vedení tak jdou Piráti – 0:1. Asistence: František Lukeš.
    03:06 Viktor HÜBL - 0:1
     
    04:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže po chvilce se domácí usadili v pásmu Chomutova a připravili si šanci, kdy Tomáš Nezbeda nabil volnému ALEŠI MACKOVI, který poté svižnou ranou překonal Horáka a je vyrovnáno! – 1:1. Asistence: Tomáš Nezbeda a David Tůma.
    04:25 Aleš MACEK - 1:1
     
    05:07
    Adam Horák se činil ve svém brankovišti, když vyrážečkou zlikvidoval jedovatou střelu Adama Starého.
     
    05:48
    Od úvodních minut se hraje velmi svižný hokej a pro oko diváka je to rozhodně lahodící. Nyní se usadili v teritoriu Děčína chomutovští Piráti, kteří se dostali před Lavingera, ale tentokráte ho neohrozili.
     
    06:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Vladimír Brož – 2 min., krosček.
     
    06:36
    Po faulu Vladimíra Brože si přesilovku zahrají také hosté, ti se už dostávají z vlastního obranného pásma k Lavingerovi, ale domácí získali puk na své hokejky a hned ho vyhazují až před Adama Horáka.
     
    07:22
    Piráti se usadili v pásmu Medvědů, Kadeřávek si sjel na osu a poté nahrál puk před Lavingera, nakonec pak jeho spoluhráč nepřekonal Lavingera.
     
    07:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní už akce Pirátů končí gólem a ti využitím přesilové hry jdou zpět do vedení. František Lukeš poslal pas na JAKUBA CHRPU, který byl na levé straně u tyče připraven a pohotovou střelou pak vymetl volnou skulinku v Lavingerově síti – 1:2. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    07:43 Jakub CHRPA - 1:2
     
    08:25
    Před Lavingerem bylo znovu rušno a ten musel zasahovat. Puk má ve své moci a hned na to raději zastavuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    09:09
    Po levém křídle prchal David Černý, který ale přes hradbu hostujících těl neprošel blíže brance Adama Horáka.
     
    09:48
    Piráti se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před klec Adama Horáka. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    10:08
    Jan Smola proskočil na pravé straně blíže brance Chomutova a zakončil k bližší tyčce, ale Adam Horák natáhl svou lapačku, do které puk ukryl.
     
    10:56
    Volný Tomáš Faigl se zjevil před Adamem Horákem a vystřelil, ovšem hostující brankář se stihl přesunout zpět k tyči a zakročil. Má tak na svém kontě další přesný zákrok.
     
    11:24
    Adam Horák znovu zasahoval a hra byla přerušena. Vhazovat se tak bude po pravici chomutovského brankáře.
     
    11:57
    Piráti zatáhli puk do vlastního obranného pásma a poté se pokusí projít znovu dopředu, to ale až po vystřídání kompletní pětky.
     
    12:54
    Vladimír Brož zachytil vysokou přihrávku soupeře a poté se domácí celek dostává znovu opačným směrem a bude se snažit ohrozit Adama Horáka.
     
    13:27
    Nepovedlo se a kotouč mají znovu hosté a ti se velmi rychle přesouvají opět před klec Lukáše Lavingera, který se už v brankovišti chystá k případnému zakročení.
     
    14:03
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Jan Zedek – 2 min., hákování.
     
    14:03
    Další přesilová hra pro Chomutov, Zedek zahákoval soupeře a už pyká na trestné lavici a bude doufat, že tam setrvá celé dvě minuty.
     
    14:26
    Petr Eret našel mezi kruhy volného Milana Kostourka, který ale švihem nepřekonal Lavingera.
     
    14:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další využitá přesilová hra a Piráti vedou o dva góly. Petr Eret vystřelil na levém kruhu a těsně před Lavingerem ji pak dobře tečoval TOMÁŠ KOBLÍŽEK, jenž tak navyšuje vedení chomutovských Pirátů – 1:3. Asistence: Petr Eret a Jakub Zajíček..
    14:45 Tomáš KOBLÍŽEK - 1:3
     
    16:19
    Hosté se díky Františku Lukešovi prosadili a šli do vedení o tři góly. Ovšem následně pak sudí ukázal hru vysokou holí a branka Pirátů tak není uznána!
     
    16:19
    Ještě ale probíhá debata mezi oběma trenéry a sudími. Na verdiktu hlavního sudího to ale nic nemění. Pokračuje se za stavu 1:3.
     
    17:09
    Aleš Macek se švihem snažil překonat Horáka, ale obrana Pirátů zakročila a nic takového nedovolila.
     
