Florida – Carolina 4:2 (kon.) | Boston – Philadelphia 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 3:1 (kon.) | Tampa – Carolina 4:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (po pr.)
Anaheim – Los Angeles 3:4 (kon.) | Vegas – Arizona 3:1 (kon.) | Buffalo – Columbus 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:2 (0:0, 1:0, 3:2)
Carolina Hurricanes
Sobota 30.09.2023, 00:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • Příprava NHL
Partner:
    58:48 Lucas CARLSSON - 4:2
     
    58:48
    Florida právě vstřelila branku!
    Kočetkov vyrazil na střídačku, nicméně Carolina z toho nic nevytěží. Při její rozehrávce přišla ztráta puku a pravděpodobně rozhodující trefa LUCASE CARLSSONA do prázdné klece. Bez asistence.
    58:25 Gerry MAYHEW - 3:2
     
    58:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže domácí se okamžitě vrací do vedení, když se GERRY MAYHEW dostal v pravém kruhu k odraženému puku po střele Kiersteda a dorazil puk za záda Kočetkova! Asistence: Matt Kiersted.
    58:01 Brendan PERLINI - 2:2
     
    58:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina podruhé využívá ve třetí třetině přesilovku! Zpoza kruhů vypálil BRENDAN PERLINI, který vyrovnává na 2:2! Asistence: Dmitrij Orlov, Noel Gunler.
    43:03 Michael BUNTING - 2:1
     
    43:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nakonec se Hurricanes povedlo využít přesilovou hru a dostat se znovu do kontaktu s Floridou. Střelu DeAngela z pravého kruhu vyrazil Stolarz před sebe a MICHAEL BUNTING úspěšně doráží za jeho záda. Asistence: Tony DeAngelo, Jack Drury.
    42:29 Steven LORENTZ - 2:0
     
    42:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Kinnunen vyslal STEVENA LORENTZE do brejku a útočník Floridy po přebruslení mezi kruhy vypálil k pravé tyči nad lapačku Kočetkova. Gól v oslabení. Bez asistence.
    36:19 Mackie SAMOSKEVICH - 1:0
     
    36:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Carolina měla několikrát možnost dostat puk do středního pásma, ale nepovedlo se jí to. A nakonec je z toho první gól zápasu, když Florida vykombinovala přihrávku na MACKIEHO SAMOSKEVICHE, jenž se dostal mezi kruhy nikým nebráněn a po kličce do bekhendu podstřelil beton Kočetkova. Asistence: Josh Mahura, Gerry Mayhew.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 37. Samoskevich (Mahura, Mayhew), 43. Lorentz, 59. Mayhew (Kiersted), 59. Carlsson – 44. Bunting (DeAngelo, Drury), 59. Perlini (Orlov, Gunler)


    Florida Panthers: Stolarz (Guzda) – Kiersted, Balinskis, Mahura, Carlsson, Ludvig, Kinnunen – Mayhew, Lorentz, True, Dalpe, Sourdif, Samoskevich, Ritchie, Lockwood, Asplund, Stenlund, Skoog, Schwindt
    Trenér: Paul Maurice

    Carolina Hurricanes: Kočetkov (Raanta) – Orlov, Beaulieu, Montgomery, DeAngelo, Honka, Seeley – Drury, Lemieux, Bellows, Halbgewachs, Gunler, Perlini, Conacher, Bunting, Suzuki, Shore, Rees, Murray
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Hiff – Murray, Kelly
    bahis siteleri