Aston Villa – Brighton 6:1 (kon.) | Bournemouth – Arsenal 0:4 (kon.) | Everton – Luton 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Crystal Palace 0:1 (kon.) | Newcastle – Burnley 2:0 (kon.) | West Ham – Sheffield Utd. 2:0 (kon.)
Wolverhampton – Manchester City 2:1 (kon.) | Tottenham – Liverpool 2:1 (kon.)
konec
Aston Villa FC
6:1 (3:0)
Brighton & Hove Albion
Sobota 30.09.2023, 13:30 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
    90+7. Douglas LUIZ - 6:1
     
    90+7
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Tohle už je vrchol zmaru hostujícího mančaftu. Po pěkné kombinaci na jeden dotek vyrazil sám na brankáře Ollie Watkins, jeho pokus dokázal vyběhnutý Jason Steele vyrazit, avšak balón se dostal k DOUGLASOVI LUIZOVI, jenž jej odehrál po zemi do pravého dolního rohu.
     
    85
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí nemají dost a přidávají pátý gól, na které se znovu podílel Watkins. Vše opět začalo ztrátou balónu, o který hosté přišli na útočné polovině, JACOB RAMSEY si po přihrávce zpracoval míč, rozhlédl se, ale nakonec se rozhodl pro střelu ke vzdálenější tyči, jež mu vyšla parádně, balón se od ní odrazil do sítě a Jason Steele neměl šanci.
     
    65
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Čepice na trávník, máme tu hattrick. Vše začalo ztrátou míče hostujícího celku u středové lajny, domácí vyrazili vpřed, na pravé straně před hranicí pokutového území si míč zpracoval na pravou nohu OLLIE WATKINS a zamířil přesně do horní části hostující svatyně. Jason Steele skákal marně, na tento míč neměl šanci dosáhnout.
    50. Ansu FATI - 3:1
     
    50
    Brighton právě vstřelil branku!
    Hosté rychle rozehráli standardku na útočné polovině, João Pedro se zbavil obránce, zkoušel přihrát na střed, to se mu nepovedlo, ale míč se k němu odrazil zpět, následně byl hráč zřejmě faulován, avšak balónu se zmocnil ANSU FATI, který zblízka snadno odehrál balón levačkou do odkryté brány před sebou.
    26. Pervis ESTUPIÑÁN - 3:0
     
    26
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Nyní už se domácí celek raduje potřetí. První střelu Diabyho dokázal Jason Steele vyrazit, hráč Aston Villy se dostal k míči znovu a střílenou příhrávkou mířil na vzdálenější tyč, balón při tom smolně tečoval do vlastní sítě PERVIS ESTUPIÑÁN.
     
    21
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    OLLIE WATKINS naběhl za křižnou přihrávkou, následně se zbavil v pokutovém území dvou protihráčů a poté nepříliš prudkou, zato přesnou střelou po zemi k bližší tyči rozjásal domácí fanoušky podruhé.
     
    14
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení, Cash se vyhnul ofsajdové pasti, přihrál po zemi do malého vápna, kde nepokrytý OLLIE WATKINS tečoval balón ze svého pohledu k levé tyči, kde bylo volné místo.

    Petr Frömel

    Branky: 14. Watkins (Cash), 21. Watkins (Diaby), 26. Estupiñán (vla.), 65. Watkins (McGinn), 85. J. Ramsey (Watkins), 90+7. Luiz – 50. Fati (Pedro)

    Karty:   7. Luiz (ASV), 32. Digne (ASV), 57. Konsa (ASV), 90+5. Durán (ASV) – 39. Welbeck (BRN), 72. Fati (BRN), 78. Dunk (BRN), 84. Mitoma (BRN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 10:8. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 19:21.
    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Torres, Digne – Kamara (90. Tielemans), Luiz – McGinn (C), Diaby (79. Durán), Zaniolo (57. J. Ramsey) – Watkins.
    Náhradníci: Olsen – Carlos, Chambers, Lenglet, Dendoncker, Be. Traoré.

    Trenér: Unai Emery

    Brighton & Hove Albion: Steele – Veltman, Webster, Dunk (C), Estupiñán (46. Lamptey) – Hinshelwood (87. Baleba), Gilmour – March (62. Adingra), Welbeck (46. Pedro), Mitoma – E. Ferguson (46. Fati).
    Náhradníci: Verbruggen – Igor, van Hecke, Dahoud.

    Trenér: Roberto De Zerbi

    Rozhodčí: Madley – Hussin, Hopton

    Diváci: 40 636
    bahis siteleri