    17:30
    Další zákrok hostujícího brankáře a po něm je hra zastavena. Buly po levé ruce Adama Horáka.
     
    17:49
    Richard Záruba střílel od modré čáry a před Lavingerem pak měl velkou šanci Tomáš Koblížek, ale neuspěl. Ten následně obracel oči v sloup, protože sám věděl, že to klidně mohl být gól.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Tůma – 2 min., krosček.
     
    18:36
    Znovu hrají Piráti přesilovou hru a už zatápějí nejen domácí obraně, ale i brankáři Lukáši Lavingerovi. Viktor Hübl pak z mezikruží mířil jen vedle jeho klece.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Na pravé straně z pokleku střílel František Lukeš, proti němu ale vytasil dobrý zákrok Lukáš Lavinger a ten před dotírajícím soupeřem raději hru zastavuje. Buly po jeho levé ruce.
     
    19:39
    Jakub Zajíček byl ve velké šanci, jeho střela ale jen orazítkovala branku Děčína a kotouč se po ní vrátil před děčínské brankoviště, kde ho do bezpečí ukryla obrana Medvědů.
     
    19:51
    Po buly před Lavingerem získali puk domácí a hned ho poslali až před branku Adama Horáka a už to vypadá, že v první části hry se už nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí a bylo na co koukat. Oboustranně se hraje pohledný útoční hokej. Lépe se tato část hry povedla Pirátům, kteří se dostali do vedení ve vlastním oslabení. Nakonec ale domácí využili přesilovku a vyrovnali. Nicméně Piráti poté využili dvě přesilové hry a jsou tak ve vedení 3:1. Náskok byl v jednu chvíli dokonce třígólový, ale branka kvůli zahrání vysokou holí Viktora Hübla nebyla uznána. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Děčín je v plném počtu.
     
    21:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Děčín ubránil své oslabení, ale hned na to inkasuje. Od zadního mantinelu poslal kotouč před Lukáše Lavingera Milan Kostourek a tam si poté zblízka poradil JAKUB ZAJÍČEK, jenž dostal touš za záda děčínského brankáře – 1:4. Asistence: Milan Kostourek a Petr Eret.
    21:11 Jakub ZAJÍČEK - 1:4
     
    22:47
    Piráti se znovu roztáhli v pásmu Děčína, kde vyslali další střelu na Lukáše Lavingera, ale ten si tentokráte poradil a neinkasoval.
     
    23:10
    Jakub Zajíček dostal do jízdy přihrávku od Milana Kostourka a řítil se sám před Lavingera. Jeho svižná rána mířící mezi jeho betony byla zastavena. Domácí brankář je totiž dokázal rychle sklapnout.
     
    23:51
    Radek Havel vyzkoušel pozornost Lavingera zvednutou střelou, která poté končí nad jeho brankou.
     
    24:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Adam Starý – 2 min., nedovolené bránění.
     
    24:39
    Tadeáš Svoboda si sjel dovnitř pravého kruhu a na Lavingera vyslal nepříjemnou střelu, která nekončí za jeho zády.
     
    24:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují své vedení a předchozí neúspěch si nyní vynahradil TADEÁŠ SVOBODA, který do přihrávky Františka Lukeše šikovně v prostoru mezi kruhy vložil hůl a kotouč poté zamířil za záda domácího brankáře – 1:5. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    24:57 Tadeáš SVOBODA - 1:5
     
    24:57
    Střídání v týmu HC Děčín:
    ze hřiště odchází Lukáš Lavinger, přichází Michael Petrásek.
     
    24:57
    Po páté inkasované brance opustil brankoviště Lukáš Lavinger a nahradil ho někdejší litvínovský brankář Michael Petrásek.
     
    26:03
    Petrásek si hned připsal první zákrok proti Havlově střele, kterého tak chomutovský obránce přivítal mezi třemi domácími tyčemi.
     
    27:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Patrik Kadeřávek – 2 min., hákování.
     
    27:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Richard Záruba – 2 min., krosček.
     
    27:44
    Medvědi hrají pět na tři a usadili se před chomutovskou brankou, ovšem hosté se dostali na puk a hned ho poslali až před branku Michaela Petráska.
     
    28:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilová hra Medvědů je využita a ti snižují na rozdíl tří branek. Tomáš Nezbeda poslal přihrávku TOMÁŠI FAIGLOVI, který poté pohotovou svižnou střelou z úhlu na levé straně našel volné místo v Horákově kleci – 2:5. Asistence: Jan Smola a David Tůma.
    28:13 Tomáš FAIGL - 2:5
     
    28:44
    Domácí využili i klasickou početní výhodu, ale branka Děčína není kvůli vysoké holi uznána a početní výhoda Medvědů tak pokračuje dále.
     
