Mladá Boleslav – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Teplice – Slavia 0:0 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
0:0 (0:0)
SK Slavia Praha
Neděle 01.10.2023, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:12:19)
     
    Držení míče: 21 % : 79 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
     
    Je konec! V tomto utkání jsme se nakonec regulérní branku neviděli, a tak si Teplice a Slavia dělí body! Pražané vstoupili dobře do druhé půle a dobrou šanci měl Jurečka, jenže z dobré pozice netrefil bránu. Na druhé straně mohl skórovat Radosta, jenže zamířil jen do boční sítě. Hostům se po jedno ze závarů povedlo dostat míč do sítě. Mojmír Chytil ale trefil patu Juráska, který už byl v ofsajdu, takže VAR branku musel odvolat. Oba týmy měly do konce zápasu ještě po jedné větší šanci, ale ani jednu z nich nedokázaly využít. Oba gólmani tak dnes zapsali čisté konto.
     
    A ze závěrečného zápisu se ještě dozvídáme, že Soufiane Dramé dostal po skončení duelu dokonce červenou kartu! Předvedl úder loktem proti někomu z hostujících hráčů, červená karta je udělena na základě intervence VAR ihned po skončení utkání!
     
    Soufiane Dramé a Aleš Mandous ještě po skončení viděli žluté karty za vzájemnou potyčku.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    90+10
    Hostům ale nyní chyběly jen centimetry! Matěj Jurásek to udělal na levé straně fantasticky, načež vyslal centr. Tomáš Grigar na něj nedosáhl, míč se tak dostal k Chytilovi, jenže jeho hlavička jde vedle brány!
     
    90+9
    Tomáš Holeš to chtěl vzít jako správně kapitán na sebe, ale střela se mu nepovedla. Mířila vysoko nad bránu a Tomáš Grigar taky spěchat nikam nebude.
     
    90+8
    Tepličtí hráči vybojovali ještě rohový kop a byla z toho dobrá šance! Jan Knapík se dostal k těžkému zakončení někde na penaltě, ale jeho zakončení z první míří těsně nad břevno!
     
    90+7
    A v Teplicích se přece jen schyluje k překvapení! Domácí celek totiž nadále drží remízu. Tomáš Grigar si došel daleko pro míč a poslal jen až k Mandousovi.
     
    90+6
    Hosté to tedy zkusili z pravé strany. Michal Tomič vyslal dobrý centr na přední tyč, kde byl Ivan Schranz. Míč nakonec končí těsně vedle pravé tyče.
     
    90+5
    Slavia to zkusila dalším dlouhým nákopem, jenže tímto způsobem tip dneska prostě nejde! Tomáš Grigar to měl k míči znovu nejblíže a schoval jej v rukavicích.
     
    90+4
    Filip Havelka nestihl míč zahrát ještě na hrací ploše, ale nemusí mu to moc vadit. Právě Teplice totiž vybojovaly autové vhazování na útočné polovině.
     
    90+3
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Michal Tomič.
     
    90+3
    Matěj Jurásek nakonec vzal tuto standardní situaci na sebe. Vyslal dobrý a prudký centr, ale obrana domácího celku dokázala těžký centr odvrátit.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jásir, přichází Soufiane Dramé.
     
    90+2
    Muhamed Jásir si vyžádal ošetření, ale sudí se dívá pozorně na hodinky. Nakonec se přece jen dostaneme k deset nastaveným minutám, Teplice střídají.
     
    90+1
    Muhamed Jásir má křeč v noze a zůstává ležet na hřišti. Mezitím ale Lukáš Mareček fauloval kousek od svého vápna a Slavia vybojovala standardní situaci.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 9 minut.
     
    89
    Žlutou kartu vidí také lavička hostujícího týmu. Nejspíše za řeči ji dostává Jaroslav Köstl.
     
    87
    Matěj Radosta byl faulován na polovině hřiště, což Teplicím bude naprosto vyhovovat. Oscar navíc za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Míč tedy pro domácí.
     
    87
    Žlutá karta pro tým FK Teplice (Jakub Hora).
     
    87
    Tomáš Holeš to zkusil z nějakých dvaadvaceti metrů. Vyslal sice slušnou ránu, jenže ta nezamířila mezi tři tyče. Tomáš Grigar to navíc celou dobu jistil.
     
