Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Třinec – Přerov 6:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 8:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:9 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 6:5 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:3 (3:1, 1:0, 2:2)
HC Olomouc
Sobota 30.09.2023, 12:00 • Veřejné sportoviště pro zimní sporty, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    50:20 Michal TOMEČEK - 6:3
     
    50:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nájezdu se chopil MICHAL TOMEČEK, který si najel na střed pole a propálil kotouč do volné skuliny mezi betony gólmana Cinky.
    49:12 Lukáš BOŠEK - 6:2
     
    49:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci využívají přesilovku a snižují na rozdíl čtyř branek! Ve skupince hráčů se protlačil k zakončení LUKÁŠ BOŠEK a poslal puk přesně k pravé tyči jihlavské svatyně. Asistence: Ondřej Šotkovský a Stanislav Ruda.
    44:28 Jonáš JUNGWIRTH - 6:1
     
    44:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk Dukly po levém křídle znamená už šestý gól do olomoucké branky! Po úspěšné kombinaci se v levém křídle opřel do kotouče JONÁŠ JUNGWIRTH, který svým přesným zásahem mezi tři tyče zkompletoval hattrick. Asistence: Ilarion Kuprijanov a Patrik Mrtka.
    41:24 Maxim BURKOV - 5:1
     
    41:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    To se stalo až o malou chvíli později. V přetlačované před Frgálovou klecí se nejlépe zorientoval MAXIM BURKOV, jemuž se povedlo přesně umístit z hranice brankoviště puk za záda olomouckého brankáře. Asistence: Ilarion Kuprijanov a Denis Jeletz.
    34:09 Kevin COUFAL - 4:1
     
    34:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští navyšují své vedení! Od modré poslal kotouč důrazně směrem na Frgálovu klec Lukáš Číhal. Přímo před ní stál připravený KEVIN COUFAL, který přesně tečoval puk za záda olomouckého brankáře. Asistence: Lukáš Číhal a Jakub Modl.
    19:45 Ondřej ŠOTKOVSKÝ - 3:1
     
    19:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V závěru třetiny ještě Hanáci snižují! Rychlá souhra třech hráčů umožnila ONDŘEJI ŠOTKOVSKÉMU postavit se na hranici brankoviště, odkud bleskově doklepl puk do odkrytého prostoru u pravé tyče Cinkovy klece. Asistence: Michal Tomeček a Lukáš Bošek.
    17:25 Jonáš JUNGWIRTH - 3:0
     
    17:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    JONÁŠ JUNGWIRTH podruhé! Po buly si najel k pravému mantinelu, odkud pod úhlem vypálil tvrdě na Valentu a namířil kotouč přesně do volné skuliny. Tím také vyhnal olomouckého gólmana ven z brankoviště. Asistence: Maxim Burkov.
    17:15 Jonáš JUNGWIRTH - 2:0
     
    17:15
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla v akci podruhé! Ilarion Kuprijanov obkroužil Valentu, načež našel před brankou volného JONÁŠE JUNGWIRTHA, který z první přesně uklidil puk za záda olomouckého gólmana. Asistence: Ilarion Kuprijanov a Jan Ludvík.
    14:28 Kevin COUFAL - 1:0
     
    14:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý jihlavský brejk a první gól utkání! Po levé straně se prosmýkl dopředu KEVIN COUFAL, který se po vydařené souhře osvobodil puk od třech olomouckých protihráčů a zavěsil k pravé tyči. Asistence: Jakub Modl a David Bulík.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 15. Coufal (Modl, Bulík), 18. Jo. Jungwirth (Kuprijanov, Ludvík), 18. Jo. Jungwirth (Burkov), 35. Coufal (Číhal, Modl), 42. Burkov (Kuprijanov, Jeletz), 45. Jo. Jungwirth (Kuprijanov, P. Mrtka) – 20. Šotkovský (Tomeček, Bošek), 50. Bošek (Šotkovský, Ruda), 51. Tomeček (TS)


    HC Dukla Jihlava: Cinka (Vejmelka) – Vovsík (C), Vandas, Číhal (A), Jeletz, Ludvík, P. Mrtka, Topol – Rauš, Báťa (A), Klapica – Jo. Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Coufal, Bulík, Modl – R. Váňa, Šabatka, Nosek.
    Trenér: Michal Broš

    HC Olomouc: Valenta (18. Frgál) – P. Sedláček (A), Šlahora, Panáček (C), Compel, A. Drábek (A), Kalman, Bohatý – Bošek, Tomeček, Šotkovský – Belan, Turek, Koudelný – Ruda, Smýkal, Pastrnek – K. Drábek, Röss.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Barek, Čuňočka – Bohuněk, Hájková

    Diváci: 88
    bahis siteleri