    29:17
    Chomutov je v plném počtu.
     
    29:47
    Domácí se z menšího chomutovského tlaku vymanili za cenu zakázaného uvolnění a hra se tak stěhuje před Michaela Petráska. Buly po jeho pravé ruce.
     
    30:01
    Jsme v polovině řádné hrací doby a Piráti stále drží slibný náskok. Nyní musel zakročit proti jedovce soupeře Michael Petrásek, který puk srazil do ochranné sítě nad sebou.
     
    30:32
    František Hynek poslal dalekonosnou střelu od modré čáry, kterou kryje Michael Petrásek. Nicméně hosté se stále drží před jeho brankou a opět kombinují.
     
    31:16
    Tadeáš Svoboda od pravého hrazení poslal puk na druhou stranu pro Františka Lukeše, ale ten nevystřelil. Následně pak David Tůma posílá puk do středního pásma, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    31:34
    Poté se David Tůma dopustil faulu na soupeři a už putuje na lavici hanby, kde bude chtít být celé dvě minuty.
     
    31:34
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Tůma – 2 min., podrážení.
     
    32:12
    Tadeáš Svoboda se dostal k brance domácích a na levé straně švihl do puku, který ale zastavil Michael Petrásek. Následně pak se hosté osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    33:14
    Milan Kostourek střílel do odkryté Petráskovy branky, ale tu hostující útočník přestřelil. Následně pak se zjevil před Petráskem Jakub Zajíček, kterého domácí brankář vychytal.
     
    33:34
    David Tůma je na ledě a Děčín je tedy v plném počtu.
     
    34:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další nebezpečná akce hostů, do prostoru mezi kruhy si najel MARTIN TŮMA a tam poté mířila přihrávka. Hostující útočník pak z první z nápřahu dělovkou nedal Michaelu Petráskovi šanci a vymetl v jeho síti všechny pavučiny – 2:6. Asistence: Daniel Jouza a David Putz.
    34:15 Martin TŮMA - 2:6
     
    34:15
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Tůma – 2 min. + 10 min. osobní trest + OK, napadání rozhodčích.
     
    36:53
    Kučera s Putzem se do sebe pustili, ale vše vyřešil jeden ze sudích a oba to vzali sportovně. Nicméně se bude vylučovat na obou stranách. Předcházel tomu faul Tomáše Nezbedy.
     
    36:53
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Tomáš Nezbeda – 2 min., sekání.

    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    David Putz – 2 min., hrubost.
     
    38:47
    Eret dostal puk a mířil k brance domácích, ale Petrásek si poradil. Následovala další střela soupeře, která končí mimo tři tyče.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:25
    David Černý na pravé straně měl odkrytou hostující branku, ale nedokázal dobře zpracovat kotouč a ten mu přeskočil čepel.
     
    39:44
    Martin Tůma dostal přihrávku a bez čekání vystřelil a orazítkoval břevno Petráskovy branky!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí a skončilo stejně jako to první, a sice 1:3 pro Piráty. Ti tedy vedou 6:2 a mají slibný náskok. Nicméně domácí se snaží o korekci skóre, měli i nějaké šance, ale Adam Horák v chomutovském brankovišti zatím náskok Pirátů drží zuby nehty.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:44.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Domácí začínají třetí třetinu zakázaným uvolněním a hra se stěhuje před Michaela Petráska.
     
    41:17
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl tří gólů. ALEŠ MACEK šikovně uvnitř kruhu tečoval pokus Adama Bartoně a touš končí za zády Adama Horáka – 3:6. Asistence: Adam Bartoň a Tomáš Nezbeda.
    41:17 Aleš MACEK - 3:6
     
    42:39
    Hned po vhazování v pásmu Děčína se pohotovou střelou chtěl prezentovat Jakub Chrpa, ale nakonec jeho pokus neohrozil branku Michaela Petráska.
     
    43:21
    Medvědi ožili a znovu se natlačili před branku soupeře, Tomáš Faigl ale svůj pokus poslal jen do nohy bránícího hostujícího hráče.
     
    44:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští se dost možná vracejí zpět do zápasu. Po chybě Víta Seemanna na modré čáře vypíchl touš JAN SMOLA, který nabral velkou rychlost, nabruslil si do těsné blízkosti Adama Horáka, kterého pak dělovkou propálil a Děčínu se tak zase o něco lépe dýchá – 4:6. Bez asistence.
    44:27 Jan SMOLA - 4:6
     
    44:27
    Střídání v týmu Piráti Chomutov:
    ze hřiště odchází Adam Horák, přichází Martin Altrichter.
     