    85
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Provod, přichází Mick Van Buren.
     
    85
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Vachoušek, přichází Jakub Hora.
     
    84
    Do šestnáctky Teplic znovu létá jeden centr za druhým. Hostům se ale nedaří následně hlavičkovat.
     
    83
    Hosté ale musí myslet také na zadní vrátka! Igoh Ogbu se doslova nechal obrat Havelkou o míč a ten už pelášil ze strany na bránu. Na poslední chvíli mu však byl míč odpálen od nohy!
     
    82
    Domácí hráči byli trochu pod tlakem, tak prostě jen odpálil míč daleko od brány. Slavia tak brzy získává míč, jenže je s ním hodně daleko od brány Grigara.
     
    81
    Lukáš Masopust to měl hodně těžké se zpracováním, což se také ukázalo. Míč se tak dostal mimo hrací plochu a Teplice budou moci vhazovat na půlce.
     
    80
    Máme zde posledních deset minut do konce základní hrací doby, pořádný čas se však bude nastavovat! Čeká nás nejspíše ještě dobrá čtvrt hodinka.
     
    79
    Oscar vyslal velmi dobrý centr na zadní tyč, kde byl Václav Jurečka. Ten sice hlavičkoval, jenže byl pod tlakem. Tomáš Grigar to tak měl hodně jednoduché.
     
    77
    Branka nakonec opravdu neplatí! Mojmír Chytil totiž trefil míčem ještě Juráska do paty, který už byl v ofsajdu! Dlouho řešená situace, navíc je to tedy stále 0:0!
     
    76
    Řeší se nejspíše ofsajd Matěj Juráska těsně před gólem. No, rozhoduje se už dlouho. Zatím stále čekáme, snad se brzy dočkáme nějakého rozhodnutí.
     
    75
    Je otázkou, co přesně se řeší... Zatím ale stále čekáme na výsledek, takže se nehraje.
     
    74
    Celou situaci ale řeší ještě VAR!
    73. Chytil procpal neposedný balon do sítě! Ale gól odvolán kvůli ofsajdu
     
    73
    Slavia právě vstřelila branku! Hosté se prosazují, i když to byly pořádné nervy! Václav Jurečka poslal míč někam na penaltu, kde byl Matěj Jurásek. Ten sice neuspěl proti gólmanovi, ale k míči se následně dostal MOJMÍR CHYTIL, který o břevno poslal míč do sítě.
     
    71
    A hned jsme z něj viděli šanci na skórování! Lukáš Mareček našel parádním centrem Muhameda Jásira, jehož prudká hlavička zamířila přesně doprostřed brány!
     
    70
    Tadeáš Vachoušek za to zase vzal! Dostal se individuálně až do vápna, kde chtěl poslat přízemní centr. Tomáš Holeš jej dokázal skluzem srazit na roh.
     
    69
    Lukáš Masopust nakonec vyslal takový jemný lob, po kterém se natáhl Tomáš Grigar! Ten byl následně ještě faulován a domácí ustáli i tuhle situaci.
     
    67
    Mojmír Chytil se snažil po pravé straně proniknout do vápna, což se mu značně vedlo. Štěpán Chaloupek jej stáhl před vápnem a je tu standardka.
     
    66
    Netrvalo to dlouho a hosté míč opravdu vybojovali. Oscar to zkusil poslat mezi obránce, avšak hostující hráč na míč nemohl dosáhnout za žádnou cenu.
     
    65
    V posledních minutách byla hra hodně rozkouskována. Teplice budou vhazovat nedaleko své vlastní brány a Slavia se pustila do vysokého napadání.
     
    64
    Vypadá to, že i Jan Knapík bude schopen pokračovat ve hře. To je dobrá zpráva pro domácího trenéra, který by přišel o druhého stopera během chvilky.
     
    63
    Vypadá to že, Mojmír Chytil bude v pořádku, ten se nakonec nenechal ani ošetřit. Jan Knapík ale stále lží na hřišti a je ošetřovaný na hřišti...
     
    62
    Aleš Mandous sice byl napadán Vachouškem, ale hostující gólman celou situaci ustál. O chvilku později došlo ke srážce hlavami mezi Knapíkem a Chytilem. Hra je samozřejmě okamžitě přerušena...
     
