Havlíčkův Brod – Hvězda Praha 3:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:1, 2:0, 1:1)
HC Hvězda Praha
Sobota 30.09.2023, 11:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    56:22
    Hvězda právě vstřelila branku! Tohle přesně hosté potřebovali, v Kotlině snižují na nejtěsnější rozdíl! Maxim Šadrin od modré čáry nahodil puk k pravému mantinelu útočného pásma, kde se ho zmocnil Štěpán Václavík a narýsoval před bránu lahůdkový pas volnému STEPHANU ZIDAHNALOVI, jenž z první trefil v pohodě odkrytou bránu! Asistence: Štěpán Václavík, Maxim Šadrin.
     
    43:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hodně důležitá branka teď uklidňuje Bruslaře, kteří se dostali do dvoubrankového trháku! Pavel Konvalina nahodil od modré čáry kotouč za bránu, kde ho zachytil Martin Kouba, vyjel do rohu pásma a našel v levém kruhu volného MATYÁŠE LÉDLA, který nádhernou zápěstní ránou z voleje prostřelil brankáře Boušku! Asistence: Martin Kouba.
     
    37:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři se po utěšené akci dostávají do vedení! Martin Kouba nahrál na modrou čáru Pavlu Konvalinovi, jehož střelu brankář Bouška vyrazil betony. Následně dorážel do betonů Matyáš Lédl a kotouč dorazil s velkým štěstím do sítě MAREK ČAPEK, když gólman Bouška neudržel puk ve své výstroji a ten se došoural za brankovou čáru! Asistence: Matyáš Lédl, Pavel Konvalina.
     
    24:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jsou za povedený vstup do druhé třetiny brzy odměněni a vyrovnávají na 1:1! Matyáš Lédl posunul bekhendem kotouč na modrou čáru Matěji Kopeckému, který zápěstím vystřelil a právě Lédl kotouč tečoval, ale po něm ještě druhou tečí mezi kruhy usměrnil kotouč mimo dosah gólmana Boušky, který teď neměl vůbec žádnou šanci zasáhnout, DENIS KRAUČUK! Asistence: Matyáš Lédl, Matěj Kopecký.
     
    06:41
    Hvězda právě vstřelila branku! Hosté nabídnutou přesilovkou pět na tři nepohrdli a jdou do vedení! Filip Houdek od modré čáry přenesl hru do pravého kruhu, odkud z první vypálil tvrdě Jonáš Cvikl, brankář Ždimera vyrazil dělovku betony jen před sebe a z dorážky do odkryté brány se prosadil JURIJ STARIKOV! Asistence: Jonáš Cvikl, Filip Houdek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Kraučuk (Lédl, Kopecký), 38. Čapek (Lédl, Konvalina), 44. Lédl (Kouba) – 7. Starikov (Cvikl, Houdek), 57. Zidahnal (Václavík, Šadrin)


    BK Havlíčkův Brod: Ždimera (Štáfl) – Svoboda, Duben, Konvalina, Kopecký, Mečiar, Frantl, Teml (C) – Chromý (A), Čapek (A), Hrodek, Kraučuk, Makovec, D. Vaněček, Lédl, Čech, Kouba, O. Suchý
    Trenér: Lukáš Bureš

    HC Hvězda Praha: Bouška (Nováková) – Štěpánek, Šadrin, Pořízek, Musil, Houdek (C), Ježek, Zavoral – Pelikán, Hlávka, Cvikl, Zidahnal, Kadlec (A), Prichoďko, Starikov, Václavík, Ivanenko
    Trenér: Josef Reigl

    Rozhodčí: Lukáš Hort – Matyáš Sapík, Šimon Dvořák

    Diváci: 150
    bahis siteleri