Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Třinec – Přerov 6:4 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 8:4 (kon.)
Č. Budějovice – Mountfield HK 1:9 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.)
Pardubice – Zlín 6:5 (kon.) | Sparta – Litvínov 5:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
8:4 (0:1, 4:2, 4:1)
HC Kometa Brno
Sobota 30.09.2023, 13:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
     
    59:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí tuto přesilovku využívají, po nahrávce Přibyla propadla střela ROBERTA CHLÁNA za Žurka a vítkovický útočník si tak dnes připisuje hattrick – 8:4. Asistence: Matěj Přibyl, Maxim Vehovský.
     
    59:08
    Hákováním se provinil hostující kapitán Otava a bude pykat.
     
    57:38
    Žurek je zpět v brance.
     
    57:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se na obranné modré podařilo dostat k puku, Man ho poslal na volnějšího ROBERTA CHLÁNA, který střelou ze středního pásma trefuje opuštěnou brněnskou klec – 7:4. Asistence: Matyáš Man.
     
    57:30
    Hostující trenéři si vybírají oddechový čas, po něm zůstává Žurek na střídačce.
     
    53:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí nehodlají ponechat nic náhodě, Přibyl vyslal do šance MAXIMA VEHOVSKÉHO, který zkušeně zvyšuje na 6:4. Asistence: Matěj Přibyl, Matěj Žídek.
     
    52:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, po nahrávce Boltvana dostává kotouč za Irgla DENIS BÁRTA a snižuje tak stav na rozdíl jediné branky – 5:4. Asistence: Adam Boltvan, David Moravec.
     
    50:25
    Za hru vysokou holí je potrestán domácí Vehovský.
     
    43:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok, po nahrávce Slusarczyka nedal ROBERT CHLÁN Žurkovi šanci – 5:3. Asistence: Jakub Slusarczyk, Marek Chaloupka.
     
    43:21
    Velký závar u hostující branky, v šancích postupně Fojtík, Saxa i Zapletal, také tyč brněnské klece byla v akci, ale hosté se nakonec horko těžko ubránili.
     
    39:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí obracejí utkání, vítkovičtí se nahrnuli těsně k brněnské brance a po menším závaru dostává puk za gólmana hostů MATĚJ ŽÍDEK – 4:3. Asistence: Maxim Vehovský, Denis Puchala.
     
    38:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Domácím se podařilo zpečetit svou zlepšenou snahu ve vyrovnávací branku, když Přibylovu nahrávku poslal za Žurka MARTIN MILATA – 3:3. Asistence: Matěj Přibyl, Tomáš Tobola.
     
    37:48
    Nejprve se na domácí branku rozjel hostující Ekrt, ale Irgl zakročil svou holí, z následného protiútoku sprintoval k brance vítkovický Tobola, ale jeho dělovka skončila v bleskově natáhnuté Žurkově lapačce.
     
    35:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se snaha vyplatila, s přispěním Žídka a tyče snižuje na rozdíl jednoho gólu MAXIM VEHOVSKÝ – 2:3. Asistence: Matěj Žídek, Vincent Glos.
     
    31:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se konečně dočkali, Chlán přihrál na volného JAKUBA SLUSARCZYKA, který se rozjel na hostující branku a prostřelil Žurka tak tvrdě, že puk okamžitě vyjel z brány zpět do hry, ale sudí ukazuje do branky – 1:3. Asistence: Robert Chlán, Marek Chaloupka.
     
    27:49
    Sám na branku ujížděl domácí Tobola, ale Žurek je i tentokrát stoprocentní.
     
    27:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš, tak to prostě je. Brňané se rozjeli do pásma, a po několika pokusech dostává puk za Irgla ROBIN RAKUS – 0:3. Asistence: Denis Svoboda, Adam Boltvan.
     
    25:28
    Brňané jsou pořádně při chuti, dobývají se do vítkovické klece stůj co stůj, nejprve se snažil Nesvadba, poté dorážel Halačka, pak znovu v akci Nesvadba a Habermann, ale domácím se podařilo dostat puk do bezpečí.
     
    24:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté trestají faul domácího kapitána, po přesné nahrávce Ekrta posílá ROBIN RAKUS nekompromisně puk za Irgla – 0:2. Asistence: Jan Ekrt, Adam Veselský.
     
    22:50
    Domácí Puchala míří mezi trestoměřiče, je vyloučen za krosček.
     
    19:12
    Do šance se v oslabení řítili Ekrt s Rakusem, druhý jmenovaný střílel v pádu a už už se chtěl radovat, ale kotouč se za Irgla nedostal.
     
    17:37
    Za sekání odjíždí za katr hostující Bárta.
     
    17:37
    Domácí mohli srovnat, až k brance se protlačil Slusarczyk, ale byl faulován.
     
    16:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají účet dnešního zápasu, po nahrávce Bůžka se blízko branky dostal JAN EKRT, který poslal puk do horní části branky – 0:1. Asistence: Jakub Bůžek.
     
    09:49
    Vítkovický Milata se dostal k puku, neohroženě vjel mezi tři bránící hráče, ale Žurka nakonec nepřekonal.
     
    09:05
    Za hákování je potrestán domácí Puchala.
     
    05:55
    Za hákování je potrestán Saxa, hosté mají první přesilovku.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 32. Slusarczyk (Chlán, Chaloupka), 36. Vehovský (Žídek, Vi. Glos), 39. Milata (M. Přibyl, Tobola), 40. Žídek (Vehovský, Puchala), 44. Chlán (Slusarczyk, Chaloupka), 54. Vehovský (M. Přibyl, Žídek), 58. Chlán (Man), 60. Chlán (M. Přibyl, Vehovský) – 17. Ekrt (Bůžek), 25. Rakus (Ekrt, Veselský), 28. Rakus (D. Svoboda, Boltvan), 53. De. Bárta (Boltvan, D. Moravec)


    HC Vítkovice Ridera: Irgl (Smolka) – Chaloupka, Bialy (A), Man, Kalandra, Puchala (C), Vi. Glos, Čuba – Slusarczyk, Štiak, Chlán – Tobola, Přibyl, Milata – Žídek, Kovalčík, Vehovský (A) – Fojtík, Zapletal, Saxa.
    Trenér: Pavel Trnka

    HC Kometa Brno: Žurek (Kavan) – Ulbricht (A), A. Pospíšil, D. Svoboda, Zubíček, Bůžek, Jurný, Kuswito – Boltvan (A), Otava (C), De. Bárta – Chludil, Ekrt, Rakus – Veselský, D. Moravec, Mots – Habermann, Halačka, J. Nesvadba.
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: J. Vaněk, P. Blaha – M. Vengřín, V. Hladík

    Diváci: 184
    bahis siteleri