    45:44
    Alexandr Remeš z levé strany zkoušel štěstí skrze obránce Hercíka, ale neuspěl. Následně po zisku puku pádí do akce zase Medvědi.
     
    47:09
    Vhazuje se před chomutovskou svatyní, konkrétně po pravé ruce Martina Altrichtera.
     
    47:38
    Vladimír Brož vyslal dělovku od modré čáry, tu před Altrichterem tečoval Martin Jursa, ale hostující brankář včas zakročil.
     
    48:14
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti na dva góly Děčína odpovídají a znovu zvyšují svůj náskok. Milan Kostourek poslal puk na pravou stranu pro PETRA ERETA, který poté bekhendovou střelu zvedl a pověsil pod víko Petráskovy klece – 4:7. Asistence: Milan Kostourek a Richard Záruba.
    48:14 Petr ERET - 4:7
     
    49:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jeden z domácích neudržel puk před domácí klecí, k němu se pak dostal VIKTOR HÜBL a z otočky ho poslal do domácí sítě – 4:8. Bez asistence.
    49:44 Viktor HÜBL - 4:8
     
    50:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jakub Váchal – 2 min., vysoká hůl.
     
    51:19
    Hosté se zatím dobře brání a vyhazují puky do bezpečí. Medvědům se tak nedaří znovu snížit na příznivější stav.
     
    52:03
    Chomutov je v plném počtu.
     
    52:41
    Tomáš Nezbeda od zadního mantinelu přihrával puk před hostující klec, kde si ale puk sebral Martin Altrichter a raději nechal hru přerušit.
     
    53:03
    Střídání v týmu HC Děčín:
    ze hřiště odchází Michael Petrásek, přichází Lukáš Lavinger.
     
    53:03
    Michael Petrásek se zranil a bude muset být ošetřen, do brankoviště Děčína se tak vrací Lukáš Lavinger.
     
    53:43
    Tomáš Koblížek po své střele rozvlnil síť domácí branky, pouze ale tu boční.
     
    55:34
    Tadeáš Svoboda se neprosadil před Lavingerem a následovala akce Děčína, která končí nepřesnou střelou.
     
    57:09
    Ještě další akce hostů, Tomáš Koblížek se napřáhl ke střele před Lavingerem, ale ta skončila jen na zadním mantinelu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:35
    Martin Altrichter si nyní připravil další přesný zákrok proti střele Jana Smoly z levého kruhu. Hra je zastavena, buly po jeho pravé ruce.
     
    59:38
    Radek Havel si drze najel do blízkosti branky Děčína, jeho pokus ale dobrým obranným zákrokem srazil do bezpečí obránce Vladimír Brož.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno, ač se ve třetí třetině Děčín nadechoval ke snížení stavu skóre, kdy to bylo už jen o dva góly, Piráti na to reagovali dvěma přesnými trefami a opět měli vyšší náskok. Nakonec se pak už nikdo netrefil a Piráti na ledě Děčína vítězí 8:4. Medvědi tak ve svém druhém domácím utkání v nové sezóně znovu nebodují.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:19:27)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Macek (Nezbeda, D. Tůma), 29. Faigl (Nezbeda, D. Tůma), 42. Macek (Bartoň, Nezbeda), 45. Smola – 4. Hübl (Lukeš), 8. Chrpa (Lukeš, Hübl), 15. Koblížek (Eret, Zajíček), 22. Zajíček (Kostourek, Eret), 25. T. Svoboda (Lukeš, Hübl), 35. M. Tůma (Jouza, Putz), 49. Eret (Kostourek, Záruba), 50. Hübl


    HC Děčín: Lavinger (25.–54. M. Petrásek) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, A. Starý, Hercík – D. Tůma (A), Nezbeda, Faigl (C) – O. Sýkora, Jursa, D. Černý – Smola, Nowák, Macek – Chovanec.
    Trenér: David Švagrovský

    Piráti Chomutov: A. Horák (45. Altrichter) – Kadeřávek, F. Hynek, Seemann, Záruba, Havel (A), Váchal, Filip – Lukeš (A), Hübl (C), T. Svoboda – Kostourek, Eret, Zajíček – Mála, Koblížek, Chrpa – M. Tůma, Putz, Jouza – Remeš.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Němec – Tichý, Herles

    Diváci: 546
    bahis siteleri