    61
    Dnešní utkání sleduje 15 193 diváků.
     
    60
    Přesně hodina hry je za námi! Velký favorit v podobě Slavie stále nemůže překonat obranu domácího celku, natož si vytvořit nějakou velkou možnost.
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Mičević, přichází Daniel Trubač.
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází Wallem, přichází Matěj Jurásek,
    ze hřiště odchází Tijani, přichází Mojmír Chytil.
     
    58
    Tadeáš Vachoušek nabral sprint na levé straně a parádně udrželi míč na kopačce. Následně poslal přízemní centr, do kterého se opřel Matěj Radosta, jenže zamířil do boční sítě!
     
    57
    Filip Havelka rozehrával standardní situaci z poloviny hřiště. Vyslal daleký centr, jenže byl daleký pro všechny. Na ten nikdo z domácích dosáhnout nemohl.
     
    56
    To vypadalo zajímavě! Conrad Wallem to vzal rovnou na sebe a jeho střela jen prosvištěla kolem spojnice! Zajímavý pokus, ale Tomáš Grigar situaci hlídal.
     
    55
    Po souboji, ve kterém fauloval Marek Beránek, zůstává ještě ležet na hřišti Mičević. Ten se při sprintu chytil za zadní stehenní sval, tady se bude asi střídat.
     
    54
    Žlutá karta pro tým FK Teplice (Marek Beránek).
     
    52
    Vypadá to však, že Lukáš Provod bude schopen pokračovat v utkání. Hráč Slavie ovšem musí za postranní lajnu, pomalu se však hlásí o návrat do hry.
     
    51
    Matěj Radosta může být hodně rád, že za svůj zákrok na polovině hřiště neviděl žlutou kartu. Lukáš Provod od něj pocítil šlapák a musí být ošetřen.
     
    50
    Je za námi úvodních pět minut hry ve druhém poločase a Slavia pokračuje ve svém aktivním výkonu z první půle. Nadále však čekáme na první gól.
     
    49
    Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha (Tomáš Holeš).
     
    49
    Filip Havelka měl velké problémy při bránění, ale nakonec celou situaci zvládl, přestože se on, i soupeř, kterého bránil, ocitli na zemi.
     
    48
    Igoh Ogbu zahrával volný kop na polovině hřiště, ale rozhodl se jen pro krátkou přihrávku na spoluhráče v obraně. Slaví znovu čeká dobývání brány.
    47. Jurečka hezky vypálil z otočky, ale přestřelil
     
    47
    A už nám začal i druhý poločas dnešního duelu! Nakonec udělal jednu změnu Jindřich Trpišovský. A Ivan Schranz o sobě hned dal vědět! Krásně našel Václava Jurečku, jenže jeho rána zamířila nad.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha:
    ze hřiště odchází David Douděra, přichází Ivan Schranz.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas byl vlastně zajímavý až v samotném závěru. Celou dobu měli jasnou převahu hostující fotbalisté, kteří si však za celou dobu nedokázali připravit nějakou gólovou možnost. Teplice byly dlouho pod tlakem, přesto právě domácí měli nakonec obrovskou možnost. Muhamed Jásir totiž vybojoval v jediné nastavené minutě penaltu pro svůj tým. K té si stoupnul Tadeáš Vachoušek, jenže Aleš Mandous vystihl směr jeho kopu a penaltu vyrazil.

    Další poločas začne přibližně v 16:08.
     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+3. Penalta
     
    45+3
    Jenže první branka z toho není! Tadeáš Vachoušek pálil ze svého pohledu na pravou stranu. Aleš Mandous to vystihl a vyráží penaltu do bezpečí! Parádní zákrok hostujícího gólmana, naopak vůbec ne dobře kopnutá penalta na domácí straně v podání mladého hráče.
     
    45+1
    Ale pozor, tohle je penalta pro domácí celek! Lukáš Masopust svým autem našel jen hlavu teplického hráče, který poslal míč na hranici vápna. Tam se míče chopil Muhamed Jásir, který byl prvě Masopustem sestřelen ve vápně! Tady není o čem, pro domácí je to obrovská šance.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu!
     
