Florida – Carolina 4:2 (kon.) | Boston – Philadelphia 3:4 (0:2 po s.n.) | Montreal – Toronto 1:2 (kon.)
Ottawa – Winnipeg 3:1 (kon.) | Tampa – Carolina 4:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (po pr.)
Anaheim – Los Angeles 3:4 (kon.) | Vegas – Arizona 3:1 (kon.) | Buffalo – Columbus 4:3 (kon.)
Tampa – Nashville 5:4 (kon.)
po s.n. (0:2)
Boston Bruins
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 30.09.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Philadelphia Flyers.
    Autorem rozhodujícího nájezdu je MORGAN FROST.
    44:07 BRINK - 3:3
     
    44:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    BOBBY BRINK se po prohraném osobním souboji Marchanda dostal k odraženém kotouči a dává třetí branku Filadelfie v dnešním zápase. Prosazuje se poměrně nenápadnou střelou mezi beton a lapačku Ullmarka. Asistence: Jacob Gaucher a Nick Seeler.
    35:00 HEINEN - 3:2
     
    35:00
    Boston právě vstřelil branku!
    Krátce po konci přesilové hry domácí tým nicméně skóruje a otáčí skóre zápasu, branku si připisuje DANTON HEINEN, který svou střelu se štěstím procpal přes Petersena. Asistence: Kevin Shattenkirk, Georgii Merkulov.
    27:40 PASTRŇÁK - 2:2
     
    27:40
    Boston právě vstřelil branku!
    DAVID PASTRŇÁK měl po minele Farabeeho, který mu omylem nahrál kotouč, velmi výrazně ulehčenou práci, dokázal si nicméně poradit s Erssonem a během hry 4 na 4 přidává svou druhou branku v zápase.
    17:27 POEHLING - 1:2
     
    17:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ačkoliv svěřenci Johna Tortorelly nepředvedli v této přesilové hře vůbec dobrý výkon, první střelou v ní se prosazuje tři vteřiny před plánovaným návratem Davida Patrňáka z trestné lavice RYAN POEHLING. Ten zůstal vinou nedostatečného dostoupení ze strany Wotherspoona volný těsně před Ullmarkovou brankou a její odkrytou část po skvělém pasu Brinka suverénně trefil. Asistence: Bobby Brink a Tyson Foerster.
    12:46 PASTRŇÁK - 1:1
     
    12:46
    Boston právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita, trefuje se DAVID PASTRŇÁK. Domácí sehráli powerplay úchvatně a bylo víceméně jen otázkou času, než se jim podaří skórovat. Ersson tak hned ze druhé střely Bruins na branku inkasuje a situace pro něj vzhledem k nadcházející sezóně NHL nevypadá nikterak optimistcky. Asistence: Charlie McAvoy a Pavel Zacha.
    07:31 FARABEE - 0:1
     
    07:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dvojitou chybu českých hráčů trestá JOEL FARABEE. Pas Pavla Zachy neměl jasného adresáta, David Pastrňák se do této role sám nominoval a snažil se puk zastavit, místo toho ho však posunul na Farabeeho, který svou šanci perfektně využil.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 13. Pastrňák (McAvoy, Zacha), 28. Pastrňák, 35. Heinen (Shattenkirk, Merkulov) – 8. Farabee, 18. Poehling (Brink, Foerster), 45. Brink (Gaucher, Seeler), rozh. náj. Frost

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Poltras (BOS)
    0:1   Brink (PHI)
    2. série:
    0:1   Pastrňák (BOS)
    0:2   Frost (PHI)


    Boston Bruins: Ullmark (Keyser) – Brunet, Lohrei, McAvoy, Shattenkirk, Lindholm, Walsh, Wotherspoon – Chiasson, Farinacci, Greer, Harrison, Lauko, Marchand, Merkulov, Pastrňák, Poltras, Richard, Zacha
    Trenér: Joe Sacco

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Belpedio, Grans, Mete, Sanheim, Seeler, Zamula – Bellerive, Brink, Deslauriers, Desnoyers, Farabee, Foerster, Frost, Gaucher, Hathaway, Marody, Poehling, Tippet,
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Nansen, Marquis
    bahis siteleri