    44
    Těžké to měl David Douděra, který se za každou cenu snažil odehrát míč směrem do vápna. To se mu sice jakž takž povedlo, ale salón sbírá Grigar.
     
    43
    Filip Havelka chtěl vhazovat po souboji, ale sudí přiřkl míč druhému celku. Slavia tak vhazuje na útočné polovině, jenže se s míčem musela zase vrátit.
     
    42
    Teplice se nám trochu začínají dostávat do hry, ono už bylo na druhou stranu také na čase. Šance k vidění ale nejsou ani na jedné nebo na druhé straně.
     
    41
    Nějakých pět minutek nám chybí do konce prvního poločasu a na úvodní branku duelu stále čekáme! Uvidíme jí ještě do hvizdu hlavního sudího?
     
    40
    To je snad první střela na bránu v celém zápase! Marek Beránek předvedl pár přešlapovaček a vyslal střelu, i když hodně slabou. Aleš Mandous to měl lehké.
     
    39
    Muhamed Jásir to vzal po levé straně, kde narazil na Masopusta. Ten ho sice dále nepustil, ale domácí hráč vybojoval pro svůj tým aut nedaleko brány Mandouse.
     
    38
    Hraje se nyní trochu hluchá pasáž hry, ve které však měly míč na kopačkách zase hosté. Ti to zkusili další dlouhou přihrávkou, která došla až ke Grigarovi.
     
    36
    Slavia tlačí svého soupeře, jenže se jí nedaří trefit bránu... Christos Zafeiris nyní z první krásně našel Wallema, jenže ten byl v záklonu, takže bránu netrefil.
     
    35
    Hráči ve žlutých dresech nám toho směrem dopředu ještě moc nepředvedli, což se nyní nezmění. Přišel faul na polovině hřiště a sešívání zase drží míč.
     
    34
    Tohle už byla gólová možnost! David Douděra si parádně naběhl za obránce a z první ještě hledal Muhameda Tijaniho. Ten ale zastavil svůj pohyb, takže hosté nedokázali ani zakončit!
    33. Douděra chtěl v dobré šanci vrátit míč Tijanimu, jenže nebyl přesný
     
    33
    K odraženému míči se ale ještě dostali hosté. David Douděra to měl nabité na nějakých dvaceti metrech, tak vypálil. Jeho rána šla ale pořádný kus vedle tyče.
     
    32
    Další rohový kop vybojovali do statistik hostující hráči. Ten si vzal na starosti znovu Lukáš Masopust, avšak Teplice se znovu bez větších potíží ubránily.
     
    31
    Conradu Wallemovi úplně nevyšel první dotyk s míčem, což byla škoda. Slavistický hráč už byl ve vápně, jenže s míčem se pak dostal mimo hrací plochu.
     
    30
    Tomáš Holeš to myslel dobře a vyslal zajímavý lob za obranu domácího celku. Lukáš Provod pelášil, jak mohl, avšak míč na hrací ploše nedokázal dostihnout.
     
    29
    Muhamed Tijani si pomohl proti soupeři faulem, čehož si lanový sudí všiml. Po chvilce je jeho zákrok odpískán a Teplice se zadarmo dostávají k míči.
     
    28
    Střely na bránu: 0 – 0!
     
    27
    Lukáš Masopust rozehrával rohový kop. Na ten si naskakovali Igoh Ogbu a Muhamed Tijani, avšak ani jeden z nich nedokázal míč pořádně trefit.
     
    26
    David Douděra a Conrad Wallem kombinovali na pravé straně, jenže vše zhatila nepřesná přihrávka na střed hřiště. Hosté ale míč vybojovali rychle zpět.
     
    25
    Už je za námi více jak polovina prvního poločasu, stále jsme se nedočkali první branky. Dočkali jsme se však prvního nedovoleného zákroku, a to Teplic.
     
    24
    Po dlouhé době to zkusili hosté také z levé strany, jinak u nich zatím vede strana pravá. Akce ale skončila velmi rychle, když hráč hostů o míč přišel.
     
    23
    A sešívání musí začít zase až do Mandouse... Zvládli ale rychlý přechod do útoku, Douděrův centr ovšem obrana domácího celku znovu odvrátila do bezpečí.
     
    22
    Ani tentokrát z rohového kopu nepřišlo žádné větší nebezpečí, jelikož teplická obrana míč soupeřům nepůjčila. Slavia si ale vzala odražený balón zpět.
     
    21
    Slavisté se snaží najít nějaké místečko pro kolmici, ale Teplice zatím brání celkem slušně. Conrad Wallem ale vybojoval pro svůj tým další rohový kop.
     
    20
    David Douděra dostal parádní dlouhou přihrávku na pravou stranu. Hned míč posunul na spoluhráče, který nacentroval přesně na hlavu hráč Slavie. Ta se ale úplně nepovedla a Tomáš Grigar už jen míč sebral.
     
    19
    Christos Zafeiris rychle pochopil, že středem cesta nepovede, a tak vrátil míč Masopustovi. Hosté si zatím přihrávají jen okolo poloviny hřiště.
     
    18
    Muhamed Jásir zůstal ležet na trávníku, když dostal do citlivých míst. Rozhodčí dokonce na chvilku přerušil hru, ale domácí hráč už je zpátky na nohou.
     
    17
    Sešívání jsou zatím jasně lepšími hráči na hřišti a posílají do vápna Teplic jeden centr za druhým. Zatím se však nedostali do vyložené šance...
     
    16
    Lukáš Mareček se snažil dlouhým pasem najít rozběhnutého Tadeáše Vachouška. Ten to měl k míči ale daleko, zase byl u něj jako první Aleš Mandous.
     
    15
    Tomáš Grigar zatím nemá moc příležitostí na krátké rozehrávky od své brány. Proto posílá daleké výkopy na polovinu hřiště, kde je většinou sbírají hosté.
     
    14
    Jenže z toho žádné nebezpečí nevzešlo. S centrem na zadní tyč si defenziva Teplic poradila.
     
    13
    David Douděra to zkoušel mezi obránce, ale Christos Zafeiris si sebral míč pro sebe. Jeho pas sice úspěšný nebyl, ale Slavia vybojovala první rohový kop.
     
    12
    Šikovně si počínal jeden z domácích hráčů, jenže proti přesile soupeře nakonec moc šancí neměl. Novou akci může rozjet Aleš Mandous.
     
    11
    Václav Jurečka se snažil vymyslet něco na pravě straně, ale velmi dobře si jej pohlídal Nemanja Mičević. Hosté navíc o chvilku později faulovali.
     
    10
    Jinak je za námi už deset minut hry, ve kterých se stav neměnil! Teplice se po delší době dostaly dopředu, ale po pádu jednoho z domácích získává míč Slavia.
     
    9
    K vidění je zatím hodně nepřesností, a to na obou stranách. Jinak má ze hry více Slavia, která se snaží tlačit svého soupeře. Zatím ale bez pořádně střely.
     
    8
    Slavia zatím hodně zkouší centry, avšak ty zatím úspěšné nejsou. Následně ještě mohl pálit Lukáš Masopust, jenže jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    7
    Václav Jurečka si nabíhal za dlouhým míčem za obranu, jenže teplická obrana si poradila bez nejmenší potíží. Míč nakonec skončil zase u Grigara.
     
    6
    Václav Jurečka nejspíše taktéž centroval z pravé strany, jenže svůj pokus hodně přetáhl. Míč tak doskákal až mimo hřiště a Tomáš Grigar bude odkopávat.
     
    5
    David Douděra si udělal prostor na pravé straně a vyslal centr k zadní tyči. Tam nikdo z Pražanů připravený sice nebyl, Slavia se nadále ale drží na míči.
     
    4
    Igoh Ogbu se musel mít pořádně na pozoru, když na něj dotíral Marek Beránek. Obránce Slavie to zvládl, domácí se navíc po chvilce provinili faulem.
     
    3
    Pražané drží míč na svých kopačkách, ale musí rozjet novou akci z obranné poloviny. Jejich akce ale končí už na polovině hřiště, kde došlo k nepřesnému pasu.
     
    2
    Aleš Mandous nyní ukázal dobrý odhad! Teplice to zkusily dlouhou přihrávkou dopředu, za kterou pelášil domácí hráč. Mandous byl ale u míče dříve.
     
    1
    A s menším zpožděním bylo dnešní utkání odstartováno!Obrovským favoritem jsou hosté, kteří hrají v bíločervených dresech, domácí ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Grigar – Chaloupek, Knapík, Mičević – Radosta, L. Mareček (C), Havelka, Jukl, Beránek – Jásir, Vachoušek.
    Náhradníci: Mucha – Trubač, Křišťan, J. Hora II, S. Dramé, Bednár.
    Trenér: Zdenko Frťala

    SK Slavia Praha: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš (C) – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Wallem, Tijani, Jurečka.
    Náhradníci: O. Kolář, Sirotník – Tecl, Chytil, Van Buren, Dumitrescu, Schranz, Vlček, Tomič, Kačaraba, M. Jurásek.
    Trenér: Jindřich Trpišovský

    Rozhodčí: Černý – Nádvorník, Caletka.
     
    FK Teplice

    Domácí celek, který se v minulé sezoně jen těsně vyhnul bojům o záchranu, měl vynikající vstup do podzimní části ligy. V prvním kole doma překvapivě udolal silnou Plzeň, následně Teplice porazily i Bohemians a remizovaly s Jabloncem. V následujících šesti zápasech už to bylo horší, Teplice zaznamenaly tři porážky, proti silnějším soupeřům ale opět zabodovaly. Byla z toho například překvapivá remíza 3:3 na Spartě. Severočeši se zatím evidentně dokáží skvěle připravit na zvučnější soupeře, což pro Slavii nevěstí nic dobrého.

    Teplice s 12 body z 9 zápasů okupují 9. místo tabulky FORTUNA:LIGY.

    SK Slavia Praha

    Pražský celek je i přesto jasným favoritem zápasu. Pokud se chce Slavia bodově dotáhnout na vedoucí Spartu, musí zvítězit. Sešívaní zatím postupují ligovým podzimem bez porážky. Sedmkrát zvítězili, dvakrát remizovali a inkasovali jen pět branek, což je nejméně z celé FORTUNA:LIGY. Naposledy ve velice vyhroceném derby přišli o vítězství proti Spartě až v samotném závěru z pokutového kopu a zápas skončil 1:1. Boj o ligové čelo je tak už nyní pořádně dramatický a určitě i Sparta bude pozorně sledovat, jak si jejich největší rival dnes v Teplicích povede. Slavia by se ráda prezentovala mnohem lepším výkonem než na jaře, kdy v Teplicích jen remizovala 1:1.

    Pražský celek je momentálně s 23 body na 2. příčce tabulky. Jak už ale bylo zmíněno, při zisku tří bodů se znovu dotáhne na vedoucí Spartu.
     
    Dokáže pražská Slavia potvrdit roli favorita a znovu se dotáhnout na vedoucí Spartu v tabulce FORTUNA:LIGY? To bude hlavní otázka dnešního odpoledního klání, které se odehraje v teplické AGC Aréně Na Stínadlech.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Denisa Józsová

    Branky:

    Karty:   54. Beránek (TEP), 87. J. Hora II (TEP), ?. S. Dramé (TEP) – 49. Holeš (SLA), 87. Oscar (SLA), ?. Mandous (SLA)   ?. S. Dramé (TEP)

    Neproměněná penalta: 45+3. Vachoušek (TEP), brankář Mandous zneškodnil


    Držení míče: 21 % : 79 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:14.
    FK Teplice: Grigar – Chaloupek, Knapík, Mičević (59. Trubač) – Radosta, L. Mareček (C), Havelka, Jukl, Beránek – Jásir (90+2. S. Dramé), Vachoušek (85. J. Hora II).
    Náhradníci: Mucha – Křišťan, Bednár.

    Trenér: Zdenko Frťala

    SK Slavia Praha: Mandous – Masopust, Ogbu, Holeš (C) – Douděra (46. Schranz), Zafeiris, Oscar, Provod (85. Van Buren) – Wallem (58. M. Jurásek), Tijani (58. Chytil), Jurečka (90+3. Tomič).
    Náhradníci: O. Kolář, Sirotník – Tecl, Dumitrescu, Vlček, Kačaraba.

    Trenér: Jindřich Trpišovský

    Rozhodčí: Černý – Nádvorník, Caletka

    Diváci: 15 193
    bahis siteleri